💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 570
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
# 436
Dior- слънцезащитен за лице. Доста е парфюмиран, но след всичките минарални слънцезащитни, рай за обонянието ми.
Pmd- personal microdermabrasion. Ще пиша по-нататък в другата тема. На първо ползване, доста повече ми допада от предното ми микродермабразио, дисковете са по-нежни и има пластмасов предпазител

# 437
# 438

+ още една опаковка на Фито като извинение за объркана поръчка, която трябва да пристигне утре.

# 439
# 440
# 441
# 442
# 443
  • Варна
Вчерашни продобивки
Днешните ми радости:

# 444
Гърмях на сляпо, дано се спогодим

# 445
  • София
Lollaa*, моля те като пробваш измивното олио да споделиш как е и ако си прибвала други подобни продукти да сравниш. Благодаря предварително.

Бях си обещала да не купувам червила, но в парфимо има тестери на ИСЛ за много добри пари. Не съм поръчвала тестер и не знам какво да очаквам, но все пак
1 и 7

И една моно сянка
Modele

# 446
Не съм ползвала друг такъв продукт, но цената му беше супер и ще пробвам за първи път като дойде Simple Smile
Ще споделя след това.

# 447
  • При децата ми
Скрит текст:
Lollaa*, моля те като пробваш измивното олио да споделиш как е и ако си прибвала други подобни продукти да сравниш. Благодаря предварително.

Бях си обещала да не купувам червила, но в парфимо има тестери на ИСЛ за много добри пари. Не съм поръчвала тестер и не знам какво да очаквам, но все пак
1 и 7

И една моно сянка
Modele

Може ли линк към червилата?

# 448
  • Седмото небе

Най-бързо пристигналата ми онлайн поръчка!!! Снощи в 18:30 поръчах, днес в 12:30 бяха при мен!!! Много съм доволна и ако тази сутрин не си бях правила дълбоко подхранваща маска за коса и шийт за лицето, щях да ги мацна веднага. Сега ще отлежат 2 дни...
И в същата поръчка тези красоти... по 4 бутилки от всеки-просто ги обожавам Bowtie
Скрит текст:

С друго почти никога не се запасявам, ама тия като ги намеря и взимам по много Confused

# 449
Червилата в парфимо и аз ги гледах ама като не се знае докога ще откараме с маски и дали няма да е за постоянно Joy

Общи условия

Активация на акаунт