💄Новите ни козметични похождения - 88

• 89 565
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
# 466
  • Sofia
Моля, споделете откъде е дабъл сет-а на Люмене или както там се произнася името. Simple Smile)))
Харесвам марката.

Маската за сън е топ хаха. Simple Smile)))

# 467
sunattraction, този сет го видях в сайта Моята козметика.
 https://moiatakozmetika.com/product/yubileen-komplekt-lifting-i- … uulas-nordic-lift

# 468
  • София

Запасих се с най-любимия ми цвят червило евър: Calvin Klein Mesmerize (прекрасна фуксия):

което беше в комплект с още два цвята
Cosmopolitan

Venus

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 19:12 от *Logan

# 469
  • Sofia
Pink Dress, благодаря. Flowers Hibiscus

# 470
Да, от моята козметика е сета. Крема съм ползвала и хвалила и преди.
Поръчката ми изпратиха веднага, имам и 3-4 мострички, не ги загледах.

# 471
Покупките през седмиците на ИП

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 22:19 от Judit Becker

# 472
От разчистването на старите опаковки на ouai - още два балсама; the inkey list - озаряващ крем ( реално пише treatment и че е грижа преди крема), евтин е та не очаквам чудеса и новата ми маска за сън
А може ли няколко думи а балсамите за коса?За пръв път ли ги ползваш?
Чудя им се и аз ,и ще ми е интересно мнението ти

# 473
Скрит текст:
От разчистването на старите опаковки на ouai - още два балсама; the inkey list - озаряващ крем ( реално пише treatment и че е грижа преди крема), евтин е та не очаквам чудеса и новата ми маска за сън
А може ли няколко думи а балсамите за коса?За пръв път ли ги ползваш?
Чудя им се и аз ,и ще ми е интересно мнението ти
Привет, наскоро си купих  clean conditioner  и много ми хареса, за това поръчах още един такъв и един друг. Не ме бива много в описанията.Пробвах го без маска първият път - добре хидратира, супер лесно се  разресва, нямах никакви заплетени участъци и не знам какъв е ароматът, но наистина е уни-ка-лен  Grinning Grinning

# 474
# 475
# 476
Стика против изпотяване го ползвам от миналото лято и е най-добрият който съм ползвала до сега Simple Smile Сега беше и в комплект и реших да пробвам и другите им продукти за тяло на Eucerin.

# 477
Днес купих гел, който видях тук, в темата, на "Агива" - Хиалуроуз джели: https://www.beauty.store.bg/p274343/nature-of-agiva-hyalurose-jelly-face-gel.html
Много леко, хубаво гелче. И на два слоя не лепне, не запушва, не мазнее - много, много ми хареса и точно такова усещане търсех - на гладко лице без каквото и да е покритие. Да видя как ще ми се отрази и ако все така ми харесва, пак бих взела. Само ме притеснява, че не е анти ейдж, а аз скоро навърших 31 и гледам в тази посока.

От серията взех и мицеларната вода, ще я пробвам, дано е хубава. На марката купих и маска за коса, течното злато - форумен хит. Все още не съм я пробвала.

# 478
  • виртуално

# 479
  • на последния етаж
Покупките през седмиците на ИП

Judit Becker, може ли да споделиш впечатления от този продукт? Благодаря!
От мен:

Общи условия

Активация на акаунт