„Dogdugun Ev Kaderindir“" с Демет Йоздемир в очакване на новите проекти на Джан Яман Тема 46

• 131 360
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро! Sparkling Heart

# 421
Добро утро! HugHugHug

НиМуКа Hug

Интересен коментар сте подхванали вчера-за моделите,които са станали актьри!Аз да добавя,които съм гледала-Бурак Хаккъ(от ''Мелодията на сърцето''),Кенан Имирзалъоолу(в много сериали ),Мехмет Акиф Алакурт(''Съла''),Къванч Татлъту(също в много сериали съм гледала),Толгахан Сайъшман( няколко),Биркан Сокуллу,Берк Октай,Мерт Йоджал,Фуркан Палалъ,Юсуф Чим,Берк Атан и др.,които сте писали!

Днес - Демет и Ибрахим ще отговарят на в-си в ТТ и ИГ с хаштаг името на сериала ДЕК

Скрит текст:
Оф. страничка DEK предлагает всем желающим задать свои вопросы в твиттере с хештегом сериала. На этой неделе, вновь в прямом эфире, Демет и Ибрагим будут отвечать на вопросы.

и още....да не се задават в-си на Демет за Джан и РП...
https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-116464248_456 … l_wall_-116464248
Скрит текст:
Видео от аккаунта сериала Doğduğun Ev Kaderindir🤩💙
Аккаунт в инстаграме объявил, что проведет мероприятие с вопросами и ответами #İbrahimÇelikkol и #DemetÖzdemir ,
Мы должны задать свои вопросы в инстаграме и твиттере, используя тег #DoğduğunEvKaderindir.
Скорее всего завтра в среду будет прямой эфир Демет и Ибрагима, где они будут отвечать на вопросы поклонников сериала #DoğduğunEvKaderindir🤗💙
Эфир для поклонников Демет, Ибрагима и серила Doğduğun Ev Kaderindir💙

🤣(для "особо одаренных фанов" - не нужно в эфире задавать Демет глупые вопросы про Джана и сериал Ранняя пташка, а потом обижаться, что она не ответила. И юмор Демет и Ибрагима вы не понимаете), поберегите свои нервы и не смотрите эфир)) вы и так на все злитесь и обижаетесь)) берегите себя)))

13-19 април Демет е на 1-во място...Hands Plus1

от Джан
https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243888%2F6 … l_wall_-168934161
https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243885%2Ff … l_wall_-168934161

от испанския канал Divinity

Демет покорява феновете си с таланта да танцува

Джан и Йозге отново стават партньори

Приятна сряда на всички! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 422
От тези модели-актьори някой играе ли в театъра?
Смятам Демет за талантлива, може да изиграе всичко, но някои неща не й се получават. Трябва й добър режисьор или още обучение. Но сега има напредък от гримасите в Ягодите.

# 423

# 424
Добро утро! Hug

Florale  Hug,не си спомням някои от актьорите модели да играят в театъра! Може да има някой,но да не съм разбрала!Поне аз от дълги години гледам сериали и чета материали за тях!

НиМуКа Hug

Днес в Турция честват Денят на независимостта и Денят на децата!
Скрит текст:
На улицах Турции появляются флаги

23 апреля – день, который больше всего ждут детишки в Турции. Ведь именно 23 апреля в стране отмечают праздник под названием День независимости и детей Турции.

Традиционно в этот день дети одевают лучшие наряды и ожидают праздника и подарков. Но в этом году 23 апреля в стране не будет ни торжественных церемоний, ни праздничных представлений.

А для того, чтобы поддержать положительный настрой, детей и их родителей призывают украшать свои квартиры и балконы, создавая таким образом ощущение праздника.

Уже сейчас по всей Турции можно увидеть многочисленные флаги от небольших до огромных и красиво украшенные балконы с детскими рисунками и воздушными шариками.

Джан е ретуитнал туит статия в испанско сп.CUORE за новия сериала с Йозге....
Накратко...четял ,което пишат и всичко разбира...започнал е да пише..надява се в бъдеще да проведат интервю на испански...
Скрит текст:
• Джан ретвитнул твит со статьей испанского журнала CUORE о его новом проекте с Озге Гюрель: « Всем вам я посылаю всю свою любовь из Стамбула. До скорой встречи🇪🇸 »

• Кстати, я могу сказать, что читаю то, что вы пишете, и практически все понимаю. И я уже начал что-то вроде писать. Надеюсь, мы проведем какое-то интервью прямо на испанском языке в будущем.🇪🇸🙏🏻🙌🏻
Давайте скрестим пальцы! 🤞🏻 Simple Smile

Испанския канал Divinity  веднага е предложил на Джан да определи  дата за интервю...
« Привет, @ canyaman 😏👋🏼У нас вече има вопроси, на вас е нужно само да определите дата 🗓✍🏼 »

Хубав и спокоен ден! Nature SunnyFlowers Four Leaf Clover

# 425
Злати, Flowers Four Leaf Clover
Честит празник на независимостта на Турция и турският народ!

Честит празник на турските дечица!

