ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 490
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Мери, специално за теб, тъй като си фен на "Фермата", тази участничка е от много добро семейство и е племенница на моя позната. Момичето лично не го познавам, но ако е възпитана така, каквито са роднините и, далеч ще стигне.

Скрит текст:
[\spoiler]

# 661
Тя ли е гадже на онзи човек със странното име?
Дето и той е участник?

Не, Сюзън е гадже на Вайс.

# 662
  • Другата България
Мерси, Еми, мерси. Heart
Клюки и новини приемам всякакви, няма да имам време да ровя в нета.

Тази участничка е хепи Ванче, допадна ми още в пилотния епизод. Обиколила е света, стюардеса на луксозни яхти, наистина е обиколила света, за което благородно завидях.
Спойлер за всички, които гледат "Фермата", който не иска да знае какво се случва занапред - да не отваря.
Скрит текст:
По неофициални данни все още е във формата, заедно с този, когото пък тук си харесах като за начало - Борислав.

# 663
Току що прегледах коментарите от Игрите в фб... Абе то всичко във втори сезон се сравнява с Юлиан.

# 664
  • Другата България
Току що прегледах коментарите от Игрите в фб... Абе то всичко във втори сезон се сравнява с Юлиан.
Joy
Изненадана ли си?
То и в темата преди старта беше така, сега не знам, не чета.

# 665
  • София
И на мен ми харесва Хепи Ванчето Simple Smile
И ме е яд много за Габи, уф.

в ИВ вчера много зле с плуването и кардиото. Големи претенции, и хвалби в профилите но поне засега не ги оправдаха.
До понтона имаше дъно, смятайте какво плуване беше и пак бяха зле.

# 666
Дяволо, кое е това Габи и защо те е яд за него?
На мен Ванчето нещо не ми харесва. Добре подготвена е се вижда, има потенциал за тези игри и това състезание, но има нещо дето не ме привлича и ме дразни много. Напориста е, ще гледа да махне силови играчи, а те са от полза в този етап на играта за отбора, иска да се наложи, бе жена трепач е. По-скоро на Радостина ми прилича, но е по-силна физически и по-пряма, онова беше едно змийче мани-мани.
Най-балансиран отбор ми се виждат жътварите, а и мъжете им са най-хубави. Но пък ги свързвам със славяните психологически и направо ....не могат да ме привлекат. Мисля, че това момче -фехтовача ще ни изненада приятно, залагам много на него. Димитър ще го гледам за удоволствие, ми хубав е за мен като мъж, а този пилота нещо ме разочарова. Лазаринов също ми хваща окото, малко на Юли ще ви шокирам ама ми прилича за момента. От жените не мога нищо да откроя, защото по принцип си заглеждам мъжете, по-атрактивни и интересни са ми.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 18:05 от Анонимен

# 667
  • Sofia
Габи е дъщерята на Ники Мартинов.Контузена е и не се знае дали ще продължи във Фермата.

# 668
  • София
Фани, Габриела е от Фермата.
Иначе Вайс на мен ми е много далеч от Юлиян, а и е твърде мълчалив, все едно го няма. Юлиян му се чуваше думата нвсякъде, хаха. Wink
Иначе като цяло имаме сходни мнения до тук относно участниците и на кой симпатизираме.
На мен още ми е рано. Но Влади, Любо, Ваня, Елена, Пламен, Милен, Мая.
Иво го харесах, но твърде много почна да ги конандори и то твърде хаотично. Общо взето е в небрано лозе за което сам си е виновен.

# 669
Аааа, разбрах, благодаря))
Еми Анка отсъстваше 3 седмици , дори я бях забравила коя е и хоп се появи в първите игри, ама фермата е друг формат. Тя защо не се е записала в игрите , а отишла във фермата , повече щеше да и подхожда сигурно.
Някой се загубил тази вечер и го издирват гледам в промото.
Тази Ивана си е харесала Димитър и вече май-май.... го е вързала)) Бе направо се изумявам какви напористи жени има. Онази Екатерина ме направо тушира -цяла вечер се мъчат един навес да сложат мъжете и толкова некадърни бяха, накрая тази се прозява сутринта и хоп....навеса пада))) Рибарите ще са по-атрактивни от траките, такива образи има там , че...направо ще е голямо шоу ми се вижда. Но траките поне имаше някакъв умствен потенциал там, тези не ги знам. Изумена съм как всички се измориха от ходене във водата толкова бързо. Няма какво да се чудим на кастинга, който е искал да участва и е видял финала на първи сезон няма начин да е кандидатствал, ако е бил добре подготвен и тип, като Юли и Пламен. Беше отвратително направо. Взели са това с което са разполагали, представям си другите кандидати какви са били.
В първите епизоди и Юли мълчеше и пазеше дитанция, премерваше и се съгласяваше с доста неща. Лазаринов  и визуално донякъде ми прилича, не знам защо, ама... има нещо в изражение и маниер, може и да бъркам, все пак два епизода са минали и не бях все на телевизора да гледам, повече слушах.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 18:05 от Анонимен

# 670
Иво този с брадата ли беше? За мен той е Веско Панчев номер две. Той така иззе функциите от Йоргос в началото.
За съжаление втори Юлиян в този сезон не виждам. Или и да го има, добре се е спотаил. Има няколко човека, които могат да се окажат скрити лимонки, но нищо не мога да разбера за тях все още. Предаването е пълно с историйки за бълхи и мрънкане, не с игри.
Дано направят още 1-2 сезона и после - All Stars с Юлиян! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
Еееее няма втори Юли((( То и няма да има(( Но някакви подобия може да има и да ни утешат(((

# 672
Фани, Габриела е от Фермата.
Иначе Вайс на мен ми е много далеч от Юлиян, а и е твърде мълчалив, все едно го няма. Юлиян му се чуваше думата нвсякъде, хаха. Wink
Иначе като цяло имаме сходни мнения до тук относно участниците и на кой симпатизираме.
На мен още ми е рано. Но Влади, Любо, Ваня, Елена, Пламен, Милен, Мая.
Иво го харесах, но твърде много почна да ги конандори и то твърде хаотично. Общо взето е в небрано лозе за което сам си е виновен.

Това са и моите любимци за момента. Добавям и Йоанна, която притежава особен чар. Grinning

Вайс ми е никъде. Изнесеното инфо, че е гадже на друга участничка в племето (Сюзън), не ми го прави по-интересен.

# 673
Еййй , ама много съм смотана бре.
Не за Вайс, за Лазаринов съм писала, объркала съм се , ейй значиии(((
Лазаринов съм наблюдавала и откривам в стойка, поглед, малко ми прилича по това на Юлиян, дори в далечен план малко, като бяха строени преди битката снощи си виках , че има нещо намекващо.
Вайс, също ми харесва, но за Лазаринов съм писала, объркала съм. Той е лъвчето, не Вайс.

# 674
  • София
има съвсем лека прилика да. ама в игрови аспект, Лазаринов е собственик на моден бранд и няма нищо общо със спорта.
Врабец, Иван е този с брадичката. Иво е пилота или по-скоро бившия пилот. Бил съкратен заради пандемията и е безработен в момента.

Общи условия

Активация на акаунт