Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 574
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Привет и от нас...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МИНИ И МАКСИ РОЖДЕННИЦИ...ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИИ.  bouquet...
За столчето ние zа сега се храним в шеzлонга, като почне да седи ще и вzемем нормално, че кухнята  ни е малка и тия с монтирането на масата няма  да са приложими...
За мъжете_мойто мъж мога само да го хваля_пере(пуска пералнята), простира, чисти, готви чат_пат...всяка събота ми пече кекс Sunglasses Laughing...и като съм много скапана сутрин се zанимава с беба та аz си отспивам(това само 1_2 пъти в месеца, ама си е кеееееееееееееф Party ).
За пЮретата моркови яде с кеф, морков и картоф също, но картоф и тиквичка хич не долЮбва Sick...днеска го миксирах с морков и го иzкльопа zа секунди.
Гадното е, че вчера пак вдигна температура zа няколко часа, и днес преди обяд пак...направо неzнам какво да я правя...във вторник сме на лекар и ще видим какво ще каже чичо док Thinking.
Хайде приятна почивка на всички Hug.

# 46
Здравейте, мами! Ето го нашето столче за хранене (жълтото).

Много съм доволна! Като пораснем, столчето става на две части - маса и столче. Много е сладко!

# 47
  • София/Овча купел 2
Nellina,и нашето е същото.Много е удобно,аз много си го харесвам.Като съм в кухнята и малката негодува,че е сама я взимам само с малкото столче и тя е много доволна.А с какъв кеф си клати краката... hahaha.

Мамчета,искам да ви питам,вие какви термометри ползвате за малките човечета?Смятам да купува и се чудя.Насочила съм се към електронен термометър.Някой ползва ли такъв?

# 48
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ ОТ ДНЕС  bigdance2ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ !
Благодаря ви за пожеланията момичета,много сте мили  bouquet
пепи,как е малката ти племенница която беше с пневмония?по-добре ли е детемцето вече?Дано всичко да е наред Praynig

Деси благодаря,че попита HugАми не се оправи с антибиотик и в момента е на инжекции,не искала да яде и е много кисела.Дано утре като се обадя ми кажат,че вече е по добре милата,че и надупчиха малките крачета Cry
Мами видях,че се отворило приказка за мъжовете-кой колко помага и какво прави?Та реших да кажа и за моя и да взема да го похваля-ДНЕС ТОЙ ГОТВИ  chef.Ама да ви кажа той не го прави често,но като направи веднъж и го помня до другия път-готви много вкусно,но след него чиниите са до входната врата Joy,но не се карам,че иначе няма да повтори.Иначе ми помага доста-води баткото и го взима от ДГ,гледа и малката,когато се налага,но едно се питам-ЗАЩО НИКОГА НЕ СЕ СЕТЯТ НЕЩО ДА НАПРАВЯТ БЕЗ ДА ИМ КАЗВАШ?
Мамчета,искам да ви питам,вие какви термометри ползвате за малките човечета?Смятам да купува и се чудя.Насочила съм се към електронен термометър.Някой ползва ли такъв?
Аз имам ел. термометър,но не съм доволна от моя-не мери правилно.Мерила съм и с него и с обикновен и има голяма разлика и не го ползвам.
Иначе ние си хапваме все така добре,жегите не ни пречат Embarassed,еми това е за сега от нас,че какъв постинг станаааа Crazy
Целувки на всички малки човечета с пожелания да спинкат цяла нощ,без да будят мамите Hug

# 49
Здравейте, милички!

Честит мини рожден ден на Кристиян, Алекс, Иван, Михаил и Натали !!!   bouquet

Пеперудка, много съжалявам за проблемите със здравето!Дано бързо се оправиш и да тичкаш с бебка!  Peace

niunia, ами аз имам и електронен и живачен термометър.Да ти кажа под секрет май вярвам повече на обикновения живачен термометър  Blush

surfline, браво на мъжа ти за кекса Simple Smile Само така!  Peace

[desi], как върви захранването?Продължаваш ли?

Аз днес купих една каша С ГЛУТЕН и от утре почвам захранване с нея полека лека  Mr. Green Дано й хареса на Али Flutter Иначе папка сутрин и вечер кърма, през останалото време зеленчукови и плодови пюренца и милумил.

Алито в последно време пак е нервничка и се чудя дали няма да поникне най-после второто зъбче.Иначе снощи я оставихме на баба й (че ние ходихме на рожден ден  Blush) и е била кротка като агънце - поиграла е, похапнала е и като се прибрахме спеше сладко сладко  Heart Eyes

Ами това е от нас! Гушки на всички!

# 50
niunia , само електронни досега сме ползвали, че са бързи в измерването. Сега вече и тези за ушите могат да се ползват за бебоците (не са подходящи за бебета до 3м), така че може от тях да вземете.

