На море в България 2020 г.! - 1

• 46 317
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • There I was on a July morning
Vodopad, кое всичко е затворено? Хотелите и сега работят /тези, които искат/ при съответни условия. Ако визираш плажовете - те вероятно ще бъдат отворени след някой и друг месец и ще си таксуват почиващите за чадърите и шезлонгите.

# 526
Има начин. Махат платените зони. Може към някои хотели да оставят.

# 527
Няма как да премахнат платените зони, защото са отдадени на концесия или под наем за години напред, за което се плащата такси на държавата. Вероятно в някакъв момент малките хотели, къщите за гости,  апартаментните комплекси и дори ресторанте ще отворят, но няма да море като море. Дори да се издаде въпросният здравен паспорт, то той няма да дава никаква гаранция, защото ще е една моментна снимка, а вирусът може да се предава без дори да имаш симптоми или пък да ги проявиш няколко дни след пристигането в България. А това пък с карантината от 14 дни е просто безумие.

# 528
  • Варна
Логично е държавата да поеме разходите, тъй като принудително затвориха всичко.

Държавата не сме ли аз и ти ? Защо да плащаме на рестьорантьорите , а не на фризьорите , артистите , музиканти , миньори ................Някакъв космат и брадат умря да плаче за рестьоранторите и как 300тата МУ РАБОТНИЦИ оставали гладни ! Що пък 1 път не го видях я след лятото , я след 8 дек. , я след Нова Година да се попохвали колко кожи са съдрали и колко пачки са понатрупали и той  и 300тата МУ РАБОТНИЦИ .  Като се отървем от дребната гад ще мислим и за море и за пътувания и за работа пък сетне и почивка .

# 529
  • София
В Испания обмислят по плажовете да се поставят прозрачни палатки през 5 м за до 4 човека всяка само и само да има сезон.
За България не знам колко е приложимо това, а и идеята да сме затворени на 3-4 кв.м. макар и на пясъка едва ли ще се хареса на някого.

# 530
  • В.Търново
Това е неприложимо за България.

# 531
Ако има някакви идиотски ограничения, ще пропусна почивката на море. На мен ми е и от значение кога ще отворят музеите и галериите.

# 532
  • Варна
Това с прозрачните палатки ми звучи като виц, някакви един вид парници в които да получиш топлинен удар на плажа. А да не говорим, че на плажа и по пясъка вируса сигурно умира за няколко минути от топлината и слънцето. Според мен не е проблема излежаването на плажа, а по-скоро плуването в морето, където наистина може да се разнесе вируса. Може да отворят плажовете, но да забранят влизането във водата, може би е по-добрия вариант.

# 533
  • В.Търново
На море без да влезеш в морето, не е никакво море. По-добре да си спестим твзи пари. Sad

# 534
  • Варна
Е няма да е съвсем без море, ще го виждаш и ще ти мирише на море и други неща.

# 535
  • Sofia
Не го мислете толкова, те вече са го измислили. 😊
Скрит текст:

# 536
  • В.Търново
Да, това е моята снимка от другата тема. Grinning
MariaNova, но не ме устройва само даго гледам, особено сина ми. Fearful

# 537
  • Варна
А кой ще дезинфикцира водата с дезинфектант след поредния ползвател на водата в морето? Да лисват по някоя кофа с хлорна вар във водата, че да дезинфекцират Simple Smile.

# 538
  • Sofia
Да, това е моята снимка от другата тема. Grinning
Русалка, коя е другата тема?
П.С. Снимката (моята) е от друго място. Simple Smile

# 539
  • В.Търново
Може да има водолазни костюми с маски и да си чакаме номерчето за влизане. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт