Сладки ЯНУАРСКИ шушумиги, всеки се радва, когато ги види!

• 10 619
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
kleo и аз започнах като теб,но след известно време вече не действаше и започнах да го люлеяголяма грешка Crazy.Тогава не ми беше толкова тежко,но с времето Дарис расте Laughing и сега оставам без ръце ooooh!за което никой не обвинявам.
Като дойдат почивните дни и никакви ви няма Crossing Arms

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 14:53 от Лисана

# 196
Честит 7-ми месец на Никола на зайчето!Да ти е живо и здраво синчето и много много радост да носи в къщи на мама и тати! Heart Eyes
Конче,много гаден ден си имала,и аз бих те посъветвала същото както останалите момичета.Дано нямаш повече такива преживявания Praynig
Днес се очертава топличък ден и май всички са го ударили на разходки Grinning
Ние току що се върнахме,през цялото време носих Вяра не искаше да седне в количката хич и неиска друг да я носи.И тя е запонала да се грижи за моята форма,като ме гледа каква съм ooooh! Та затова не и се сърдя вече Joy Joy Joy Само дето на връщане така и се приспа, че оревахме града докато се прибрахме.Нямаше  време за нищо друго освен за цица и заспа моментално,даже без биберон.
Много целувки на сладките бебешочета и поздрави на всички мами от една заспал Вяра и неуморно носещата я и майка Mr. Green

# 197
И аз нямам време да пиша, нито да чета.
Крисчето ми снощи повърна на фонтан и днеска има разстройство, та минаваме само на мляко. Няма температура.
Проходилка аз мисля да не ползвам, дори мойта педка, която със захранването е назад с материала, ми каза, че няма нужда, което съвсем затвърди решението ми. За гърне също още не мисля, засега планът ми е към годинката да слагам, по-късно не смятам, за да не стоят тия тестиси в тоя памперс до второ пришествие.
След някоя и друга седмица мисля да дам попарката.
Незнам как да реша въпроса за гледането на Кристиян. Мислех да вземе детегледачка, но като гледам и ценоразписа им какъв е - 4-500 кинта искат в София, малко множко. Дори и примерно да се споразумея с някой за по-малко, как ще си оставя детето на непознат. Реших - ще търся позната отнякъде - някоя приятелка на моя приятелка примерно или майка й  Wink - в противен случай - на 1/2 ден на ясла като стане на 10 и другия половин ден примерно аз и майка ми можем да се редуваме да бягаме по-рано от работа - ама много сложен този въпрос, като няма баби пенсионерки, които да гледат внучето. Вие как се справяте?
Незнам какво да кажа за тая държава. Имам добра професия - преводачка съм - и само едно дете, а едвам свързвам двата края - сиреч пропускам почивките и всякакви екстри. Незнам една продавачка как би се справила финансово ...  Sad Направо започвам да се замислям да бягам оттука ... а може и по-лесния вариант - мъж от чужбина - стига съм се зорила аз я малко и някой друг да се напъне я.  Wink
Това от мен, има ли някое друго бебче с разстройство - дали пък не е от зъбите?  newsm78

# 198
Честит празник на новите рождени чета!  ura  ura  ura

Хей ние си имаме зъбче tooth
.

# 199
 cook beer beer3 beer2 beer
хайде почерпете се за наште 7 месеца Hug
днес му направихме подарък на мъничето - взехме си лятна количка. успяхме да намерим нова от ТСМските с напълно легнало положение. много съм доволна Mr. Green
каси, аз както знаеш, прехвърлих майчинството на свеки и тя е още млада за пенсия. иначе незнам как щях да се оправя, но найстина взимат много детегледачките. дано намериш някой познат Praynig
лалева, честит ти зъбурко  bouquet да са му бели и здрави малките бисерчета Hug

момичета, ние ще се отбиваме вече Cry Никола хич не иска вече да суче. цоцне два пъти и търси бибата, не му се нрави вече цоцането, само ги мачка и щипе и хич не ще да яде. ех, по живо по здраво, мисля че все пак доста време удържах фронта Crazy

# 200
konche, лоша работа. Няма ли как някой поне за няколко дена да те отменя за някои неща през деня? Да можеш да поспиш и да се разсееш. Аз затова в БГ се  чувствах, като на някой прекрасен остров с красива природа. Толкова необичайно и странно спокойно ми беше...