# 51
здравейте и от нас  честит мини рожден ден на малчовците които пропуснахме  от 2-3 дена сме на попарка Mr. Green Heart Eyesхапваме я от немай къде(сеедно вика щом мяма друго какво да правя) Crazy Blushпюрето от рибка също маи не и е много сладко .хич поне за сега няма да си правя и труда да и давам черен дроб понеже тои е гаден #Crazy най -много обичаме пилешкозаписахме си вече дата и час  за кръщенето и с нетърпение очакваме деня НУНИЯ електронните са супер аз ползвам от баткото и съм много по добилна откакто счупих един и  ме хвана шубе веднага го смених #Crazy

# 52
[desi], как върви захранването?Продължаваш ли?

С пълна пара Simple Smile Основно се мажем май и никога не изяжда повече от 10мл храна, ама важното е да има желание  Crazy Сладкия картоф го хареса - аз го варих, после го намачках с вилицата с кърма - стана малко рядко и много мацотене падна, и снощи реших да сложа в него и малко каша (една малка кафена лъжичка ориз) та днеска ще гледам как е памперса. Иначе първия ефект беше акане само 1 път на ден и то пюрето беше едно към едно в памперса - каквото е успял да оближе всичкото несмляно го изкара. Или поне консистенцията на акото стана като пюре от сладък картоф, че и на цвят го докара Joy
Иначе аз храня така - аз давам една ч.л. пюре в устата, обяснявам, че това е пюренцето дето папкат големите деца, давам му лъжичка и го оставям да мачка и цапоти с пюрето. Ерик основно маже наоколо и мачка храната, или вдига купичката и опитва да я яде откъм станата дето няма пюре  Laughing и то се изцопва по дрехите му. С ръка като се опита да вземе храната я смуче от стиснатото си юмруче.
А и още нещо - аз давам твърдата храна за вечеря - около 18-19 часа.  Иначе вода не е пропил още - като се намацоти, сменяме дрехите, къпем се (то няма начин с такова мацотене) и после суче и спи. А за къпането почнах да го слагам в мивката в банята - първо докато е с дрешка го поизмивам гушката, ръцете, лицето, крачета, после мием дупата, после запушвам и го оставям седнал гол в мъничко вода. И съблека ли го и той пак се стяга и става на струна...чудя се дали да не го оставя да се къпе с дрешка/примерно по тениска/ newsm78

За термометъра - ако избора е между живачен/спиртен - спиртния /този с червената течност вътре/ е по-добър, че мери за около минута-две. Между електронен и обикновен/спиртен или живачен/, обикновения е по-точен, но отчита евентуално по-бавно/но не винаги/. Аз предпочитам да ползвам обикновен спиртен - държа го 1 минутка - за това време разликата с крайната Т е не-повече от 0.5градуса - така се ориентирам грубо. Меря Т винаги под  мишничката - още от новородено. Честно да си призная, много рядко ми се случва - само ако ми се струва, че детето "гори" - само на първата ваксина беше вдигал над 39 градуса. С големия ми син обаче често го ползвах - той беше специалист по вдигане на 40 градуса на всяко зачервено гърло #Crazy
Ако имате възможност бих препоръчала ушен термометър - много точен и отчита само за 1 секунда, но пък цената му е много "дебела" Whistling

# 53
Нуния, и ние сме с електронен...доволна съм до толкова, че като е висока температурата мери бърzо иначе, ако е примерно 37, 4_37, 7 "цъка" по една камара време...мислехме скоро zа ушен, че са по_бърzи, но нещо все отлагаме покупката Mr. Green, такаче ако имаш въzможност си вzеми такъв направо, че ние вzехме първо един електронен дето беше нефиндик, после един спиртен дето мереше по една камара време, после още един електронен, които докато се местихме иzчеzна някъде и сега го открих в една моя чанта, та сега сме с 3ти Blush.
Nellina, столчето е много сладуресто и страшно веселко като цветове...нашето е наследствено от чичо и,старичко е, но е много готино, zащото като го катурнеш на лявата страна става на масичка zа игра, а от дясната  страна е zа рисуване със статив и т.н.
[desi] , браво на твоя момък, че поне се опитва да яде с лъжица...Симона си я натика в гърлото zавчера, zапочна да се чуди що и се гади и я хвърли...после хвана паницата с две ръце и буквално си zавря сурата в нея и zаоблиzва пЮрето Mr. Green...може ли да те помоля да сложиш и нашите данни в списъка_Симона, родена на 25 Януари, 3400 гр., 53,5 см....10х.
Vili4ka, не те ли е страх още с тоя глутен и рибата? Мен ма е шубе и ще поиzчакам с тия вкусотии Embarassed.
Хайде лек и слънчев ден на всички Hug.