Джан сериозно се е заел да превзема света! Smirk
Дали пък тука не се разминаха с Демет?!?

# 426

Струва ми се, че Фуркан Палалъ е имал изяви на театралната сцена след "Стая 309".

Относно Джан и испанския - правилно се ориентира, защото езикът е много по-разпространен в световен мащаб, а така или иначе не му коства кой знае какво усилие да го научи, предвид, че вече владее италианския. Не знам дали си е поставил някакви конкретни цели, или просто показва, че може Hands Muscle По-скоро е второто за момента.

И в този ред на мисли, твърди се, че клипчето на Демет с танците от миналата седмица ѝ е донесло първото място за най-обсъждана актриса в социалните мрежи. Т.е. получава се следната схема: умееш нещо - показваш го - феновете ти изпадат в екстаз -  рейтингът ти скача Kissing Face Пиша го с най-добри чувства към тях. Явно това е да си публична личност - работа и живот се сливат. Важното е да нацелваш баланса и хората да ти вярват. Това им е най-големият капитал Hands V

# 427
Здравейте!

Актуална Йозге Гюрел, красива, но със студено излъчване. Дано е поусъвършенствала и играта си, че в Пълнолуние доста преиграваше на моменти.

И един Ибрахим бей с кучo, за него нямам забележки

# 428
  • Бургас
Здравейте, съгласна съм за Йозге. Нещо не ме накефи в "Пълнолуние". Беше ми предпазлива, рязка, да не говорим, че гласът й ми е грубоват... Гледах сериала повече заради Джан и по навик да довършвам започнатото.
Не ми е О.К., че за втори път ще играе с нея. Дали пък, след "либидопадението"  на Джан само тя се е навила да играе с него? Много от актрисите се изказваха като "ощипани булки".

# 429
На мен ще ми бъде интересно да гледам отново Джан и Йозге. Различни типажи, да видя какво развитие имат няколко години по късно.
Снощи гледах Истински лъжи с Арни Шварценегер. Тангото му с Тиа Карере беше трепач, все едно гледах Джан .

# 430

Струва ми се, че Фуркан Палалъ е имал изяви на театралната сцена след "Стая 309".

Относно Джан и испанския - правилно се ориентира, защото езикът е много по-разпространен в световен мащаб, а така или иначе не му коства кой знае какво усилие да го научи, предвид, че вече владее италианския. Не знам дали си е поставил някакви конкретни цели, или просто показва, че може Hands Muscle По-скоро е второто за момента.

Не знам дали за момента се е ограничил само с второто, но лично смятам, че Джан има по-високи цели... Той излъчва голяма доза амбициозност, в което няма лошо.... Достатъчно е хитър и прозорлив, предвид и професията му на адвокат, за да проумее далновидно, че умението да общуваш на друг език ти дава изключително предимство да завладееш и омаеш фенската маса на друга държава, различна от твоята. Дава ти предимство и за интервюта, за участие в различни програми, та дори и би могло да бъде заявка за участие в чужди продукции... Някъде бях чела, че специално Джан проявява такива амбиции... Дали не се касаеше за някакъв италиански режисьор, в чийто филм Джан желаеше да участва... В този ред на мисли смятам, че при него нищо не е случайно, а е предварително обмислено като инвестиция, която би била печеливша в бъдеще.. .

# 431
Здравейте!

И един Ибрахим бей с кучo, за него нямам забележки

Е, аз имам... Че е легнал с кучето в чаршафите, ама... Мен кой ли ме пита... Де е неговата булка? Сигурно се занимава с бебето... Иначе поне кучето е прегърнато, което си е запазена марка на наш Ибо... Умее да раздава силни прегръдки в леглото...Simple Smile)))))

# 432
# 433
Добро утро! HugHugHug

Лили Hug,Алекс Hug,благодаря за поредния превод!

от Демет и сестра й ....много си липсват...

вчера от Демет по случай празника
„23 април, Денят на националния суверенитет и закрилата на децата ... ❤ Най-прекрасният и красив празник ❤''

https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243893%2F4 … l_wall_-168934161

и от Джан за празник
"🇹🇷🇹🇷🇹🇷 23 април 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 С прекрасния век/столетие ..."

https://vk.com/erkencikus_candem?z=video-168934161_456243890%2Fa … l_wall_-168934161

От сайта Dizilah....познайте актьорите като малки...Wink да започна.....
1.Арас Булут...2.Демет....3.Хазал Кая....

Светъл петък на всички!

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 08:51 от Zlatina3

# 434

Общи условия

Активация на акаунт