Отговори
# 255
  • Пловдив
Моето кръвно се движи в нормални граници, може би за това каза по едно от двете, а и аз пия капучино, може то да има повече кофеин 🤷‍♀️ кола и такива неща, ако няма у нас и не виждам, не се и сещам, но мъжа ми или тате ако купят и съм като наркоман 🙄 вредното привлича. Нашето също беше много активно вчера на прегледа и без да ям шоколад или нещо такова. Таткото го оприлипи на нещо средно между шофьор и боксьор 🤗. Аз колкото се притеснявах и ревах последните седмици очаквах да е някакво депресирано и то, но за щастие си расте както трябва ❤️

# 256
Здравейте, желая на всички лека бременност и много поводи за радост.
Аз лично вечер се подувам много,усещам как ми се изпъва корема.Не се тъпча с храна даже напротив. Колкото и да е неприятно газовете също са проблем и то отново само вечер. Някои да знае някакви лекове за това.😒😁

# 257
  • Terra incognita
Напоследтк чувствам ужасна тежест в сромаха, без да съм поела много храна. Вчера цял ден съм на пакетче крекери с малко салам за закуска, не обядвах, следобяд хапнах 2-3 бисквитки и 1 айрян и просто не можах да вечерям, хапнах 2-3 вилици ориз и щях да се пръсна. За сметка на това към 4-5 се събуждам от глад, ама ме мързи да ставам 😀

# 258
  • Пловдив
Аз си оставям хвара на нощното шкафче 🤷‍♀️🙈 и лимони, че ми се гади понякога. Ставам хапвам и лягам 😂😂 иначе през деня съм на приливи и отливи, видя нещо мисля че ще ми хареса, ида сготвя го, или го купя и накрая остава така. Плодовете са ми спасение, ям банани като маймуна.

# 259
И нашето бебче е много игриво постоянно се движи лекарката не може да го снима. Уникално е чувството да го виждаш как си шава камо ли като става все по-голямо 😍 от вчера слагам свещички защото имах бяло течение обаче нещо кафяво ми зацапа...звънях на АГ каза да пия 3х1 но шпа и 2х1 дуфастон. Сега ме е страх да ставам даже днес мисля цял ден да лежа в това хубаво време...дано всичко да е наред до прегледа чак след месец 🙏🍀

# 260
Моето обременяване мина, беше по - добре от колкото си мислех, една приятелка ме наплаши, че може да ми стане много зле от глюкозата, но я разредих в по малко вода и бях ок. Резулататите са в границите, макар и в горните, но ще огранича въглехидратите и количестовото им и ще ги вкараме в още по - добри норми Simple Smile

Вчера пуснах и пренатеста и другата седмица ще знаем резулатите и пола Scream

Искам да ви се похваля с първата покупка за нашето бебче...поръчвах за една приятелка гризалки за бебчетата / близнаци/, тъй като на 1ви март ще ходя на орисване и поръчах една гризалка и за нашето бобче Simple Smile Много е красива, а момичето ми е пратила и бяла шапчица, тъй като имало някакво поверие, че първо трябвало да се купи шапчица, за да се разположи главично и да тръгне с главичката напред Simple Smile Аз не съм суеврна и даже незнах за това, но много приятно ме изненада Simple Smile Вие обмисляте ли вече покупките за бебчетата?

# 261
И аз да се отчета - вчера се чух с доктора (защото само аз май не ходя на преглед) и ми премести ФМ за петък, 13ти март Flushed Малко ми се накара, че съм звъняла, на пожар, пък не било спешно, ама аз съм забелязала, че за докторите спешно е много и обилно кървене, за много дни. Като му кажа, че не мога да гледам от главоболие, 48 часа и повече, той ми вика, не може хапчета, като му кажа, че 4дена не ходя до WC, ами сиропче и вода, за гаденето - бременна си, така ще е  UnamusedSmile Много си го обичам и харесва, ама си е един чешит и той, нали е и мъж, как да му обясниш. Та, не съм била на преглед от 10 февруари.... и чак на 13ти... Май в Русе, експресно ще мина на един ехограф. Hands Raised Hands

# 262
  • Пловдив
Аз имам чорапки за момченце, бяха за една приятелка, но е в чужбина и не успяха за Коледа да се върнат, та вече за нейното ще са малки 🙈 поне книжките ще са му идеални като си дойде. Иначе мисля към 7-8 месец да запопна да купувам неща, не съм от най суеверните, но по към финала ще взема всичко. Сега започнахме да отделяме финанси, че постоянно чета за още и още неща.

