Крем за около очи - тема 10

• 78 806
  • 752
  •   2
Отговори
# 645
За много години, момичета!
Чудя се между тези два крема , ако сте ги ползвали, споделете.
https://www.arlen.bg/product/1942/krem-protiv-brachki-za-okolooc … ontour-15-ml.html
https://www.arlen.bg/product/3145/podmladyavasht-okoloochen-krem … -contour15ml.html
На 45г съм, имам леки линии и целта ми е поддръжка и хидратация.
В момента Арлен имат намаление 15%.

# 646
  • Седмото небе
За много години, момичета!
Чудя се между тези два крема , ако сте ги ползвали, споделете.
https://www.arlen.bg/product/1942/krem-protiv-brachki-za-okolooc … ontour-15-ml.html
https://www.arlen.bg/product/3145/podmladyavasht-okoloochen-krem … -contour15ml.html
На 45г съм, имам леки линии и целта ми е поддръжка и хидратация.
В момента Арлен имат намаление 15%.
Не са ми познати и двата, но поне по описание ми звучи по-добре втория крем и бих заложила на него. Опаковката също е важна за мен, така че лично за мен и по този показател печели.

# 647
Влизам с взлом в разговора ви. И аз съм го харесала за проба, но в нотино и дъглас го няма в наличност. Идея от къде др мога да го поръчам.
Може да се обадиш да провериш в магазина на ЕЛ на Витошка. Възможно е и там да е изчерпан в момента след големите намаления, които правиха в последния месец. Ако не ти е спешен и изчакаш малко, ще го заредят отново.

# 648
Влизам с взлом в разговора ви. И аз съм го харесала за проба, но в нотино и дъглас го няма в наличност. Идея от къде др мога да го поръчам.
Може да се обадиш да провериш в магазина на ЕЛ на Витошка. Възможно е и там да е изчерпан в момента след големите намаления, които правиха в последния месец. Ако не ти е спешен и изчакаш малко, ще го заредят отново.
На 31.12 бях в магазина на Витошка и го нямаше, питах момичето беше учудена, каза че го няма отдавна. Попита ме дали не бъркам и не питам за серията Re-nutriv.

# 649
Явно не са зареждали отдавна и разпродават останали наличности. Аз малко преди Коледа ходих за тоника на ЕЛ. Него също каза, че са свършили отдавна, а и магазинът доста празен ми се стори.

# 650
  • Седмото небе
Ееее много жалко, аз докато се наканя да го повторя това желе на Ести-те взеха, че го спряха явно. Ей затова човек като си хареса нещо и трябва с риск от трупане на катеричи запаси-да си взима по още една опаковка, да си има. Сега не направих така и ме е яд на себе си!

# 651
Надявам се да не са го спрели, аз също го харесвам много, SUPERGIRL. Те и крема в кутийката от същата серия нямаха Grinning По-скоро не правят доставки заради ситуацията със затварянето на магазините. Но, на сайта на ЕЛ също го няма, та може и наистина да е спрян. Последно март-април 2020 съм го купувала.

# 652
И аз го търсих преди повече от месец и също го нямаше.

# 653
Момичета, за много години и от мен!
Някоя от вас поръчвала ли си е крем за лице от Emag. Моята любима марка AHAVA имат голямо разнообразиие при тях, но не знам до колко са оригинални.

# 654
  • София
Желето EL според мен отдавна е спряно. В официалния UK сайт го няма изобщо, не да е out of stock - просто няма такъв продукт. преди време в магазините с представителство на EL в UK търсих, просто няма. Може би някоя изостанала наличност по сайтовете можете да намерите или пък eBay. Умирам като харесам някой продукт, който е продаван и харесван и от много други клиенти и от нищото го спрат или вземат, че решат да му променят формулата..

# 655
Здравейте. Имам нужда от съвет за околоочен крем. На 53 години съм. Имам вече леки бръчки, но ме притесняват торбичките под очите. Дълго време ползвам Нивея, но тя не помага. Насочих се към Shiseido. Те са доста скъпи и ако имат ефект съм склонна да пробвам. Ако вие имате идеи - давайте.

# 656
Здравейте, дами.
Предварително се извинявам, че не съм изчела цялата тема, нито предишните. Опитах Simple Smile и не мисля, че имам възможността толкова време - затова питам.

Да започна с това, че съм някъде около 50-те години Simple Smile

Наскоро промених режима на хранене (свалям някакви килограми) и сега забелязвам ново, активно увисване на кожата над и под очите, включително и торбички.

От преди време си знам, че универсален крем няма.  Аз нямам средства за големи марки и си ползвам някакви масови, които досега ми действаха добре. Вече явно трябва нещо да променям...

Преди да се хвърля да проучвам скъпотии, коментирали ли сте комбинации за подобряване на тонуса на кожата от:

- крем + специален масаж за възрастна кожа;
- крем + хранителни добавки (таблетки) с колаген;
- крем + други средства, които не са козметични продукти.

# 657
poor_old_aristocrat.." Да започна с това, че съм някъде около 50-те години Simple Smile

Наскоро промених режима на хранене (свалям някакви килограми) и сега забелязвам ново, активно увисване на кожата над и под очите, включително и торбички.  "   

Има един много нарицателен лаф

На тази възраст се избира или лицето или дупето!!

Проверено!

# 658
  • софия
Ееее, ако повече дами го разбираха  и осъзнаваха!!! Точно така е!

# 659
То да е на тази възраст, пак добре. Според мен от около 30 важи. 🙄😂

Общи условия

Активация на акаунт