ÇUKUR - "Ямата" с Арас Булут Ийнемли - ТЕМА 10

• 46 522
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Хасково
Гьокхан яката се е напушил по време на карантината.
Аз, честно казано до последно не исках да повярвам,че Султан и е дала пистолет.Караджа и каза ,че сега е неин ред кого ли ще трябва да убие Акън или Ефсун.

# 676
Гьокхан яката се е напушил по време на карантината.
Аз, честно казано до последно не исках да повярвам,че Султан и е дала пистолет.Караджа и каза ,че сега е неин ред кого ли ще трябва да убие Акън или Ефсун.

Дам! Карантината и хоум офисът не се отразяват добре. Wink

До тука гюле гюле за Азер и Фадик. Азер на сбогуване подписа смъртните присъди на Акън и Ефсун.

# 677
# 678
  • Хасково
Дали Ефсун блъсна баба си в басейна.

# 679
Май по скоро я убива ,но кой знае с тези фрагове

# 680

Който и да го е направил "От сега нататък нека стои далеч от нас и по-близо до Бог." /Макбуш, гюле гюле/
Б@си до къде се докарах да цитирам Сула?! Joy Е, всъщност Гьокхан Хорзум. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 00:48 от selfie

# 681
  • Ruse, Bulgaria
98. Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 682

Пу машалла! Кой го гледа това дизи бе?! Joy

# 683
Не ми хареса серията.Само нещастие и убийства и никаква радост и надежда.Тези неща по принцип се случват в реала,но сериалите се гледат за разтоварване.Харесват ми мафиотските филми,но да има и романтика,а те го превърнаха в трилър.Всички психясали и убийци.Много мъчно ми стана за майката на Азер,че даже и за Азер.Той много се промени в положителна посока заради Караджа,а пък тя какво разбра като го уби,дядо й върна ли се,превърна се в убийца.Гръмна го и после се разрева,че съжалявала и като му сложи възглавницата и го зави щях да падна.Що за глупости? Сама си съсипа живота и нейният край ще е трагичен, иначе няма да е чесно,но поне да накара Султан да пие от собствената си отрова.Въпреки,че не вярвам Султанката да тръгне да гърми Акън,на него ще му прости нали е наследник.И Джумалито ми стана много противен .Общо взето серията ми остави горчив вкус,все едно какво правиш,лошото и злото все побеждават.

# 684
  • Ruse, Bulgaria
Нов постер на Чукур

# 685
4. Sezon 5.Bölüm 2.Fragman Bu akşam - тази вечер трей 2 Popcorn

# 686
# 687
Hadi Beyler Av Başlıyor... Ловът започва, господа!

# 688
  • Ruse, Bulgaria
98. Епизод 2. Трейлър - Бг Субтитри

# 689

Общи условия

Активация на акаунт