💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 674
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
Чудесна е! Всяка палитра може да се сложи в малката кутийка, която има огледало и да се носи в чантата Simple Smile
Скрит текст:

От къде е палитрата?

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 15:57 от bubanka

# 211
Снощи си поръчах палитра на Make Up Revolution... Толкова съм слушала за тях, че нямам търпение да пристигне в петък и да видя за какво иде реч
Зависи от палитрата и от самия цвят.
За Fortune Favours Be brave става дума, не бях уточнила Simple Smile 30 сенки, изглеждат страхотно на снимката, пък и от това, което изгледах като видеа в ютуб Simple Smile
Споменавам, че палитрата пристигна днес и всичко изглежда наред. Сенките са пигментирани, ако някой се чуди дали си струва. На мен това ми беше основното притеснение, тъй като, преди време, бях взела nude палитра на Лореал и почти не личеше, че нося грим. После минах на Инглот - няма такива пигменти. Но и тази е ок Simple Smile

# 212
  • София
Алтеа Био серум за лице - Роза и Жасмин 30 мл

И благодарение на съдействието на една парфюмна фея Hug , поръчах и е вече в ръчичките ми;

# 213
# 214
# 215
# 216
  • София
Поизбързал подарък за 8-ми март ❤

# 217
  • Бургас
От Лили

# 218

Доволна ли си от еластисайзъра на Philip Kingsley Relaxed

# 219
# 220
  • София
- прасковата, чудих се и на розовата, но реших да не съм лакома

# 221
  • Варна
Какво е спрейчето на Биотен?

# 222
Като мицеларна вода е, но се пръска директно на лицето. Снощи го пробвах и на първо четене ми хареса. Почиства, освежава кожата и след това е мека.

# 223
Цвят 03 bold

И това от aliexpress

# 224
  • София
Като мицеларна вода е, но се пръска директно на лицето. Снощи го пробвах и на първо четене ми хареса. Почиства, освежава кожата и след това е мека.
Пръскаш и след това махаш грима... Така ли?

Общи условия

Активация на акаунт