Честит мини рожден ден на Кристиян и Надежда!
Да са весели и здрави за радост на мама и тати!Честит Рожден Ден, Бодливка! Да си ни жива и здрава, все така весела и красива и мнооого щастлива!

За похапването - при нас от плодовете съм въвела ябълка, праскова, круша, дюля, сини сливи и тиква.От зеленчуците-морков, картоф, тиквичка, чушка.От кашите съм давала само Слънчо с глутен, но на Али не й допада и сега съм взела 8 зърнени и 4 плода на Фризокрем.И двете са млечни. Зеленчуковите пюрета приготвям сама, като преди "сервиране" добавям 1 л . АМ и малко водичка. Плодови давам на Ганчев.
Смятам да продължа с грах, спанак, цвекло, карфиол, броколи (ако Али ги яде разбира се), а за плодовете - банан и по-нататък сезонните като дойдат - грозде примерно, кайсии ... Следващия месец се замислям за кисели и попари
Според мен Алекса не може да яде попара (освен ако не е пасирана) та май ще поизчакам с нея.Педито говореше и за грис ама знам ли ...Като цяло режима ни звучи горе-долу така:
~7:00 - кърма
~10:00 - малко каша и додавам кърма ако иска
~13:00 - зеленчуково пюре, ако не е изяла достатъчно дохранвам с АМ
~16:30 - плодово пюре
~18:30 - АМ
~21:00 - кърма
Мале, колко съм подробна ... извинете ме, че така се увлякох

За спането-сега очакваме 2-ри зъб, та не спим много през деня, през нощта ту спим ту пак не

Това е от нас! Весел ден на всички!

.Малката заспа и аз заседнах малко да допиша 

Направо паднах от смях
.Ние се приспиваме по най-тежкияза мен начин,люлея го в кошницата
Най-бързо е заспивал на 10ия замах с кошницатакато изключим днес с пюрето, рекорда ми е 400 замаха и той нямаше никакво намерение да заспива,дори се забавляваше 
не,че имам нещо против професията.Ако някой види какви са ми загрубели и колко мазола имам на ръцететочно 9,никога не би помислил,че гледам бебе,а по скоро,че строя къща 

,ето например снощи се е будил 5 пъти и процедурата е следната-слагам го в кошницата,приспивам го,чакам го поне 15 мин. да се унесе и го премествам в леглото.Лягам до него,тъкмо се унасям и той пак е буден и всичко се повтаря
В 7 часа като се събуди окончателно,аз съм като пребита,но за Дарис деня тепърва започва