.Тогава не ми беше толкова тежко,но с времето Дарис расте
за което никой не обвинявам.Като дойдат почивните дни и никакви ви няма

Та затова не и се сърдя вече
Само дето на връщане така и се приспа, че оревахме града докато се прибрахме.Нямаше време за нищо друго освен за цица и заспа моментално,даже без биберон.
- в противен случай - на 1/2 ден на ясла като стане на 10 и другия половин ден примерно аз и майка ми можем да се редуваме да бягаме по-рано от работа - ама много сложен този въпрос, като няма баби пенсионерки, които да гледат внучето. Вие как се справяте?
Направо започвам да се замислям да бягам оттука ... а може и по-лесния вариант - мъж от чужбина - стига съм се зорила аз я малко и някой друг да се напъне я. 

да са му бели и здрави малките бисерчета 
Никола хич не иска вече да суче. цоцне два пъти и търси бибата, не му се нрави вече цоцането, само ги мачка и щипе и хич не ще да яде. ех, по живо по здраво, мисля че все пак доста време удържах фронта

Грешка, ама пустите баби като го метнаха така отначало. Докато се усетя да се преборя с тях за това и то... Че даже и усеща някой път като го оставам и се започва наново. С баткото пък имах друг проблем. Бяхме го научили да спи в количката. Денем, нощем... А после? Че стана и голям и като се обръща в количката и се удряше. Какво стана?! Реших аз да отучвам. Слагам детенце на леглото, баща му се заключва в най-отдалечената стая, за да не чува и излизам от стаята. 20 минути рев, 20 минути сън.
Мноооооого гадно, обаче няма как. Получи се за няколко дни. После пък ми беше лесно. Вечер даже го изкъпвахме, хапване, в леглото, изгасям осветлението и го оставях сам. Така заспиваше. Обаче сегаааа с дребчо как ще е ...??? 

Попитах една българка,дали е купувала такива и тя каза,че е търсила,но не е намерила и най вероятно са забранени
,което не разбирам.Всеки търговец гледа да зарежда стока която се продава,но може би тук си имат друга политика относно търговията
За пюретата и тук има с невероятни комбинации,може би са същите като вашите 
Кой го казва
Снощи не знам кога е дошъл,аз си легнах рано."Спортувах" с Дарис от 3 до 5.30ч после спахме до към 7ч и малкия се събуди окончателно"щастлив и оакан"както казва БОДЛИВАТА
Гледам любимия правил мляко,каша и ми стана много гот
Ми като не иска с добро,може и с лошо 

Чувствам се мнооого зле 
мерси за пожеланията 

А с мъжа само така, моя редовно гелда Алекс уикендите аз да спя 

А за кърменето, да не е стачка някаква
, например от зъбче
А за носенето, свекито ще я убия с това носене, ама татито ми играе партия и само и се кара, та не успя да го научи

Взех я и едва се успокои,мазах с дентинокс,май в началото подейства обаче пак мрънкотеше и така мина доста време докато я прелъгах и заспа до мен на спалнята.
.Той татито,като препариран спи на ръба и го е страх да мръдне да не я смачка
Пък нестига че е на чуждо легло ами и се разпростира навсякъде малкият маймун,най-интересното е, че заспива често с крачета свити на 90 градуса към телцето 
Даже вече я дадохме ,кръвчица и взеха и съм много доволна от началото на новата седмица 

Пък и за всичко останало вършат работа пустите му открития на техниката 

...Браво zа това как си курдисала бебока на татко му...тук като цяло мъжете май се грижат повече zа бебетата от мамите, когато не са на работа...Преz уикендите само татковци с колички срещаме навън, даже майка ми като ни беше на гости се чуди много на тоя факт, но немците са странна порода(не че се оплаквам
.
.
...
.
.Абе и аз съм една .... бях чувала някъде че били вредни,че незнам си какво , пък и баща ми и той намила все.Ама никой не слушам вече 

Ние още сме на 3-ката между другото,но си мисля, че вече е време да минаваме на следващият размер.Вие кой размер ползвате?