ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 10

• 47 277
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!Според мен Караджа ще стреля,щом Азер ще напуска сериала и сигурно после ще застреля и себе си за повече драматизъм.Семейството й за пореден път доказа,че не я обича.И въобще каква е логиката да застреляш любимия си,заради дядо си,който кой знае колко хора е затрил.Все пак цялото и семейство са убиици,не ги оправдава това,че уж си защитават квартала. По скоро на всички им хлопа дъската като започнеш от брат й,през бащата,бабата и т.н.Нямам търпение да видя Султанката как ще реагира,ако разбере,че любимата на Ямач също е замесена в убийството на Идрис.Могат да я черпят един сърдечен удар и да я пратят при мъжа й.Не вярвам да липсва на драгия зрител.

# 616
Здравейте!Според мен Караджа ще стреля,щом Азер ще напуска сериала и сигурно после ще застреля и себе си за повече драматизъм.Семейството й за пореден път доказа,че не я обича.И въобще каква е логиката да застреляш любимия си,заради дядо си,който кой знае колко хора е затрил.Все пак цялото и семейство са убиици,не ги оправдава това,че уж си защитават квартала. По скоро на всички им хлопа дъската като започнеш от брат й,през бащата,бабата и т.н.Нямам търпение да видя Султанката как ще реагира,ако разбере,че любимата на Ямач също е замесена в убийството на Идрис.Могат да я черпят един сърдечен удар и да я пратят при мъжа й.Не вярвам да липсва на драгия зрител.
Да и аз стигам до този извод...искат да ни покажат,че ,за да си добър трябва първо да си убил,но това не е в моите разбирания....та нито Кочоовлъ нито който и да е влезнал в този сериал е свестен...всички са убийци ,но се делят на добри убийци и лоши убийци,но на финал всички са убийци...Развалиха ни сериалчето според мен пфу!

# 617
  • Хасково
Караджа не се самоубива на сета си е, онзи ден имаше сет със Селим в къщата.
Това,че актьора напуска сериала не значи,че и Едже трябва да напусне.Аз за тази изкуствено създадена двойка не съм очаквала щастлив край,просто заради напускането на Джио се случиха по рано нещата.

# 618
Ромео умира. Жулиета остава да чисти леща.

...тази изкуствено създадена двойка ...

Hands Plus1

Снощи болюма ми беше тегав най-вече заради прекалено голямото отделено време на тези малоумници - Султан, Нехир, Караджа. А, и Акъновите терзания.
Bullshit!
Чукур е башка. Чата пат, гонки, ейджан мейджан.
Аз поне затова го гледам. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 619
  • на брега
И моя прочит на развоя е сходен с вашия.
Квартала, та квартала ... Да, много е автетнтик (както отбеляза братовчетката), колоритен е, ама си е копторче.
Ден да дойде, друг да мине, нищо градивно. Как пък едно училище не   видяхме, един по-образован съкварталец да има, да ги тегли напред. Афинитет към четенето само у Аличо. Т.е. там лудите-интелектуалци и нормалните-убийци, препасали пищови и ножове. За екшън-сцените - евалла, много са добри!!!
Акънчо (Селфи, харесва ми сравнението ти с терзанията на младия .., ама сценаристчето е много далеч от Гьоте) ще катапултира в психиатрията, и неговата вина не е малка. А като разбере баба му ... Образът на Султан вече ми е адски непонятен и дразнещ. Сигурно собственоръчно ще удуши Ефсун. Всички ще бъдат отстреляни вероятно.
И един ден бебето на Недоразумението ще им продължи рода. Колко животоутвърждаващо, а?!  Детето на преследвачката. Заченото в "любов" сред потрошени мебели в алкохолно опиянение. Нерде е романтиката, бре?! Ей, тъй за цвят на всяка драма, пък било то и криминална.

Може ли да ми припомните каква беше историята на верижката около врата на недоразумението, коята Ямач посегна да дръпне на стълбите при диалога между двамата?

# 620
Може ли да ми припомните каква беше историята на верижката около врата на недоразумението, коята Ямач посегна да дръпне на стълбите при диалога между двамата?

