Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Мнения: 1 647
Наистина ли вярваш, че нещата при тях са истински. Не познавам нито Анита нито Добрин, освен това което видяхме в ИВ, ама мнооого се съмнявам в чистата и искрена любов, родила се след спечелването на двеста бона,между обикновена жена на средна възраст, самотна майка  и човек, с явни проблеми в общуването.
А това за "бързото образование" на Анита  в екологията е още едно потвърждение за мен.

# 31
 • Пловдив
 • Мнения: 337
В нейните мотиви определено се съмнявам. Не знам напълно безкористни ли са. Още повече, че имам някои разсъждения по ето тази снимка:В профила на Веско я има също. Аз там я видях навремето и ми стана чудно, че са се виждали навън при положение, че тя излезе първа и не са били близки въобще. Вярно е, че той се виждаше и имаше снимки с много от участниците докато вървеше още формата, но бяха все такива, с които някога е бил заедно в едно племе. Например снимките с Роберта, Пламен и Венцислава ми се видяха странни отначало, но после стана ясно че с тях е бил в едно племе и се познават добре. Обаче с Анита нито са били в едно племе, нито са се опознали дори. Та моите предположения за тази среща е, че е инициирана от Анита и че жената навярно е работила по няколко фронта докато стане ясно кой е "печелившия кон" така да се каже. А спойлерът кои са тримата финалисти тръгна от самото начало, така че не й е било трудно на къде да се насочи. Такива са моите разсъждения като я гледам тази снимка и определено ми е съмнителна. А явно е и фенка на Луи Воютон Joy Надявам се, че Добрин ще я научи кое е наистина ценното в живота 😛

# 32
 • Другата България
 • Мнения: 22 575
Joy Той спойлерът добре тръгна, но тя все пак е имала инфо и от "кухнята" така да се каже, знаела е със сигурност кои са тримата финалисти първоначално. После като останаха двама пък съвсем лесно, тя е знаела, че са двама още през октомври, време до финала през декември колкото щеш.
При Юлката изобщо не се е пробвала обаче, хем от ден първи бяха заедно с него, предполага се, че от тримата финалисти него най-добре трябва да го познава. Ама така е, той не е нито ГОЛЯМ, нито е кавалер, какво да търси при грубиян, който най-много да ѝ каже истината в очите? И се е ориентирала където трябва. Все повече ми се "издига" в очите тази "дама", аферим. Пък и така някак небрежно е поставила лява ръчичка на дясно Весково коленце, ама много небрежно, случайно ще да е станало.
Аз мисля, че по време на формата, още списвахме в онази тема коментирах тази или друга е била снимката, но помня със сигурност, че коментирах снимка на Веско и Анита. Тогава бях убедена, че Веско води предизборна агитация, и все още си мисля нещо подобно. Това е ставало до последната, трета на брой "финална" битка, трети дубъл тоест. Дотогава Веско си беше финалист, и за него беше много важно да е харесван, да е навсякъде, да е добър и кавалер с всички, независимо от цвета на екипите им. Аз много стриктно го следях тогава и коментирах всяка негова изява, и помня, че тогава останах много учудена как аджеба и с Анитка се е фотнал, като с нея хич не са се виждали поне в предаването. Той имаше снимки с всички, мъж, жена, розов, зелен, жълт - Веско и участник Х. Несправедливо го оплюх и заради присъствието му в студиото със Стоян, когато той отпадна,  и в това на "Маскирания певец". Всъщност тогава той не е бил в България от кеф, а именно защото са го викнали да преиграва прословутия им финал. Та после си посипах главата с пепел.
Сега като гледам Анитка каква любителка на кавалерите и добрите хора е, може и за тази снимка да поразмисля, въпреки, че и за Веско е била позитив тогава. Поредна оценка, при това доста положителна, от пореден участник. Какво по-голямо призвание за това колко подходящ и заслужил за победител може да е един участник от мнението на останалите 20 за това? Ааа, сетих се. Мнението на Негово Величество Зрителя. Мдааа, така си е. Е, тя Анита си е и зрител, освен участник, така че....

# 33
 • Пловдив
 • Мнения: 337
И аз не вярвам да си е пробвала късмета при Юлиян. Първо, че е обвързан, второ че не е някой наивен младеж да го омае лесно, трето че те се счепкаха още тогава в играта. Имаше взаимни номинации доколкото помня. Иначе на Веско май му липсват промо снимки с Гичето, Георги, Илиян, а близначките ги изненада приятно на работата им чак към финала. Мисля, че и с Алексансър, Радостина и Анка не е имало кафенца. Обаче Анита си е оправна и се е вредила Stuck Out Tongue Winking Eye

# 34
 • Мнения: 1 647
Надявам се, че Добрин ще я научи кое е наистина ценното в живота 😛

Аз лично се надявам Добрин да избяга с двеста от нея. Нищо лично срещу Анита, нека си намери нейния човек. Нищо лично и срещу Добрин. Честно или не, спечели си някакви пари, някакси не ми се връзва да ги харчи точно за Анита. Тая връзка ми е неестествена и меко казано ми е отвратителна.
Веско и Анита.....представяте ли си го въобще. Ама Добрин е лесен...

# 35
 • Другата България
 • Мнения: 22 575
'Ич не си ги представям Веско и Анита.
Ама аз и Анита и Добрин не можех да си ги представя.
То в туй шооЛ май наистина стана "очаквай неочакваното", и по време на предаването, и след него.

