Как да постъпя - кой трябва да наприви компромисът

• 18 886
  • 698
  •   1
Отговори
# 390
Няма да се плашиш, Дидо. И такива жени има.Остава само да решиш дали някоя от тях ще стане онази, за която света преобръщаш и да имаш късмета и тя да е на същата вълна. Wink

# 391
Объркахте се нещо.

Дидоян каза, че би я подкрепил и насърчил относно идеята за кафето, вместо да й каже, че нищо няма да стане и да се приключи. А вие за друго говорите.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 22:13 от tainichka

# 392
  • София
Ама за него идеята е страхотна, вижда потенциал и би подкрепил. Ако не стане, няма да накъртва - парите, паритееее!

# 393
Не знам кой въведе мотивацията в темата, но отново посоката е от жената - към мъжа. И какво има да му опознаваш на мъж, който няма с какво да те мотивира, обаче пък обратното е задължително, за да се развива той, че да ти можеш да го обичаш.
Жена по гръб пада ли, я. Simple Smile

# 394
А на мене ми се чини, че не прави разлика между 'подкрепа' и $подкрепа$. Ето, и ние подкрепяме авторката, но по въпроса за любовта и съжителството, не с $$$.
А и не разбирам защо като почне някой да пише за удовлетворение, все описва доволна от всичко крава без желания за нещо по-добро, за развитие и т.н. Пералнята, прахосмукачката и автомобилът не са измислени, нито усъвършенствани от удовлетворени хора.

# 395
Това за доволната крава звучи като онова за мъжа, който дърпа жената назад. Някои мъже обясниха защо не искат от по-малкия в по-големия град, но ти не се интересуваш защо един мъж не ще да се мести. Важното е, че не се мести.
Simple Smile

# 396
Докато обвързвате подкрепата единствено с пари, винаги ще ви се струва, че хората искат да ви екслоатират.
Ако Татти не беше подкрепил Мамма форума дали щеше да го има?

# 397
Морална подкрепа получавам и от циганката на улицата. Изключително лесно е да се подпрепя по този начин.
Сиренето, пералнята и АР обаче струват пари. Като ти се счупи пералнята, не търсиш подкрепа за пране в леген, а си купуваш нова. Жена ти като не може да забременее, тръгвате по доктори и клиники, само с морална подкрепа и молещ се емотикон не се случват нещата.
Само че в този форум пари е мръсна дума в комуникацията с мъж.

# 398
Морална подкрепа получавам и от циганката на улицата. Изключително лесно е да се подпрепя по този начин.
Първо, не е лесно. Затова и казах бройката - само ок. 4 човека - жени, знам такива и то бяха/са възрастни.

Каква циганка и на каква улица? И какво ти говори Joy
Обикновено хората са абсолютно безразлични, дори и близките, а някои обичат да те зачукват обратно като пиронче, ако нещо много си повярваш и надигаш глава.

Относно прахосмукачката и хладилника - какво конкретно? Мисля, че човек трябва да е поне минимум удовлетворен, за да седне да се занимава с тях. Гладна мечка прахосмукачки не изобретява.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 07:43 от tainichka

# 399
При мен не така. Вашата среда не е ок.
Отделен въпрос е какво разбираш под 'да си повярва някой'. Във форума за работа има една тема, в която момче ли, момиче, не разбрах в крайна сметка, 11 клас, изрежда 5 специалности, а потребителките му предлагат още 15, и се пита в задачата какво да следва. Ама една с една специалност няма да е в едно направление. На такива например подкрепа не им трябва, трябва им информация.

# 400
Галя, евала ти, ако градиш кариерата си за едната пералня и едното сирене.
Парите, да се повторя, са ресурс да създаваш блага. Не трябва да са самоцел.

# 401
Дидояне, първо, парите ти ги наричаш самоцел. Толкоз и разбираш за какво се говори. Както казах , в комуникацията с мъж пари е мръсна дума. Даже мисълта за пари е опасна.
Второ, никът ми е Gal, очаква се възпитаните потребители да ме наричат с него. Галя съм за близките си.

# 402
Галя, аз съм невъзпитан. Ако искаш ела и ми дръпни ухото за назидание. Парите не са мръсна дума. Опитвам се да ти обясня, че са важни, но не трябва всичко да се върти около тях.
Не се ядосвай толкова, че може да объркаш някоя стокова.
Лек ден и внимавай с кафетата, че кофеина е стимулатор.

# 403
Нека за специалности да си говорим.

Когато кандидатствах, едната ми баба, която е лекар, искаше да стана и аз докторка.
Нито вярвах, че мога да се справя с подобно учене и работа, не бях и много наясно какво е медицина/работа на доктор, тя само предложи идеята, аз веднага я отхвърлих.
Записах тъпа икономическа специалност и сега блея ... по форуми. Сега съм наясно с нещата, но е късничко.
А можех да имам чудесна професия...

Висока е цената на невярването Tired Face

# 404
То имаше един мъж тука, който ѝ обяснявяше на Gal някои особености на парите и начините за добиване, обаче тя заби в посока дипломи от средното, за да покаже, че за нея достоен мъж няма.
Сега сама отпочва темата за парите, ама първо предпочетеда ги нарече развитие.
Колко ли пък да може да се развие жена с професия като на авторката и много други, е отделна тема.
Да са живи здрави мъжете. На всичко носят.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт