Отговори
# 210
Хмм, интересно! До сега винаги съм пускала само фолиева к-на, дори  при условие, че не я усвоявам и затова приемам метилираната форма. Доц. Русев ми беше казал, че съм я предозирала по едно време и от тогава я следя като пускам само това. Дори не са ми казвали, че има разлика.

Момичета, от няколко дни забелязвам, че ми се е появила тъмна черта от гърдите до пъпчето. Зная за нея, но мислих, че се появява на доста късен етап. Вие заглеждали ли сте се?

# 211
С първата ми бременност се появи в третия триместър, от начало беше само до пъпа, след това имаше и и малко по-нагоре. Сега все още нямам.

# 212
  • Terra incognita
И аз имах линеа нигра, до края беше вече доста изразена. За сега още не се е появила.

# 213
Здравейте момичета,
Как сте с разходките? Ние днес направихме една много дълга 12 км разходка с много почивки и обяд в Морската даже, но пак много ми дотежа и едвам се прибрах. Аз не съм качила нито килограм, в 12 г.с съм и коремчето вече доста си личи.
Утре съм на ФМ, нямам търпение да видя бебчо, дано да е пораснал и всичко да му е наред. Blush

# 214
  • Terra incognita
Аз имам младеж, който тъкмо се учи да кара колело без спомагателни гуми, та голямо тичане пада. И викане, де. 🙄

# 215
Аз не съм забелязала да имам линия още. Но ме сърби корема особено вечер и ще започвам да го мажа. Имам си в шкафа масло от пшеничен зародиш, което съм купувала предимно за косата, та ще го изразходя. После ще мисля какво да купувам.
Ние си правим също разходки, но се изморявам лесно. Бяхме последно на Острова - Пазарджик. Имат си вече и лъвове. Когато е хубаво времето, се възползваме..
Бети, да пишеш утре 💞😊

# 216
Аз с разходките съм много зле . Супер лесно се уморявам .. в някой дни като тръгна да вървя и почва да ми се гади.. дано ми дойдат повече сили след няколко седмици, защото не искам да се залежавам ама до момента избягвам дългите разходи..
Извинявам се за директния въпрос, но при вас дали има оригване повече от обикновенно. От както съм бременна не знам какво става две едно дишам с корема си .. некомфортно ми е все да изкарвам въздух дори и да не съм яла или пила. Знаете ли дали ще се подобри или има ли нещо, с което мога да го облекча?

# 217
  • Terra incognita
И аз съм така. В началото беше много зле положението, сега съм малко по- добре.

# 218
И аз, постоянно ми се връща въздух, доста е неприятно, но какво да правиш 😄

# 219
Момичета, коя по-точно е групата в Фейсбук?

# 220
Добро утро, как сте, починахте ли си уикенда? Аз вчера бях парцал, цял ден се търкалях, свят ми се виеше, гадене, пълна програма. За разходки засега нямам сили, мн бързо се изморявам и задъхвам, но до 2-3 седмици очаквам да отшуми.
Линия на корема нямам още, с първото се появи чак в последните седмици.
Обаче мн ме боли кръста към дупето, някъде около опашната кост, това е 1 седмица вече. Струва ми се мн рано за разширения и болки от това, а пък не съм си променял начина на живот драстично. Мн е неприятно 😣

# 221
  • Terra incognita
Момичета, коя по-точно е групата в Фейсбук?
https://www.facebook.com/groups/1221652408038036/

# 222
Здравейте,момичета Simple Smile Много сте изписали през почивните дни Simple Smile))
На мен през уикенда не ми остава много време Simple Smile)) то уроци ,танци и много домашнии.Радвам се за тези които успяват да си починат ,на мен тези дни са ми най-натоварени.

Jаsmin,на мен Русев ми каза да изследвам фолат в серум,така ми беше пуснат и в Малинов.Сега в началото на март ,пак трябва да го изследвам и се надявам в Бодимед да са сходни реф.стойности като в Малинов.
И аз имах кафеникаво зацапване в почивните дни,но според доктора е от вливането на Интралипида ,които трябваше да направя между 8-9 седмица Sad вече нямам и се успокоих ,че събота и неделя няма при кои да отида на преглед в най-добрия град за живеене Simple Smile))

Успешна седмица на всички Simple Smile

# 223
Момичета, за всички, които се оплакват от болки в кръста и тази област- четох една статия, в която пишеше, че от ден 1 на бремеността тялото започва да произвежда един хормон, чиято цел е да отхлаби тазовите кости. Тоест всички болки в тази област могат да се обяснят с това и били нормални. Разбира се, ако е много силна болката е редно да се консултирате с АГ, да ви изпише нещо обезболяващо, но няма място за паника Simple Smile

# 224
Привет дами, и ние този уикенд се разхождахме малко, особено в неделя, водихме детето в южния, вози се на люлките, беше много забавно. На мен ми поотминава гаденето, почва да ми се прияжда и вече хапвам по активно и сладко, даже вчера ядох риба. После не ми е доста тежко, ама поне да се храня, защото миналата седмица бях минала само на супи, зеленчукови. Относно коремно-чревните проблеми май съм по-зле, изпих почти цяло шише Лактулоза, ефекта е пълна Нула. Иначе и аз се оригвам много, като съм сама използвам да изкарам това неприятно усещане. Отделно в устата ми постоянно имам вкус на .. гадно, на неприятно, не мога да определя, но е много дискомфортно. ААааа и съм през ден с мигрена, просто ужасно. Поръчах си едни пробиотици, много били помагали, да видим. Flushed
Днес ходих да ми вземат кръв за щитовидната жлеза, продължавам да я следя, но на преглед за бебо ще съм най-рано на 6ти март, което ме изнервя безкрайно. Не съм от нервните и психиращите се, но май ще проверя как са цените на домашните ехографи FlushedSmile
Бременност, чудо ли е, тегави са ми дните на работа, дано да поотпусне малко положението и всичко да е наред с малкото дете в корема People Baby

Общи условия

Активация на акаунт