Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 630
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
къде ги слагате по месеци????? не си спомням

# 61
В албума на първа страница,ги слагат Wink ако питаш за снимките

Последна редакция: пн, 07 авг 2006, 19:46 от Лисана

# 62
Искам само да ви питам - имате ли легла-кошарки, от тези сгъваемите дето стават на сак, ние имаме дървено легло и се чудя дали да му купя на Алекс такова да си играе с него и да го ползвам като пътуваме?

Хриси, ние имаме такова креватче, много е удобно zа преz деня, zа иzпът,като сме при баба и , сега като ми вдигна температура пак беz проблем я вzех при нас(иначе кревата и е в нейната стая)...въобще перфектно е, а и е готино, че отстрани са с мрежа и могат да гледат, че иначе с тия обиколници не вижда нищо и се нерви...по_принцип леглата ги продават само с едно тънко дЮшече, но отделно има само дЮшеци(пк сгъваеми), които може да вzемеш, ако сметнеш, че не му е удобно на детето...

# 63
  • Варна
Здравейте!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ МИНИ РОЖДЕНИЦИ!

Ние нямаме таковя легло-кошарка. Ако правилно съм разбрала, не става ли въпрос за кошарите за игра или не съм чела внимателно и става реч точно за легла-кошари?  newsm78
Лисана, много неприятно това с млякото. Аз ако закъсам, скоквам до кварталния супер и готово. Малко по-скъпо е, ама като си на зор...  newsm44
Des29 , трябва ли с нещо определено да се въведе глутена или не? Някои с каши, ти например с пюре... А бях питала за плазмонките. Взела съм, но не съм давала. Много напред във времето бяхте писали за тях, че ги използвате...  Rolling Eyes
И на ортопед не сме ходили. Да настоявам ли или не?...
За термометъра- ползвам нормален живачен, "клесиката в жанра", но не меря температура чисто, а и дано не ми се налага. smile3506

Утре идват кръстниците ни на гости и няма да съм много активна. Но в сърцето и мислите си ще съм с вас, момичета!   love001

# 64
kleo_80, и ние имаме за същата цел - да го оставяме да си играе там в хола. Но и да го ползваме, когато пътуваме някъде.

Лисана, ама тази каша със 7-те зърна е за след седми месец. А иначе е съвсем възможно да харесва млякото, с което е свикнал повече от това, което на теб ти се струва по-хубаво. Simple Smile

къде ги слагате по месеци????? не си спомням
Ами снимките на бебоците ги слагаме в албум с името на текущия месец, а не правим отделни албуми за всяко бебе. В момента всички качваме в папка Август.  Simple Smile

# 65
добре де къде е тази палка на август?

# 66
7of9 на последната консултация доки каза да въвеждам месо,риба,жълтък и глутен.Всичко въведх,освен жълтъка,реших да изчакам с него.
На тази каша дето съм я купила пише след 6ти месец ThinkingТи какво имаш в предвид,че по принцип 7-те зърна се дават след 7ми месец,така ли?Аз от такъв избор,реших да захраня с тази,но ако не съм достатъчно информирана,моля сподели Heart EyesДоки каза да въвеждам глутена,но не ми поясни с какво  Crossing Arms
А от новият ти подпис под снимката,да разбираме ли,че Борката е вече кротък Simple Smile
sea woman аз вече си знам урока,купих днес 4ри кутий Crazy
За кошарата,имаме но Дарис не обича да седи в нея,само ми заема място в хола.Мъж ми каза,че съм направила от хола увеселителен парк  Laughing люлка,кошара,шезлонг и от време на време вкарвам и количкатаза разнообразие Joy.Скоро даже ми каза,че ако някоя мебел ми пречи само да му кажа,веднага я махал Mr. Green
DIVA ORHIDEQ папката е в албума,долу в ляво  Crazyнадявам се,че ме разбра
Боже какви фермани пиша  ooooh! личи си,че мъж ми замина днес в  командировка Crazy

# 67
  • София/Овча купел 2
Честит седми месец на Ерик,Ники и Елена!Да са весели и много игриви.

Благодаря ви за отговорите за термометъра.Аз съм и мерила температурата сигурно 1 път досега и то като беше съвсем малка.
На Мария много и допада пюрето с риба,а и то си мирише доста вкусно,с чер дроб също.То всъщност няма месно пюре,което да е отказала до сега Mr. Green.И сега да ви питам.Имам едно пюре,което е в течно състояние.В срок на годност е,капачката изпука при отваряне,а и не мирише лошо.До сега всички пюрета са били гъсти и се чудя какво да го правя.На някой случвало ли се е?