Когато избили семейството й тя останала сама и влязла в психиатрията. Там била много зле с дни. Накрая като се освестила изплюла тази топка. Това било болката й. Разказваше историята на Ямач на покрива, където той целуна тая гадост, сори болката й. Където ги видя Ефсун.

И един ден бебето на Недоразумението ще им продължи рода. Колко животоутвърждаващо, а?!   

Анджак! Недоразумението ще доведе джуниър на мястото на Чукур, където ще има голям парк.
Ще се срещне в пясъчника с дъщерята на Ефсун.
Но това е идея за ново дизи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 621
Краят на Ромео и Жулиета беше ясен от самото начало.В някоя от сериите от предишния сезон Азер каза на Караджа,че няма как в техния свят да заживеят щастливо до края на дните си,но все пак всички знаем краят ,който Шекспир е определил на героите си.Като ще е любов да е любов до край,в началото поне така загатнаха,че ще бъде.Не мога да си представя да си лудо влюбен в някой,да го гръмнеш и да се прибереш в къщи да си говориш с баща си,от който не си получила никаква бащинска обич.И въобще как може да убиеш някого и после да си се прибереш в къщи и всичко наред,отмъстих,животът продължава.Въобще къде е правосъдието или и майката на Азер да хваща пистолета и да почва и тя да гърми поред.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 16:08 от Анонимен

# 622
  • на брега
Майката на Азер, тази клета женица изгуби всичко. Sad
Единственият герой, който има душа и човещина, е Варто. Детето, минало през ада (благодарение на моралния стожер Сула) носи човешкото в себе си. Дори когато врагуваше с Бебе, отказа да даде дрога на Сена, за да спаси мнимият й приятел, помните. Смелчага, с неповторимо чувство за хумор, отстоявал любов и приятелства, винаги верен на себе си. Той всъщност донякъде илюстрира еволюцията в човешкия характер.
За останалите герои...явно не съм узряла да ги проумея. Joy

Селфие, нов сезон с битието на недоразумението и наследника - не!
Ново дизи с Арас - да! Sunglasses Heart
И тогава ... Синан ще ни спретне нова темичка.Flowers Hibiscus

# 623
  • Хасково
Огедай Ерденет ще се появи скоро, може би още в следващия епизод.
Доколкото може да се вярва на преводача избран е вече актьора и за ролята на другия брат.

Спойлер.
Скрит текст:
Освен Азер ще убият и брат му Йълмаз.Ще отиде с негови хора да обстрелва къщата на Кочовалъ и Джумали ще го убие.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 16:36 от Емилия_Иванова

# 624
Емми, мерси за инфото! Hug

Няма да ни се размине цялата орда на Чингиз хан. Joy

За спойлера, както по-горе се писа жалко за женицата. Confused

Скрит текст:
Майката на Азер по спомен и груби сметки ще загуби 7 от 9-те си деца след срещата с децата на Сула.  Confused

# 625
  • Хасково
Скрит текст:
След срещата с Кочовалъ досега са двама Сейхан която се самоуби и Кадир който Ямач уби плюс първия който убиха хората на Юджел.
Май ще станат 5 от 9.
Нашия Аличо ще е гост актьор в Менаджерите.

https://youtu.be/pFB7CidcZcw

# 626
Stuck Out Tongue
Нашия Аличо ще е гост актьор в Менаджерите.

Альоооо! Защо ни крадат хората? Stuck Out Tongue Winking Eye
Екмеи пешинде. Money

Скрит текст:
Емми, аз ги броих малко така на ангро - 9 деца общо. 5 момчета - всички + 2 момичета /тази, която се самоуби на сватбата и май имаше една от преди/. А бе две момичета май остават. Thinking Както и да е жалко за майка им. Още повече, че в сравнение със Сула тя е Майка Тереза.

# 627
  • Хасково
И Беркай Атеш влиза в този сериал в който ще участват Джио и Диланката.

# 628
И Беркай Атеш влиза в този сериал в който ще участват Джио и Диланката.

Дали няма да вземат и Недоразумението?  Hands Pray Joy

# 629

Общи условия

Активация на акаунт