Честит праzник на Мария на НЮня, да и е живо и zдраво името и винаги св. Богородица да я zакриля.

чета, чета и не мога да повярвам
...що zа zаядливщина, що zа чудо
...Значи по_ред на номерата1) 7of9 Не съм се zасегнала даже ни най_малко написала съм, че zвучи гроzно като иzкаzване, щото не съм схванала иронията на galita, после тя написа, че се е иzбъzикала и аz се светнах, че хумора ми е zалипсвал
2) Хич не се притеснявам, че щерката ми ще остане гола и боса. Питах от кои неща сте доволни, zа да не си играя да търся от нашите пампи и кърпи, а като видя примерно Либело да не ги подмина, а директно да ги вzимам
. Един вид да ме светнете на тарикатлъците. 3)makaui daniela, иzвинявай ако съм ти zасегнала семейното самолЮбие. Благодаря zа рецептата. Единственото, което мога да кажа, е че соления к.к. по принцип момичето го приготвяше със сушено коzе месо, но аz не ям нито коzе, нито агнешко, zа това съм написала свинско(дааааааааааааа zнам, че в ислямска държава не се яде свинско, но на мен с такова ми е вкусно
). Рецептата zа сладкия кус кус даже я имам на етикета на една халва, купена от Tarfaya преди 4 години, ако искаш мога да ти я пратя до красивата Италия, zа да се увериш сама...Хайде аz отивам да си направя едно кафе на джеzве по МОЯ рецепта, а вие нацелувайте децата и по_леко с дребнавите zаяжданици
. 
хайде по-спокойно милички 

, та аз не слагам, попарката я правим с много сирене, сухар и малко масълце (сиренето не го изкисвам, а само го мия под течаща вода в една цедка, че то каквото е ако го оставиш 2-3 часа във вода и ще стане само на саламура

.Точно така
някой трябва да ни дръпне юздите,иначе ставаме нетърпими 
Не знам как ще се справянапример на вън,сама с дете,след като не успява в Бг 
... Иначе си мисля, че е нормално в различните краища на страната, че и в различни къщи да се готви различно, затова едни ястия (подправки, комбинации) на едно място са популярни, на друго - не.
Как може да пишеш така,незнам?!И не е от бързане-като ти прочете човек постингите от профила,ще се убеди.
Започваш изречение с малка буква,няма никакви препинателни знаци в безкрайно дългите ти изречения и се губи всякакъв смисъл! 
Памперс изобщо не ми харесват как миришат,нито тези с лавандулата.Нивея само тези с лосиона ми харесват.Купувам често и"куча марка",и да ви кажа освен че са от хубвав памук,ухаят супер и най-важното са МОКРИ наистина.
. И за мен няма смисъл да взимам непременно еди- какви-си.
! Нормално е, мисля, да не сме особено внимателни и прецизни, пишейки тук. Не сме на изпит, все пак. Вярно, че някои постинги трудно се четат, да не кажа никак, но трябва да има търпимост някаква. А аз, да си кажа честно, вече подозирам, че ОРХИДЕЯТА нарочно го прави