Лисана , ами има гумени играчки. Купих му едни да си играе, до като се къпе. Патета, делфинчета, жабки, ей такива.
А за храни не питай. Поне в града ни и наоколо е монопол - само холандски храни. Разбирай,  Милупа  не съм виждала в околността. Днес си купихме от Германия някакви пюренца, че тук са малко куку в смесването им. Даже намерихме неща, които няма тук...като череша + ябълка например и много разнообразни зеленчукови!!! Та така.

# 201
  • Варна
Здравейте отново! Ех, че ми е хубаво като ви чета!!!  #Silly

Tada 
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС НА kleo_80! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И УСМИХНАТ![/size]
 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА СТЕФАНИЯ И КРИСТИЯН!

konche, какви са тези ужасии, мила? Надявам се вече да е поставен края на този кошмарен филм и отсега само хубави неща да ви се случват!!! Дано!  newsm10
Laleva80, честито ви зъбче! Ох, хайде и нашето да пробива, че малкият толкова се мъчи! Момичета, знаете ли, че когато излезе първото, се раздавот на няколко познати игли, за да бъдат остри като иглички малките зъбки на детето. Сетих се аз кога да го кажа...
За приспиването-и аз люшкам и дюндюркам като замаяна...  smile3514 Грешка, ама пустите баби като го метнаха така отначало. Докато се усетя да се преборя с тях за това и то... Че даже и усеща някой път като го оставам и се започва наново. С баткото пък имах друг проблем. Бяхме го научили да спи в количката. Денем, нощем... А после? Че стана и голям и като се обръща в количката и се удряше. Какво стана?! Реших аз да отучвам. Слагам детенце на леглото, баща му се заключва в най-отдалечената стая, за да не чува и излизам от стаята. 20 минути рев, 20 минути сън.  smile3511 Мноооооого гадно, обаче няма как. Получи се за няколко дни. После пък ми беше лесно. Вечер даже го изкъпвахме, хапване, в леглото, изгасям осветлението и го оставях сам. Така заспиваше. Обаче сегаааа с дребчо как ще е ...???  smile3555
БОДЛИВАТА, благодаря за комплиментите за формата ми, обаче форма няма. Т.е. просто си свалих 20-те кг от бременността много бързо (без никакви диети, по-скоро е ген) и сега трябва да се постегна тук-там, че инъче няма форма. Вярно си познала, че е Кабакум. Имаме нещо като вила там, нашите се изнесоха преди години и е наистина райско.

Ще качвам и аз снимки в Албумчето. Доскоро, банда!   love001

# 202
Момичета , къде и как да кача и аз няколко снимки да ни видите ?
Лалева-80 , Честито Ви зъбче !
Ние нямаме никакви признаци за зъбчета .
На каката и избиха към годинката та предполагам  и с бебка , че ще е същото .
Вие давате ли някакви лекарства на бебетата за по-здрави зъбки , тук се дава но не помня от колко месеца беше та до 2 годинки всеки ден се дават капки .

Честит Мини Рожден ден на празнуващите бебешочета днес !  bouquet

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 16:48 от makaui daniela

# 203
честит празник на малкия"журналист"Алекс и на всички останали
Laleva80 честито ви зъбче newsm47
7of9 търсих гумени играчки във всички по големи бебешки магазини и няма Crossing ArmsПопитах една българка,дали е купувала такива и тя каза,че е търсила,но не е намерила и най вероятно са забранени ShockedНе виждам смисъла,но всичко е възможно Rolling Eyes
За кашите попитах в нашият супермаркет,а той е голямнещо като АХ при вас и ми казаха,че зареждат с Милупа рядко и се разпродавала много бързо no,което не разбирам.Всеки търговец гледа да зарежда стока която се продава,но може би тук си имат друга политика относно търговията ThinkingЗа пюретата и тук има с невероятни комбинации,може би са същите като вашите Joy
konce почивка мила!Знам,че е трудно,особено ако сте сами,но поговори с съпруга си да те отменя малко.Успех PeaceКой го казва  Laughing
Аз от вчера започнах"борбата" с моя,за правото ми да почивам и той да се занимава с Дарис.Попитах го вчера най-културно и той ми отказа,че имал спешна работа и излезе #Cussing outСнощи не знам кога е дошъл,аз си легнах рано."Спортувах" с Дарис от 3 до 5.30ч после спахме до към 7ч и малкия се събуди окончателно"щастлив и оакан"както казва БОДЛИВАТА Laughing
Събудих татко му и му го връчих най-тържествено с думите"Аз отивам да спя,вземи детето" дори не му дадох шанс да протестира Mr. GreenСпах момичета до 13 часа и сега съм бодра като кукуряк JoyГледам любимия правил мляко,каша и ми стана много гот WhistlingМи като не иска с добро,може и с лошо Mr. Green,но ще се боря до край поне за почивните дни.
casiopea и на вън не е много лесно,което предполагам го знаеш.Каквото и да решиш,пожелавам ти успех Peace
Хайде чао,че пак много се разписах Crazy

