💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 726
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Под давление на коментарите ,които четох в парфюмната тема на Macadamià,за този прекрасен парфюм,си го купих и аз.Много благодаря!Удоволствие ми е да я чета,а също и Vrabcho и Kovatcheva.Благодаря и на вас,момичета.

Една пролетна красота Kilian Good girl gone bad(Само,че моя е само с картонена кутия)

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 19:32 от Nina_Z

# 91
# 92
Пъ къде купувате капсулите на Elizabeth Arden?
Благодаря!

# 93
  • София
От Парфимо

# 94
# 95
Eлитис са заредили малко руски марки козметика, та се възползвах:
Гел - масло за измиване на лице и сваляне на грим:

Крем масло със сок от нар, масло от ши и млечни протеини:

Аква крем с термална вода от Камчатка, шипково масло, лимонена трева и боровинка:

Крем с термална вода и хиалуронова киселина:

И четирите показани продукта са с повече от чудесен състав, чак не мога да повярвам,
а за цената си с този състав са повече от разкошни. Кремчетата са 45мл. и цена от 3 - 3.50лв. за крем. Измивното масло е на цена от 6.25лв.

Взех си и 2бр. комбинирана маска на Skinlite,  
ексфолиращ гел и витаминна маска в една опаковка, разделена на две сашета:

Маските са на цена от 1.07лв.

И една стилизираща вода на Балеа за обем:

Водата за коса е 2.99лв.

Набелязах продукти от новите серии на спа мастър за коса, но тях малко по нататък.

Джаста, мога ли да помоля за отзив за руското гел-масло, ако си го пробвала вече де, дали е на принципа на хидрофилните олиа, или е по-скоро като измивен гел, т.е. втората стъпка след почистване с мицеларна вода, или олио ?

# 96
Аз го пробвах вече, да, но не мога да го определя точно какво е. Ползвам го като измивен гел, защото пише, че се нанася на влажно лице. От дюзичката излиза гелообразна маслена течност, която в съприкосновение с влагата се превръща в млечна. Интересен продукт е, мисля, че съчетава измивен гел с хидрофилно масло. Почиства добре, но не съм сваляла очен грим с него и спирала, само мазилата от деня, фдт и пудра. Не ми пресушава и най важното досега не ми е залютял на очите. По нататък ще дам още отзиви, като понатрупам повечко впечатления. Grinning

# 97
Благодаря Джаста, всъщност това исках да разбера, защото ползвам масло като първа стъпка и после или пяна или гел като втора такава. След маслото на Нивея което за мен се оказа пълно разочарование, не се справяше добре с махането на спирала и доста трудно го измивах от лицето си, искам да намеря по бюджетен и същевременно качествен  заместител на  масленото почистване. Ще ми е интересно, как се държи въпросното руско масло при сваляне на грим от очите. Но като те чета, наистина оставам с впечатление, че е по-скоро като 2 стъпка при почистване на лицето от грим.

# 98
Не се сдържах... Ами много красиво изглеждат, поне в кутията...

# 99

Само пилинга съм ползвала до сега и е супер,за останалото ще видим.

# 100
  • София
Поръчвам това слънцезащитно мляко за лице за втори път, защото съм много доволна: Hug

MISSHA All Around Safe Block Sun Milk 70mL  Soft Finish

# 101
# 102
  • Бургас

Маските са ми много интересни.

# 103
# 104
някакви неща от култ бюти и гуди бег

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 16:32 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт