ТВ спамо чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема №2

• 31 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Heart Благодаря, Билянка! Hug
Специално днес можех да го гледам, ама не исках, аз като съм казала, че на Тупарев повече предавания няма да гледам, няма да се отмятам я. Пък и нататък няма да мога да го следя редовно, затова и реших да не го започвам.
Кой знае, някой уикенд може да затрия време, но редовно да го следя-не.
Но разбира се, вече съм фен на двойката от Лондон.Joy
Ако има някой даскал по физическо или треньор на каквито и да е хора, свиркай да се включвам в движение.Sunglasses

# 61
Има даскалка, ама по български език... 😂 Треньор май нямаше, доколкото разбрах, щото не внимавах много, но любителка на моторите имаа. Wink Природозащитници също нямаше, ама то не са им и нужни де, щото в планината плажни лилии не виреят. Wink
Интересното обаче е, че явно имаха предварителна информация за това какви хора ще участват, защото подпитваха кой бил адвокатът, кой надзирателят в затвора.

# 62
  • Другата България
Защо планината?
Къде се развива действието?

# 63
Защо планината?
Къде се развива действието?

Не разбрах, защото го хванах по средата, но са в някакъв хотел със сняг.

# 64
  • София
Базирани са в прекрасната вила Екатерина във Вакарел. Simple Smile

Ок е шоуто засега. На мен що годе ми хареса. Вече имам и симпатии към някои двойки, дори и само от едно гледане.
В интерес на истината не знам дали Тупарев е продуцент. Някой има ли сигурно инфо? Уж четох ама не намерих кой продуцира.

# 65
Скрит текст:
Базирани са в прекрасната вила Екатерина във Вакарел. Simple Smile

Ок е шоуто засега. На мен що годе ми хареса. Вече имам и симпатии към някои двойки, дори и само от едно гледане.
В интерес на истината не знам дали Тупарев е продуцент. Някой има ли сигурно инфо? Уж четох ама не намерих кой продуцира.

Това намерих:

# 66
  • Другата България
Той е.

# 67
  • София
Ахам, е това е Олд скул, което е на коката Тупарев.
Ужас.

# 68
На мен ми хареса кошничаря и жена му. Много земни и естествени ми се виждат. Е и други ми харесаха, но тези като , че ли най-много. Тази учителката ми прилича на...ми не ми харесва, направо ужас, бих казала, че работи друго.  Жената от Ловеч , дето е по-възрастна от мъжа си -орана в затвор, също ми хареса тази двойка. Приятни са ми за гледане. Има едни дето само пръпчат и дуднат, напъват се, не ми харесват.
Аз докато разбера имената и двойките ще мине месец)) Много съм зле, визуално помня и различавам, ама с имената съм тотален смотаняк.))

# 69
На мене също ми харесаха кошничаря и жена му. 28 години заедно... ехааа. Жената от Ловеч обаче нещо ми напомни нашата Радостинка и... не ме грабна. Wink От младите в интерес на истината ми харесаха "лондончаните" (коригирам се - мъжът бил от 2003 г. в Лондон), защото веднага отстъпиха по-хубавото легло на по-големите от тях, и тези от БЧК. То имена и аз не запомних, а за тези 12 епизода, докато запомня някои, то двойките най-вероятно ще отпаднат. Wink Промото също звучеше забавно - един не помни кога е родена жина му, друг мисли, че естествият цвят на косата на жена му е... син. 😂

# 70
Гледах и аз - не съм за там Joy Не помня датата на сватбата ни, нищо че не беше преди два века, да не говорим за други подробности. Още на първи кръг сме Чао!

А пък Юлиян беше качил рекламно клипче на фитнеса, който още хора от Игрите рекламираха. Ама, милият, като дърво. Рецитира, въздиша, голям смях. Спечен, като на изпит. Така се смях.

# 71
  • София
И аз го изгледах преди малко. Не е зле като за начало, въпреки че наистина веднага прозира тупаревския стил.... Природозащитници няма, но за сметка на това има доброволци към БЧК.... Та надушвам на първо четене победителите.... или поне "желаните" победители.... Ще се чуе по-нататък.
Не ги помня двойките, аз пък съм много зле като цяло със запомнянето. Редовно като понауча участниците връщам първи епизод, за да видя пак визитките. Някои ми харесаха автоматично, други впоследствие.... а някои ми станаха неприятни от раз... Ама какви са им били историите и от къде са, че да цитирам кои са - май ще объркам нещо... Надявам се да ги запомня по някое време. Ама с това разстояние между епизодите.... не знам...

# 72
Скрит текст:
И аз го изгледах преди малко. Не е зле като за начало, въпреки че наистина веднага прозира тупаревския стил....
Природозащитници няма, но за сметка на това има доброволци към БЧК.... Та надушвам на първо четене победителите.... или поне "желаните" победители....
Скрит текст:
Ще се чуе по-нататък.
Не ги помня двойките, аз пък съм много зле като цяло със запомнянето. Редовно като понауча участниците връщам първи епизод, за да видя пак визитките. Някои ми харесаха автоматично, други впоследствие.... а някои ми станаха неприятни от раз... Ама какви са им били историите и от къде са, че да цитирам кои са - май ще объркам нещо... Надявам се да ги запомня по някое време. Ама с това разстояние между епизодите.... не знам...

Звучиш ми... права. 😂 А и като се има предвид, че младежът мечтае да стане... пожарникар. 👍 На мене ми допадна как този човек сам си паркира със затворени очи без особена помощ от навигаторката. Впечатли ме. Аз не само че не шофирам, ама и с триколката на малката трудно се оправях, когато трябваше да я паркирам в асансьора или в коридора. 😂

Последните сторита на Юли пък мене ме навеждат на мисълта, че не е чак толкова добре финансово. Беше разказал как са вдигнали наема на залата, в която тренира (или е треньор), заради което 5-ма треньори остават без работа. Май във връзка с това се пробва да продаде една картина за 3000 лв. В същото време обясни колко му струва екипировката и колко получава като треньор. Нещо много не разбрах какво точно е станало, та чаках някой тук да коментира евентуално.
Та и във връзка с това си мисля, че се опита да привлече вниманието на въпросния фитнес, който рекламира сега.

# 73
Сторитата на Юлиян в момента са тюрлю гювеч и не е много ясно, какво става.
Отварям и гледам - крава. Следват още крави и доене на заден план, а Юлиян се оказва на аграрно изложение. После малко ММА, после Лилия чисти с прахосмукачка и после - бокс...

# 74
Към ММА-я Юлиян има отношение, защото май се е състезавал :
Скрит текст:

Фейсбук страницата на Гладиатор Бокидо

И тази снимка

Тениските са същите.

Общи условия

Активация на акаунт