# 204
Честит 7-ми месец на Алекс! Hug

Аз чак сега смогнах да седна за малко.При нас от снощи положението е нетърпимо - безсънна нощ, окончателно събуждане в 7ч  сутринта (има ли сме дни с множество будения но сме изкарвали и до 9 в леглото),цял ден мрънкане преминаващо в сериозен рев и на всичкото отгоре ни текат сополчета.Само от едната ноздричка са, ама ужасно много ме е страх да не е настинала Cry Чувствам се мнооого зле ooooh!
ХАйде лека вечер на всички Peace

# 205
Момичета, почерпете се за наше здраве Hug мерси за пожеланията Peace
http://www.2fukli.net/new/OCK-46.jpg
http://www.2fukli.net/new/017-YOGURT.jpg
Извинявайте, че чак сега, ама бяхме на селото на мъжа ми, чакха после брат ми да се прибере от море и Алекс го приспах чак в единайсет о докато изчета темата за майчинството и тази и... Crazy
Алекс по случй празника не спа цяла нощ, първо от зъби според мен, после искаше да си играем Shocked
Каси защо не се възползваш от програмата която сега ще влезе в сила от Нова година за детегледачките, едва ли за тези пари ще си намериш свястна, обаче нищо не ти пречи ти да й доплащаш Wink
Лисана, направо не знам как издържаш мила, аз само от люлеенето "на место" вече съм без ръце ooooh! А с мъжа само така, моя редовно гелда Алекс уикендите аз да спя Mr. Green
Лалева честито зъбче, за иглите не знаех, но баба ми купи на Алекс нещо бяло, защото тя първа му видяла зъбчето Heart Eyes
Makaui линка на албумчето е на първата страница, ако имаш въпроси пиши и на лични , ако искаш Peace
Дес - те Вяра и Алекс са ссе наговорили за снощи, да ги бяхме събрали да си поиграят Mr. Green
Зайче, честит рожден ден на Никито на патерица  bouquet А за кърменето, да не е стачка някаква newsm78, например от зъбче
Sea woman, вярно изглеждаш супер на снимките Hug А за носенето, свекито ще я убия с това носене, ама татито ми играе партия и само и се кара, та не успя да го научи Mr. Green
Конче, как е положението след уикенда, мина ли без инциденти Laughing

# 206
 Two HeartsЧестит мини-рожден ден на Стаси, Кристиян и Матю! Two Hearts newsm67 Gift Gift GiftКлео,ние всяка вечер сме на линия само кажи кога и ги събираме зевзвците да играят пък ние да поспим newsm62 newsm62 newsm62
Аз снощи след като си пуснах постинга и отдихме да се къпем,и като се заприспивахме та до 11 и нещо.Първо имаше рев,после игра и така.Най-странното беше че за момент уж я приспах и вижадх че и се спи много - сложих я в креватчето удовлетворена че съм успяла и я виждам че спи.След няма и 2 мин рев ама рев ви казва,чак се захласна и сълзи текаааат - ужасно мъчно ми стана smile3518Взех я и едва се успокои,мазах с дентинокс,май в началото подейства обаче пак мрънкотеше и така мина доста време докато я прелъгах и заспа до мен на спалнята.
Добре че голямо легло си имаме, че как щеше да спи и тя при нас незнам newsm78.Той татито,като препариран спи на ръба и го е страх да мръдне да не я смачка Mr. Green Grinning Пък нестига че е на чуждо легло ами и се разпростира навсякъде малкият маймун,най-интересното е, че заспива често с крачета свити на 90 градуса към телцето smile3555
И сега да се похваля - тази сутрин успях да и взема урина с второто колекторче което купихме,според мен цаката е да не се върти много много.Лепнах и го оставих я гола да стои и като видях че се е изпишкала си умрях от кеф newsm68 Даже вече я дадохме ,кръвчица и взеха и съм много доволна от началото на новата седмица Grinning
Сополки все още има,слагам физиологичен разтвор и капчици витамин С,пък ако се усложнят нещата ще идем при педи-моля се да минат бързо Praynig
Момичета искам да ви питам - някои от вас ползват ли микровълновата за приготвяне разни неща на бебетата?Примерно за претопляне на водичка или пюренце.Аз исках за пюретата да питам специално,че ги топля в съд с вряла вода а в микровелето ще стане по бързо smile3503 Пък и за всичко останало вършат работа пустите му открития на техниката yes
Весел ден ви желая на всички и само усмивчици да греят на сладките бебешки личица и на мамините разбира се  love001

