аз ползвам памперси на Памперс (за сега сме на 3ката) а кърпи всеки път различни, важното е да душкат на хубаво
нямам претенции, нали е измит все пак. само навън ако се наложи да го сменя ги ползва. пробвали сме няколко вида памперси ама само от тия съм доволна, не ми пропускат пък и Николчо се изприщва от другите, човека си има вкус 
сърфче, времето в София е жегесто и такова щяло да бъде тая седмица, обаче си имайте едно наум щото нещо напоследък изведнъж почва да вали, и вали доста

дес, аз микровелето за малкия не го ползвам, и на мен домочадието не ми дава, мато и без това баба всичко прави да си го прави както иска, в това отношение й имам пълно доверие

за ритуала след първото зъбче аз знаме това - който го види пръв трябва да направи мляко с ориз, но да внимава да не загори, да са бели зъбките на бебчо и също да му купи нещо беличко, ама чисто беличко

ох, и ние се будим нощем със страшни ревове, незнам докога ще е така, но сутрин съм като пребито куче
да излизат тез зъби вече, че незнам до кога ще издържа
Аз гледах да е с балканска кръв,че тукашните ми бяха много лигави
и въпреки,че е от 13 години тук манталитета въобще не му се е променил
Любовта е сляпа
И аз съм имала такива периоди. Като ми тръгне на лошо и край. Тва да си починеш и с църквата е добра идея.

и то след люшкане, гушкане, пеене и т.н. Не иска да спи през деня, а е уморена иначе, но се дърпа и така. По цял ден играем, пеем и мрънкаме.

...а и искам и малко време zа мен беz да се zанимавам с манджи...така че да живее НТП
прилича ми на царевично брашно
И хайде, чакаме ви!