# 68
Ох, да седна сега да пиша на спокойствие мъжете като спят Mr. Green
За леглото-кошара май ще трябва да купим, според вас има ли нещо особено, което да гледам като купувам, например какъв е матрака или дали има колелца или знам ли и аз newsm78 Може и някоя марка да ми препоръчате, а и размера аз всички които гледах са 120 на 60 и вашите ли са толкова?
Sea woman имам предвид легло-кошара, а не само кошара, за да може като ходим някъде да има малчо къде да спи
Тами как е Монката? Да не й растат зъби?
което ме подсеща - имаме си вече зъбче newsm44 Излизаме в петък на разходка и една от мамите ми каза, че ще си имаме зъбче, аз нали не разбирам Embarassed И на обяд започна да боцка Flutter
Бяхме и на консултация миналата седмица - Алекс е 7350 гр, 69 см. Наддал е 400 гр, педиатърката каза, че за тези жеги е направо супер. Хемоглобина ни е 116.
Някоя от вас се притесняваше за теглото newsm78. Няма защо, Алекс също качва на периоди, то и затова не трябва да се мерят толкова често, ама иди обяснявай на глупавите педиатри #2gunfire Той например не беше качил нито грам за 2 седмици, после 200 гр за 6 дни. Ако си изглежда добре детенце няма място за притеснение Peace
Лисана това с млякото много кофти Confused, а какво стана с Дарис, обрязахте ли го вече? А той , ако е мюсюлман при тях има ли нещо подобно на нашето кръщене и кога се прави? Извинявай, че питам ,но ми е любопитно Grinning
Niunia аз ползвам електронен термометър и го слагам в дупето, избрах си такъв който много бързо мери. Аз съм му мерила температурата при ваксини. А за пюрето нищо не мога да кажа, Алекс още готово не е ял newsm78
Пепрудка как си, оправяш ли се вече?
Diva orhideia защо казваш, че няма да даваш черен дроб, някой кара ли те? newsm78 А попарката като не я харесва защо не пробваш да даваш каша, както са казали и другите момичета много са полезни, освен това в кашата може да добавяш и плодове и става хем вкусна, хем още по-полезна
Лика, Виличка айде вземете се дигнете до парка тия дни като не е голяма жега baby_neutral
Някоя от вас ще ходи ли на море, ние сме се замислили с мъжа за началото на септември, но не знаем къде newsm78
момичета извинявайте за дългия постинг ама нали не съм писала отдавна Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 00:14 от kleo_80

# 69
  • София/Овча купел 2

Някоя от вас ще ходи ли на море, ние сме се замислили с мъжа за началото на септември, но не знаем къде newsm78

Ние ще ходим,нали татито ни е там.За сега се очертава да е края на месеца,ама баща ми ще ни кара и още не се знае.Ние ще сме в Китен.
Аз в дупето не мога да и меря температурата,защото докато сложа термометъра и тя започва да ака.Не може да чака детето Mr. Green.

# 70
DIVA_ORHIDEQ , ето ти линк към албума със снимки за август:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52631
Ако питаш как да качиш снимки в него ще ти обясня на лични.  Simple Smile

Лисана,  ами аз си помислих, че ползваш ей  това - а тя за след 7м. Не, че нещо не си разбрала. А тази ми я препоръчаха и родители и педиатъра...

kleo_80, честито зъбче! thumbsup
А иначе толкова са големи леглата. Виж дали няма да намериш с цип по късата страна. Така, като порасне пак ще може да го ползвате да спи, когато пътувате, но ще може и сам да си излиза. Може би има смисъл да гледаш и матрака. В БГ беше с мека пластмаса и се изкриви, а Борил тежеше тогава само 7500гр. Представи си, като станат на годинка как ще е. Колелцата - можеш и с тях и без тях. Не мога да се сетя да са ми вършили някаква работа до сега...

# 71
7of9 кое имаш предвид, че било с мека пластмаса newsm78

# 72
kleo 80хапваме кашичка след обяд   а попарата явно не и се е понравила  първите 2 пъти  сега почна да си я хапва и слава богу все пак то си е комарчеот сухарчето поне ше понапълнееме малко септември почваме кухня  Joy да видях папките  много са ви красиви децата а и много пораснали  bouquet то аз съм си такава разсеяна шматка че съвсем бях забравила за тези папки и снимки Embarassed Embarassed Rolling Eyes newsm78 Crazy за сега това е от нас целувки за всички
п.с  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА 7 МЕСЕЧНИТЕ СЛАДУРКОВЦИ

# 73
7of9 кое имаш предвид, че било с мека пластмаса newsm78
Матрачето е направено от едни плоскости (или  друго казвате матрак Rolling Eyes).... И на леглото в БГ уж бяха твърди, пък се огънаха. Тези на леглото тук не са мръднали. Не че беше фатално. Баща ми намери някаква плоскост и я сложихме под матрака. В интерес на истината може би няма да се криви, ако се ползва само за дъното на леглото . Да поясня, някои легла имат две нива. Второто ниво е от плат и виси закачено. Но ти и от такова нещо не се нуждаеш вече, така че и за второ ниво не си давай парите.
В крайна сметка  може би е  най-добре да гледаш да се сгъва и разгъва лесно ...  Wink

Ето тук мисля, че различния цвят на късата страна е мястото, което се отваря с цип...

П.П. Хихи, ама какво обяснение му праснах...дано си ме разбрала. Толкова от моя опит с тези легла...

# 74
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Grinning

kleo_80
, ние тази седмица ще купуваме кошара за същата цел като теб. Понеже доста пътуваме, ще ни е удобна за спане. А в къщи ще я слагам в хола, за да си играе в нея. Насочили сме се към Бертони - същата от линка на 7of9. И честито зъбче!

За морето - ние също мислим да ходим до Варна в началото на септември, но по-скоро на екскурзия, а не на почивка. Смятаме да идем  в делфинариума, до  Двореца и Ботаническата градина в Балчик, на нос Калиакра. Ще топнем дупето в морето, де - то без това не може. Но няма да ходим всеки ден на плажа.

[desi], аз тъкмо се чудех как ще взима сам храната, като тя трябва да е пюрирана, и ти си го обяснила!   Yum Ми то голямо шоу! Grinning Ама после мама  clean clean wash .

Да ви питам - вие постилате ли количката с чаршафче или пелена? Аз още постилам.

Криско е добре. Захранваме се успешно, изяжда около 80г храна. Днес ще му давам банан. Нямаме си зъбче. Не мога да му хвана урина още. Сега пак съм му сложила колектор - да видим. Вече започна да повтаря разни работи. Аз кашлям - и той кашля. Аз се смея с глас - и той се смее.  newsm62

Лелееее, сега го чувам да ака - познайте какво ще стане с колектора в памперса......... smile3556

Общи условия

Активация на акаунт