Хотелите във Велинград - 12

• 69 702
  • 699
  •   1
Отговори
# 375
Харесвах много Роял-а, но последните 2 години усещам, че започна да запада , и то точно по отношение на хигиената, смених го с Гранд-а, много по-добре е там, обаче не ми харесва кухнята, а и доста са се изхвърлили в цените като цяло. Май ще търся друга алтернатива и ще ви следя и занапред Wink
Весело посрещане на Новата 2021 !

# 376
Здравейте,

Мнения за Двореца? Интересува ме главно храната и външните басейни.
На Спа не мисля да ходим в тази обстановка.
Благодаря!

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 11:38 от milena12345

# 377
В крайна сметка посетихме хотел Инфинити между празниците. Много сме доволни. Много добро СПА и страхотна храна. Не съжаляваме за избор си.

# 378
Да се отчета и аз. Бяхме в Роял 4 дни - от 27 до 31 декември. Вечер на моменти беше трудно да се намери маса - с изключение на последната вечер. Първата вечер пък храната посвърши и така и не успяха да заредят до края на вечерта. Другите вечери не беше така вече. Иначе за мен храната си е разнообразна достатъчно. Аз например за закуска все си търся питата с мед. Ами имаше си, всичките дни.
Относно хигиената - аз съм писала и преди - навсякъде намирам кусури. И тъй като си се знам си нося кърпи, препарати и си чистя всичко набързичко първоначално. Особено дръжките и копчетата за лампите, че то до там едва ли някой се втелясва. Макар че, с ковида - би трябвало. Специално този път нямам оплаквания. А камериерки почти постоянно срещахме и ако човек има проблем си го казва и така. Grinning
Много съм доволна този път от спато и басеините. Всичко беше отворено и работещо. Студено нямаше никъде /даже някои басеини на моменти бяха по-топли отколкото ги предпочитам/, е с изключение на контрастните, де. Grinning

Инфинити и той ми е от любимите хотели. Grinning

# 379
Здравейте,

Мнения за Двореца? Интересува ме главно храната и външните басейни.
На Спа не мисля да ходим в тази обстановка.
Благодаря!
Храната за мен там е ужасен ужас, много ниско качество.
Външите басейни са хубави и топли.

# 380
  • в джунглата
Някой посещавал ли е скоро Елбрус, дали работят всички спа съоръжения ?
Стандартните стаи настина ли са много малки/ прочетох го назад в темата/, дават ли халати?

# 381
Началото на декември всичко работеше, стаите са малки, халата е 2 лева на ден!

# 382
Между Коледа и Нова година всичко работеше. Вземете си стая делукс. Разликата е 20лв. на ден. Има и халати. Само искайте настаняване в основната сграда.

# 383
  • В.Търново
Храната в Елбрус на блок маса ли е или по меню?

# 384
На блок маса но ти сипват.

# 385
  • Варна
Загледах и аз Елбрус заради пързалките на външните басейни, но чета много смесени отзиви.
Какви са му недостатъците?

# 386
Аквапарка си е отделен, не пречи на никой при басейните Wink

# 387
  • В.Търново
Предполагам аквапарка зимата не работи?

# 388
Загледах и аз Елбрус заради пързалките на външните басейни, но чета много смесени отзиви.
Какви са му недостатъците?
Ами недостатъците зависят от Вашите приоритети. Знам със сигурност, че нещото което аз смятам за недостатък, за много хора е плюс. Така че няма да го споменавам. Ако искате напишете на какво държите Вие и ще се постарая да Ви отговоря до колкото мога.
Аква паркът работи само през летния сезон и входа за гости на хотела е 5 лв.

# 389
  • Варна
За тази цена и 3* не очаквам чудеса, но да е чисто, нормална храна, а не компромисна и да не е пренаселен аквапарка, което изисква да е само за гости на хотела, защото само заради него бихме отишли.
Много ми е трудно намирането на аквапаркове или поне хотели с хубави, големи външни басейни в планината и за това загледах този хотел.

Общи условия

Активация на акаунт