Ако се наложи, мога да живея и извън центъра, но все пак няма да е същото като усещане, среда и т.н., за мен.

Цените в тези райони са сериозни, ако бюджетът е по-нисък естетвено няма смисъл да се коментират. Харесвам и Гео Милев, и Лагера, които са може би една идея по-достъпни от горните.
), да имаш двор, в момента са незаменими, да не говоря какво щеше да е през извънредното положение, ако нямахме двор. Паркирането не е проблем, колата е в гараж и не я мислиш. От друга страна аз си обичам градския живот, шума на града, живота, който кипи там, харесва ми да имам кокетно кафене под кооперацията и специализирано магазинче в непосредствена близост, и ако ми хрумне просто да мога да сляза да си взема нещо от близкия магазин или денонощна аптека. Също животът в околностите на София предполага активно шофиране, особено като дойде време за училище на децата, ходене до работа, до по-хубави магазини и лечебни заведения също. Плюсът в Лозен е, че всичко това е много близко реално, но с автомобил. До офисът ми в Лозенец пътят с кола преди да изляза майчинство далечната 2016 беше около 25, 30 мин. Но просто реши ли се човек да живее в околностите на града, трябва да е готов да шофира.
Иначе, разбира се, си права и къщата далеч не е без минуси - има си, някои от тях споменах вече.
И къщата, и апартаментът имат плюсове, но както писах нагоре - не всичко е плюсове. Препоръчани теми