# 36
 • София
 • Мнения: 13 181
Аз Анита я бях нарочил още от промото, когато щеше да наказва мъжете и да им доказва, че мястото им е под краката на жените.
И си отече първа, хаха

# 37
 • Другата България
 • Мнения: 22 575
Анита си беше буквално "много шум за нищо". Ама много шум. Ама за голямо нищо. Гръмка заявка за наистина наказване на мъжете, и първа нарочена и посочена, и накрая отпаднала. После отново много шум, и отново за нищо. "Ще кажа, ще разкажа, ще покажа, не ме интересуват договори и неустойки, истината трябва да излезе наяве, и т.н., и т.н.", и отново накрая едно ГОЛЯМО нищо. Парлама вдигна и вдига с глупавите реплики и дуплики по снимките на Роберта, коментарчета не само злобни, но и много завистливи и неотговарящи на претенциите ѝ иначе за самата себе си.
Изобщо Анитка е никому неизвестна, но все пак накрая намерила начин да стане известна, и то какъв начин....

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 20:05 от Merri_An

# 38
 • Мнения: 1 647


Нещо малко по различно. Днес ми попадна тая снимка. И се чудих и се смях... Ако може някой да ми обясни какво прави човека долу на снимката с черните дрехи и държащ може би сценария.

# 39
 • Другата България
 • Мнения: 22 575# 40
 • Мнения: 5 506
Днес почва Съни бийч по БТВ
Продуценти били Иван и Андрей
Мисля, че ще е някаква комедия и ще го гледам да се разведря малко, дано е весело.
За Анитка си е чиста пеперудка май. Помня на финала как се беше издокарала и вирнала нос, беше смешна направо. Избива някакви комплекси тази жена, не ми харесва. Добрин обаче си мисли , че е хванал кой знае какво. Няма бъдеще тази връзка, само се излагат, особено тя. Поне някаква полза да има, ама Добата е стиснат. На приказки това ще дава, там ще внесе пари, онова ще подпомогне, пък накрая бил неразбран и самотен в  мисията си уж. Та не вярвам Анитка да е намазала нещо. Оставам с мнението , че Добрин е голям хитрец.

# 41
 • Мнения: 1 686
Е, това вече ще е върхът на прецакването за Анита - с Добрин, но за нищо Joy

Човек да не ви остави за два дни и оженихте Веско!

# 42
 • Другата България
 • Мнения: 22 575
Ааа, не е за нищо. По лИбоФ, ти лИбоФта за нищо ли я нямаш?
Въпреки че надали това е причината, и аз мисля, че съвсем няма да е без нищо.
Тя за без нищо няма да се занимава, аз питах веднъж, не помня някой каза ли - Добрин  с какво се занимава, какви доходи има, какво работи, каква професия упражнява, с какво си изкарва прехраната?
Според мен на тия пари разчита, колкото и да е получил. Нищо не е дал, дарил или вложил в никаква кауза, всичко е един голям сапунен мехур. Беше. Аз писах, че според мен който е трябвало колкото е трябвало е бутнал на еко био организации, преди да напише Добчовия чек.
Но те няма да са бездънна яма, като нямаш други и харчиш само тях толкова бързо ще свършат, че Добрия човек няма и да се усети. И тогава дали Анита ще е съгласна да го издържа? Аз и тя не знам с какво се занимава всъщност, пише, че е в София, ама какво работи и тя, с какво си изкарва хляба - нейния и на сина ѝ-
Странна двойка са тези двамата, много странна.

От другата седмица започва и Кичъна, и Мастършеф, и ОЖ, и Ягодовата луна. И естествено, аз започвам работа, отпускът свърши.. Не разбрах някой гледа ли, ще гледа ли, започна ли това новото шоу за двойки? "Един за друг"? Отзиви ако е започнало?

# 43
 • Sofia
 • Мнения: 1 164
Утре вечер започва,Мери.
Аз ще му хвърля едно око.
Дано да е само в събота и неделя,че иначе не знам как ще се гледа всичко. ooooh!

п.п.Сега прочетох,само в събота и неделя ще е и ще продължи два месеца.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 00:00 от avi10

# 44
 • Мнения: 5 506
Това за двойките и аз ще го гледам. От рекламата ми се вижда интересно, а и заради Емо.
Почва утре по Нова от 20ч май.
Този филм Съни бийч нещо не ми хареса първата серия, пък да видим.
Добрин се занимава с различни неща, обикновено по чужбината. Доколкото знам е строял нещо си , копал , мъкнел в някаква от бившите соц.страни, нещо разправяше за някаква случка там. Бил е и във Франция за малко, където се е контузил сериозно (ако правилно помня) пак в строителство нещо, а в Гърция е бил с акробатични номера или нещо такова разбрах към някакъв хотел нает, възможно е и друго там да е работил -нещо по подръжката и за атракция вечер някой номер с премятане да е правил, когато брат му е писал за формата да се запише. Като цяло Добата няма някакво образование да се пласира с нещо. Някой беше писал тук, че го познава и не можел да смята. Та той и да се изразява не умее, но минаваше метър, защото му съчувствахме-беден, отруден, стеснителен, понасящ подигравки, странен, без приятели.....ама нещо май ние сме се "чалнали" били, защото човекът просто е позирал за мен и всичко е било сценарии.

Общи условия

Активация на акаунт