Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 60

• 67 234
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Аз съм много доволна от лосиона за тяло на Балеа с 5% уреа. Ползвам го вече 5-6 години. Много добре хидратира кожата ми,  без да мазнее. Струва 3.99лв. за 400мл. Дъщеря ми също го ползва от толкова време и не иска да си купува друг.

# 271
  • Ланкър, планините Овнерог
Имам го този с уреа на Белеа. Добре, че ме подсети....да го изхвърля. Мирише неприятно и пада голямо мазане, докато попие. Мисля, че два пъти го мъчих и се отказах. Искам лек за размазване и хубаво (по възможност и трайно) миришещ. Май, май пак ще е Нукс, че от опит-грешка ще дам даже повече пари. Първо ще пробвам с Дав.

# 272
Моите любими лосиони за тяло са на Yves Rocher, ЛеоКрема, Бочко и Нивеа с Q10 и витамин С. Тези на Балеа ми попиват много бавно и доста ми мазнеят, но ароматите са супер. На Дав също много ми харесват, но само за зимата. Недостатък е, че са доста гъсти и много трудно излиза от шишето.

# 273
Аз скоро открих и много харесах сорбето  за тяло на Линеа Био с кафе - хидратира много добре, ухае чудно. Но свършва бързичко Confused

# 274
Пробвай тези, ако не си вече.
https://images.app.goo.gl/U5xErSWgxx6hqFAm7
С доста траен аромат са и попиват добре

# 275
Не е лосион, но крема на Nivea Care е страхотен! Попива много бързо, не оставя онзи бял неприятен филм, който няма размазване и попиване, а аромата е типичен за марката. Кожата след него е
копринено мека и гладка. По-силно ароматни са суфлетата им за тяло с кокос и черешов цвят, които са с по-пухкава текстура. От Yves Rocher съм използвала само лосиона с кокос, но това е единствения продукт с максимално доближаващ се до кокосовия аромат. И даа, лосионите на Seventeen са със страхотни парфюмни аромати и блестящи частички, които стоят разкошно на слънце и особено на тен.😍

# 276
  • Ланкър, планините Овнерог
Тези на Севънтийн с какви аромати са? Щото силк, меджик и подобни не ми "говорят" за миризмата. Миналото лято се бях бъгнала на тема кокосова миризма, но така и не намерих нещо, което да мирише баш на кокос. Все дъхат леко на химия, вкл. и на Ив Роше. Тогава стигнах до Нукс и се влюбих в него. Леко на бадем мирише, но е супер траен и след него и дрехите ми ухаят.

# 277
  • Бургас
Аз препоръчвам на Балеа, но не лосион, а крема им за тяло с ванилия, попива бързо, не оставя бял филм и мирише разкошнооо... и  сравнително дълготрайно. Разфасовката му е 500 мл мисля и цената му е май около 5 лв , но май последният път не го видях в ДМ.
Ето и снимка:
Скрит текст:

Иначе и аз много харесвам на Дав лосионите, доста са гъстички обаче, накрая остава доста продукт в опаковката, защото е твърда не може да се изкара. Техния аромат не е лош. но не ме впечатлява. Маслото за тяло на Гаранс с Макадамия също ми е много любимо  мирише на шоколадов сладкиш/десерет, направо опияняващо, не е тежко, попива за секунди, май ми е дори най-любимо.
Скрит текст:

# 278
На Севънтийн са с аромати “вдъхновени” от известни парфюми. Приятни са, попиват бързо и оставят перлен блясък. За лятото са супер, но имай предвид, че не хидратират дълбоко.
https://malena-shop.bg/seventeen-losion-za-tqlo-body-silk-sense-300ml.html
Тук пише за някои, кои парфюми наподобяват, иначе от дрогерията този ми е  любим:
https://www.dove.com/uk/skin-care/body-lotion/dermaspa-goodness-body-lotion.html
Хидратира супер и попива бързо, а и е икономичен.

# 279
Не е лосион, но за хората, които не са фенове на разните миризми - Бочко защитен крем с маслина. Попива бързо, прави кожата мека и приятна. Не омазнява. Единственият минус е по-малката разфасовка, но реално стига поне за месец и струва около 3лв.

# 280
Честита Баба Марта! Здраве, усмивки и радости за всички!
Лосион за тяло- скоро взех на Линда Био от Ремедиум-бяха под 4 лв.с помпичка. Плодови аромати + силк или Котън нещо си- мирише трайно, попива и съм доволна. На Нивеа Q 10 също ми харесва, но е за суха кожа и е малко по- тежък за мен. Любим лосион ми е на Ив Роше с роза и арган.
Влязох с инфо, че в Скай Сити си намерих най-после ББ крема на Голдън Роуз. Взех и някаква пудра с блясък...

# 281
Хей, кой попита за лосион за тяло?

Аз си купувам само бебешки лосиони, най-вече на марката Johnson & Johnson , независимо коя серия. Попиват бързо. Не мазнеят. Не лепнеш после. Няма обаче кой знае какъв мирис, и не са от най-евтините, ама не са и много скъпи.

Лосионите на Johnson&Johnson ги има даже и в Била*

*Казвам го, защото най-често си правя пазар на козметика и от там, докато си пазарувам за дома хранителните продукти. Нямам нерви да правя 100 пазара, един за храна, друг за козметика, и т.н. Joy

# 282
  • Бургас
Препоръчайте ми моля,нещо ефикасно за стимулиране на растежа на косата!Имах много продължителен и обилен косопад,вследствие на което,косата ми чувствително оредя Sad  Вече  този проблем поотшумя,но пък  грам нова косичка не ми расте.Направо се отчаях вече.Какво ли не съм опитала.Струва ми се ,че само на мен нищо не ми дества.Но,ако все пак сте много доволни от нещо,моля да споделите.Знам че всичко е индивидуално,но се изчерпах откъм идеи.Само да не са домашни маски с масла,че много ми капе косата от тези мазнотии.По-скоро,ако някои ампули вършат работа или нещо с по бърз ефект...Мерси предварително!

# 283
  • Deutschland
Шепа бръшлян заливаш с вряла вода, като изстине си изплакваш косата при къпане. Може и в шише с пулверизатор и пръскаш на чиста, влажна коса.
Аз да питам за дрогерийни шампоани за корекция на цвета, матиране или както там се казва. Руса съм, със сиви нюанси. Не искам сиво, искам русото да надделява.

# 284
Шепа бръшлян заливаш с вряла вода, като изстине си из
плакваш косата при къпане. Може и в шише с пулверизатор и пръскаш на чиста, влажна коса.
Аз да питам за дрогерийни шампоани за корекция на цвета, матиране или както там се казва. Руса съм, със сиви нюанси. Не искам сиво, искам русото да надделява.
Аз вчера пробвах на ДМ сребърните, има и за руса коса. Наистина ми матираха жълтото, сигурно и за руса коса са добри.

Общи условия

Активация на акаунт