# 263
Аз просто съм от нетърпеливите и нямах търпение да мине първият триместър и Фм да видя, че всичко е наред и да купя нещо на бебчето Simple Smile  А и аз чета също Юнските мами, а те там вече здраво пазаруват и много ме изкушават и мен Simple Smile Иначе и аз смятам към 6 - 7 месец да почна да пазарувам Simple Smile За финансите и ние сме в спестовен период, че разходите ще са наистина големи, дано само бебо да е здрав и да няма непредвидени разходи Simple Smile

Аз имам чорапки за момченце, бяха за една приятелка, но е в чужбина и не успяха за Коледа да се върнат, та вече за нейното ще са малки 🙈 поне книжките ще са му идеални като си дойде. Иначе мисля към 7-8 месец да запопна да купувам неща, не съм от най суеверните, но по към финала ще взема всичко. Сега започнахме да отделяме финанси, че постоянно чета за още и още неща.

# 264
Искам да ви се похваля с първата покупка за нашето бебче...поръчвах за една приятелка гризалки за бебчетата / близнаци/, тъй като на 1ви март ще ходя на орисване и поръчах една гризалка и за нашето бобче Simple Smile Много е красива, а момичето ми е пратила и бяла шапчица, тъй като имало някакво поверие, че първо трябвало да се купи шапчица, за да се разположи главично и да тръгне с главичката напред Simple Smile Аз не съм суеврна и даже незнах за това, но много приятно ме изненада Simple Smile Вие обмисляте ли вече покупките за бебчетата?

[/quote]

Аз имам неща от каката, и покрай мен има много момченца, а и не съм от хората, които държат на ново, така че за сега няма да вземам. Но за поверието за шапчицата аз го знам, за девойката купих първо това (въпреки че пак имах много подарени дрехи от племеницата ми) и сега смятам това да купя пак първо.

# 265
Аз все още се надявам да е момиче, че да не купувам нищо 😃 имам много дрехи от каката (на 1г ама кака ). Легло ще вземем само и слинг.

# 266
  • Пловдив
Значи и аз ще купя шапка, че с тия чорапки да не стане фал 🙈. По нататък тези мами който имат вече дете, или са запознати може да помогнат да си направим списък с най необходимото в началото (ще видя да няма такъв на заглавната страница, че помня колкото морков).

# 267
Юхуу, здравейте ☺️ всичко е наред засега при мен, все така ме мъчи умора и гадене.
Имам си почти всичко от баткото, дори и момиче да е пак ще си ползвам неговите неща в началото. Нямаме обаче количка, продадохме я.
Честно казано не мисля още за пазар, чак последните 2-3 месеца ще оглеждам. А и реално нужните неща за едно бебе са наистина малко ☺️

# 268
Здравейте и от мен, включвам се в темата Simple Smile На 27 години съм и живея в София. В 10 г.с. съм, първо бебче ще ми е. Ходих в 5 г.с. и в 7 г.с. на прегледи, като втория път видяхме тупкащо сърчице Heart Предполагаем термин - 23 септември. Имам колебания в избора на лекар, който да следи бременността и дали да е по здравна каса. Вече трябва да се ориентирам и ще съм благодарна на всякакви съвети, мнения и препоръки. За сега обмислям варианта за Надежда, но искам да чуя и вашите мнения Simple Smile

# 269
Имате ли бяло течение и как се справяте с него? Лекаря ми каза, че чак средата на третия месец ще започнем да взимаме мерки за него?

Общи условия

Активация на акаунт