На море в България 2020 г.! - 1

• 46 255
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Русалка, благодаря за новата тема! Много хубава снимка на темата! Замечтах се за лятото и за морето.
Саут бийч и от мен категорично НЕ! Дори писанията за уж реновиран хотел за лято 2019г., пак беше с лоши отзиви. Мой колега миналото лято беше в Каменец - Несебър. Сподели, че е средна хубост, но за непретенциозна и бюджетна почивка става.
В Обзор има нов хотел от лято 2019г. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-reyna-del-mar-obzor-24700/

# 16
Благодаря за новата тема . Миналото лято ми се наложи една нощувка в Арапя , плажът не ми допадна , но , ако почивате там препоръчвам вили Авангард .

# 17
  • Пловдив
Имате ли препоръки за добър хотел с AL във Варна или близо до Варна?

# 18
Благодаря на storm76 за предложенията. Китен категорично отпада, защото ни е омръзнало, искаме нещо по-различно.
Другите хотели ще ги проуча. Саутбийч отпада също след последните мнения. Simple Smile

# 19
  • София

На св.св Константин и Елена има няколко хубави хотела с ОИ, като най-добрият е може би Азалия, на самия плаж е.
Погледнете също Долфин и Лебед в ГХВ и Астор Гардън.

# 20
На Св. Константин и Елена съм била в доста хотели-Азалия е ок и да похваля пак Марина на Слънчев ден Simple Smile

# 21
  • софия
Ние имаме няколко оферти вече, но още се ослушваме. Само 2 обаче са в бюджета, едната е за х-л Каменец в Несебър, втората е за Саутбийч  в Царево.
Серенити почти не го предлагат, но си е цифра там.
Отзивите за Саутбийч не са само ласкави, та за това и се мотаем.
От личен опит, Саут бийч категорично не..Там бяха най-кошмарните ми 12 часа на почивка...
Би ли споделила?

Мръсно, гадни басейни и храна. Малко и груб персонал.

# 22
И малко по на север....Лайтхаус, Бялата Лагуна,Роял Бей ,Топола Скайс,Калиакрия Ризорт,Роял Гранд... Всичките са с много добър ОИ и са в района на Балчик и Каварна...

# 23
Благодаря за новата тема!
Дали тази година ще има заслужаващи си last minute - оферти, как мислите?

# 24
За морски дестинации, нашето семейство предпочита южното черноморие, по точно по-спокойите местенца. Били сме на почивка в Ахтопол, Царево, Варвара, цените са достъпни и все още не се е пренаселило. Последните 2 години отсядаме на к-г Арапя в тези бунгала http://arapyabungala.com/ ,  защото са много близо до плажната ивица. В к-г Арапя има и хотели, вили, бунгала закътани в горичките, и все още можеш да летуваш и на палатка.

И Ние запазихме две бунгала - “Николови”. Предполагам че ви е харесало щом повтаряте.. 😊

# 25
  • Sofia
Откъде резервирате Бела Виста и колко се плаща за шезлонг на плажа? Доколкото разбирам няма включени в инклузива, нали?

# 26
Откъде резервирате Бела Виста и колко се плаща за шезлонг на плажа? Доколкото разбирам няма включени в инклузива, нали?

Винаги до сега съм резервирала през Визит. Комплект чадър и 2 шезлонга миналото лято беше 18лв,но ние плащахме само чадър,който струва 6лв,тъй като следобяд стояхме основно около басейна заради анимацията и вкусните бургери (пропускахме обяда заради тях Simple Smile ).
По-голямата част от плажа е свободна зона,така че може и да си носите чадър.

# 27
  • Sofia
Спонтанно реших да резервирам още една почивка и понеже отдавна го гледам този Бела Виста, пратих запитване за резервация.
Сега чета отзивите - може ли някой, който е ходил миналата година да сподели негативите за него? И с този паркинг, който постоянно се споменава - къде всъщност паркирате?

# 28
Спонтанно реших да резервирам още една почивка и понеже отдавна го гледам този Бела Виста, пратих запитване за резервация.
Сега чета отзивите - може ли някой, който е ходил миналата година да сподели негативите за него? И с този паркинг, който постоянно се споменава - къде всъщност паркирате?

Негативи аз няма да пиша. Включвам с2 само да кажа,че места за паркиране има достатъчно около хотела.
Иначе няколко страници назад,а също и страниците от темата,които са писани в края на лятото, можете да погледнете за положителни и отрицателни неща на хотела. Доста голям спор се заформи тогава,така че погледнете назад, за да не започва спора отначало.  Simple Smile
Ако имате въпроси,аз съм на разположение.

# 29
  • Sofia
Аз по-скоро исках да се ориентирам за моите приоритети, които са хубав и чист плаж, топло и плитко море и храна, в която да мога да хапвам салати, зеленчуци и скара. Не обичам гадна кайма и колбаси. Искам също места за спорт и забавления за децата.
Кое не ми е важно - все ми е едно колко пъти ще се почисти стаята и дали е луксозна, почти не стоим в нея.

Общи условия

Активация на акаунт