# 54
Коя мама е направила папка JACQUELINE в албумчето? Ако може да премести снимките в папка август.   bouquet

# 55
Най-вероятно curly. 7of9,благодаря че си го подредила по месеци,аз като пробвах не успях нещо..   bouquet

# 56
Вярно е тя...моя грешка, чв го прочетох Жаклин. Simple Smile Иначе разбирам защо ги е сложила в отделна папка. Много хубави са.  yes Но нали решихме всички да слагаме по месеци, а не в собствени... Rolling Eyes

# 57
Честит 7-ми месец на днес навършващите го - Ерик,Николай и Елена!Да са ви живи и здрави и големи късметлийчета дечицата,мамета!
Ние тая нощ пак не спахме - то не беше чукане с биберон по леглото, не беше мрънкане, не беше кърмене през половин час и накрая в 3ч я сложих между нас на спалнята.Не се промениха много нещата но поне можех своевременно да реагирам когато изпусне бибата,но тя и с биба в устата пак реве.Не виждам зъб да се е показал,дали е на път и затова толкова реве........ Thinking ooooh!
Глутена и аз го въведох миналата седмица с едно пюре със зеленчуци.Рибни и с черен дроб засега немисля да и давам, аз ще се издрайфам от тях вероятно Sick
Ние също имаме електронен термометър но да си призная с малко срам-никога не съм мерила температурата на малката откакто се е родила Embarassed Blush
Тъкмо сега разгледах новите снимчици в албумчето - страхотни са малките порастнали слънчица пу пу пу  Иска ти се да ги нагушкаш всичките наведнъж Hug Heart Eyes
Хайде бъдете много щасливи и усмихнати днес и това да бъде начало на една страхотна и успешна седмица за всички вас! Peace

# 58
честито на 7месечните бебоци.Да са живи и здрави за радост на мама и татко Heart Eyes
7of9 Благодаря ти  Hug изобщо не се съобразих,че са снимки от миналия месец Simple SmileПо късно ще пусна по пресен материал  bowuu
За термометъра,използваме този за ушето.Доволна съм.Лесно,точно и бързо Wink
И аз въведох глутена,с каша "Седморката"както й казва мъж ми 7зърнени кул. на Нутриция.Дарис нещо не е много очарован от нея.Оризовата си я хапва с кеф,а на тази и се мръщи,но има време ще свикне.На мен лично ми прилича не трици Joy
[desi] съседкататази рускинята къпе Дариа винаги с блузка или потниче,било я страх да не и се изплъзне бебка.Не виждам проблем,ако така Ерик е по спокоен,давай смело  Grinning
Аз какво направих в събота вечерта  ooooh!,правя на моя змей мляко и как ми се уплетоха ръцете не знам,но изпуснах кутията с млякото.Тя като се пръсна на теракота и буквално цялата кухня беше в сухо мляко,но не това беше проблема.Нямах повече мляко Confused и от там мъж ми като тръгна да обикаля из целия град за да намери дежурна аптека ooooh!Намерил 3,но в нито една нямало Аптамил ХА,казах му да се върне и да купи каквото и да е ХА.Оказа се,че нямат никакво ХА,че снабдяват само по поръчка  #Cussing out.чудна работа Thinkingв аптеката тук до блока има всякакви ХА.И така мъж ми купи обикновен Аптамил и за моя голяма изнената,пак ни започнаха проблемите с неяденето.Възможно ли е да му харесва повече смръдливото мляко от нормалното Crazy?Не знам но е факт,че от нормалното изпива около 80-100мл а с ХА бяме стигнали до 170мл.Днес нещата се нормализираха,купих му от любимото мляко Sickслава богу,че не се изрина отново,ще видим по късно какво е положението.Дано не му излезнат отново гадните екземи.

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 13:16 от Лисана

# 59
Здравейте момичета Hug
Аз нямах нет сума ти време, бяха ни откраднали кабелите #2gunfire
Честито на всички рожденници, които съм пропуснала и на днешните  bouquet Да растат здравички и да не създават главоболия на мамчетата си Heart Eyes
Ей, снощи до 3 часа четох че колко сте изписали ooooh!
Съжалявам, че няма да ви пиша много поименно, ама е просто невъзможно Crazy
Зайче, радвам се че се разписа, казвай за новата работа, каква е , доволна ли си?
Телма - аз те бях питала за кашата как й мериш мл, защото аз слагам 5 препълнени лъжици от неговите и малко вода, защото реших да го свиквам да яде гъста храна. А за похода в събота, аз бях, ти що не дойде?
Искам само да ви питам - имате ли легла-кошарки, от тези сгъваемите дето стават на сак, ние имаме дървено легло и се чудя дали да му купя на Алекс такова да си играе с него и да го ползвам като пътуваме?
За столчетата за хранене, много са ви готини на всички, това дето Деси си е харесала много ме кефи, ма и ние нямаме къде да го сложим. Аз имам от племенниците на мъжа му и не мисля да купуваме.
Изчезвам че писнаааа Crazy

Общи условия

Активация на акаунт