# 207
Честит 7ми месец на Алекс...да расте жив,zдрав, по_романтичен от татко и по_борбен от майка си  bouquet

Лисана ама какво е това лЮлеене...милата ти ooooh!...Браво zа това как си курдисала бебока на татко му...тук като цяло мъжете май се грижат повече zа бебетата от мамите, когато не са на работа...Преz уикендите само татковци с колички срещаме навън, даже майка ми като ни беше на гости се чуди много на тоя факт, но немците са странна порода(не че се оплаквам Laughing)
Конче, как мина уикенда? Ти да нямаш/нямала скоро рожден ден?
Лалева, честито zъбче...да ви иzникнат всички бърzо и неусетно Hug.
zaicheto , и на мен ми прилича на стачка, но ако ти е писнало да кърмиш успех с отбиването.
casiopea , ще ме прощаваш, но това с мъжът в чужбина много гроzно ми проzвуча, все пак успех.
Sea woman, неzнам дали си много фотогенична или си супер мацка, но снимките са номер 1 Laughing...няма какво да се правиш на скромна Peace.

Иначе при нас ритуалът преди лягане е обличане на пижамата, каzваме лека нощ на огледата в къщи, на картините, на татко, на мама, на котето, кърмим се, гушкаме едно плЮшено куче, zапочваме да му дърпаме ушите, zабиваме си човката с обиколника, покаzваме си двата крака навън и zаспиваме Mr. Green...в събота беше страшен кеф, че спа до 10.30, но в неделя се събуди в 6.20 кислела и недоволна и цял ден скърца Crazy ...

Девойките я кажете на бърzо какви памперси и мокри кърпички полzвате, че в събота си идваме zа 2 седмички и да не ми се налага да откривам топлата вода Party.

аааааааааааа и какво е времето в БГ(София и Пловдив по_конкретно)?

Des29, аz полzвам мировелето почти zа всичко_варя вода, претоплям манджарето...пЮретата(от хладилника) аz ги пускам на 30% от 1600 вата zа 25 секунди, после го раzклащам хубаво, и пак zа 25 секунди, но на 10%...ако е със стайна температура пЮрето само на 10% zа 25 секунди го въртя...трябва обаче да го раzбъркаш много хубаво, че понякога zагряването е на части и да не иzпариш бебока...иначе чай/вода пак там ги претоплям(zа 15 сек. на 10% ок. 50 мл. течност).

# 208
surfline,Благодаря ти много за отговора за микровълновата и аз мисля да почна да я ползвам  bouquet.Абе и аз съм една .... бях чувала някъде че били вредни,че незнам си какво , пък и баща ми и той намила все.Ама никой не слушам вече Naughty
 Аз ползвам памперси и кърпички предимно на Памперс , няколко пъти съм купувала и други марки - не сме имали проблеми с никоя марка  памперси и кърпички Peace
Между другото ползвах няколко пъти Canbebe (те са една доста сполучлива имитция на Памперс)и съм много доволна Peace Ние още сме на 3-ката между другото,но си мисля, че вече е време да минаваме на следващият размер.Вие кой размер ползвате?

# 209
Des29, и аз ползвам микровълновата за всичко. Преварявам вода, топля пюрета и т.н. Питах педи още в началото и тя каза ,че няма проблем. И направо ми прилошава, като си помисля как би било без това чудо на техниката. Имам една приятелка , която само ми изнася лекции, колко вредно било...и как може за бебето си да приготвям в нея... Докато нямах микровеле и аз все си повтарях, че е вредно, но сега не бих се лишила от това улеснение. Peace

Gushanka, пюрето с цвекло е АМ-АМ - картоф,тиква,морков и цвекло. На Еми и е любимо. Пробвай го ,ако не си предубедена към българските пюрета, разбира се. Аз  въпреки, че си имам едно на ум, взимам редовно от него, защото толкова рядко се случва нещо да и хареса. ooooh!

ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС ДЕЧИЦА! МНОГО УСМИВКИ И СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО!

Общи условия

Активация на акаунт