sea woman - браво, че малчо е добре и че все пак сте открили сезона! Благодаря за снимките - помечтах си малко!
[desi] - много гот си го описала вашият режим, ама ми се струва, че хич не ти е леко мила! Направо си ми за пример! Живот и здраве, ако имам още две деца, ще се постарая да гледам винаги така ведро на ежедневието, както теб! В интерес на истината, аз за това си мечтая, но ще видим!
Telma - ми всички сте си ми друшки, за това!
Бодливата - благодаря за почерпката и за инфото!
7of9 - ми досега бях с 300Д, но в момента си запълвам времето с един малък Lumix. Сега се чудя м/у 350Д и един Олимпус, и май все повече клоня към втория, та вероятно той ще е, че без апарат съм като без ръце! А, по принцип 350Д е много добър, но не и с китовия обектив и за жалост освен първоначалната инвестиция, после трябва да се инвестира в по-добра оптика, а това хич не е малко! Никон нямат сервиз тук и за това не се насочвам към тях!
момичета извинете за off-фа!!!
konche - ама ти си цяла поетеса, мила!
Лисана - хехехехе... ох, на теб хич не ти е до смях, но в разказа си така ме разсмя, че .... абе направо ми оправи настроението! Обаче да ти кажа, искренно ти съчувствам! Като си спомня сестра ми как съм я приспивала ... то не беше люляне, то не беше чудо! Бях вързала въже на кошчето и с него люлях, че иначе оставах без ръце, а с въжето понякога и гимнастика правех, като люшках с крак!
Laleva - Алекс в проходилката е само по чорапки, но отвреме на време, като се сетя му обувам нещо като пантовки, изцяло от плат!
За приспиването - при нас цица или гушкане, но само от мама или и цица и гушкане, единствено вечер си заспива в креватчето, но пак трябва да съм наоколо, иначе се сърди! 7of9 е права, че ритуала е от значение! При нас след баня, следва цица и след това в креватчето на приглушена светлина и обикновенно всичко се случва по едно и също време всеки ден!
, наистина не ти е леко.

Честит Рожден Ден Бодлива ,

Не може ли закачите кошчето за нещо и така да го люлееш?
Честит Рожден Ден Бодливке!
То вече всяка вечер чудеса се случват с мен- посиних си краката на ваната, на другата вечер си обърнах върху краката цяла тава с горещи картофи- яденето замина, правих друго, пощръклях, чистих... На следващата вечер си срязах вътрешната страна на кутрето на кутия от грах- нали трябва да готвя
тече кръв до на другата сутрин... На следващата вечер си разраних петата, на другия ден щях да изтърва Поля докато я къпех... А тая вечер и това! БОЖЕЕЕ! Добре, че на детето му няма нищо!
Аз вече незнам на кой свят живея. Ама и мъж ми е за порицание- не ще да я къпе и с нас навън не ще. И аз утре ще бера страховете как да изляза. 'Щото и пустата му количка скапана, ама нали втора ръка за по- малко пари... то с парите много зор, ей!
Миличка,а кога спиш?

. Аз го приспивам също в кошницата, защото в леглото си спи само през нощта и не е въпрос на навик, от новородено не обича да стои там и тва си, нищо не мога да го направя. Само, че аз го слагам с кошницата на спалнята и го люлея така, въобще не си представям да го нося
. Ако му се спи много заспива за 5 мин, ако не може и половин час да го приспивам.