На море в България 2020 г.! - 1

• 46 305
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Силистра
А кой ще дезинфикцира водата с дезинфектант след поредния ползвател на водата в морето? Да лисват по някоя кофа с хлорна вар във водата, че да дезинфекцират Simple Smile.
Не е лоша идеята, като гледам как дезинфикцират наред улиците по европата, колко му е да сложат по една цистерна с хлорна вар или някакъв друг силен дезинфиктант на края на плажа и да наливат в морето за да дезинфиктират морската вода от вируса. Може дори министър Ангелкова да го предложи ...

# 541
  • В.Търново
Не го мислете толкова, те вече са го измислили. 😊
Скрит текст:

Просто нямам думи. Страшна чистка става по темите. Отново има изтрити коментари. Confused
Масово се трие и по морските теми, по темите за Коронавируса. До преди месец форума беше свободно място да изразиш мнение.
Бях качила тази снимка + едно клипче за разведрявсне, те го изтрили.
Това е клипчето:

То да ти се отще да вкараш малко нотка на бъзик.

https://www.facebook.com/rene.scheepers.520/posts/3701518093254836

# 542
  • Sofia
А кой ще дезинфикцира водата с дезинфектант след поредния ползвател на водата в морето? Да лисват по някоя кофа с хлорна вар във водата, че да дезинфекцират Simple Smile.
Не е лоша идеята, като гледам как дезинфикцират наред улиците по европата, колко му е да сложат по една цистерна с хлорна вар или някакъв друг силен дезинфиктант на края на плажа и да наливат в морето за да дезинфиктират морската вода от вируса. Може дори министър Ангелкова да го предложи ...
Мдааа, определено ше има двоен ефект. Само малко да попрекалят с дизинфектантите и ще стане интересно... Влизаш с бански - излизаш, без бански 🤭😂🤣

# 543
...Влизаш с бански - излизаш, без бански 🤭😂🤣
Без бански може, но без маска - НЕ! Smile Говори се, че министърката на туризма ще изпраща проверяващи под прикритие за носене на маски на нудистките плажове.Wink
Шегата настрана, но всякакви ограничителни мерки на плажа са глупост. Аз ходя в началото на Август, а до тогава има много време. Или няма да ми е до море, или мерките ще са отпаднали. Тихомълком ще отворят малките хотели, но за големите имам съмнения. Чужденците и да ги пуснат ще са много по-малко, защото никой читав туроператор ще ги изпрати без застраховка, а там застрахователите ще вземат своето. Нашенците - също ще са по-малко.

# 544
  • В.Търново
Satisfied Е, в морето как ще влизам с маската?!

# 545
Satisfied Е, в морето как ще влизам с маската?!
Ами както влизаш с банския...Laughing

# 546
  • Sofia
...Влизаш с бански - излизаш, без бански 🤭😂🤣
Без бански може, но без маска - НЕ! Smile
Скрит текст:
Говори се, че министърката на туризма ще изпраща проверяващи под прикритие за носене на маски на нудистките плажове.Wink
Шегата настрана, но всякакви ограничителни мерки на плажа са глупост. Аз ходя в началото на Август, а до тогава има много време. Или няма да ми е до море, или мерките ще са отпаднали. Тихомълком ще отворят малките хотели, но за големите имам съмнения. Чужденците и да ги пуснат ще са много по-малко, защото никой читав туроператор ще ги изпрати без застраховка, а там застрахователите ще вземат своето. Нашенците - също ще са по-малко.

Ха ха интересен прочит на бъдещата ситуация.😀 Надявам се, до август да са се нормализирали нещата. Доколко нашите хотели ще успеят да се приспособят към новата ситуация е друг въпрос. Нямам им много вяра, като знам, как се справят в нормална ситуация. Каквито и мерки да вземат, ще ни ги калкулират подобаващо и то с нужната надценка. 😀 За малките семейни хотели съм съгласна, че по-добре биха се справили, по-гъвкави са. Колкото до чуждестранните туристи, нашите няма да ги откажат, стига техните държави да ги пуснат. Както и съм сигурна, че ще им предложат много по-ниски цени, от тези, които ще предложат на нас!

# 547
  • Варна
Ограниченията няма да отпаднат изцяло още година, минимум. Интересни хипотези давате. Но те са неприложими за плажа. Кой ще контролира алчните концесионери. Големите хотели губят, с непълен капацитет. Вземете си парите и си наемете вила или апартамент. Оптимизмът на софиянци е завиден.😁

# 548
  • В.Търново
Вила не става.
Но те ще правят проверки и по плажовете.Как да стане?

# 549
  • Sofia
Ограниченията няма да отпаднат изцяло още година, минимум.
Оптимизмът на софиянци е завиден.😁
Такива сме си ние - оптимисти 😊 Само, че моят оптимизъм много отдавна е спрял да работи, в момента в който чуе за родното ни черноморие и български ОИ хотел. Последното го казвам/пиша с огромно съжаление.Далеч съм от мисълта, че няма и читави БГ хотели, но цените там са убийствени. Simple Smile

# 550
Плажните ивици са ограничени. Ползват ги и местните. Чадъри през 4 метра и с маски- няма начин.

С маска на плаж ? Сириъзли ?

В Испания обмислят по плажовете да се поставят прозрачни палатки през 5 м за до 4 човека всяка само и само да има сезон.

На 40+гр. жега затворен в палатка ? Да, да.

Обаче тука, уважаеми дами, много вярвате в корона вирусчето. Успокойте се.
Пък ако искате не ходете на море, тъкмо ще ми е по-спокойно.

Ето ви една интересна статийка:
https://eurocom.bg/new/dots-mangrov-pik-na-koronavirusa-u-nas-ny … 7tc1HzxYcFczqDWmU

# 551
  • В.Търново
Сега с риск пак да ми изтрият коментара ще кажа, че всичко е един голям театър, цирк.
Целта е точно тази, заробване на населението.Ако сега не стане чудо, да им се объркат плановете сме свършени.Повече права няма да имаме.
Имам информация, че наш голям хотел в града ще освободи скоро персонала си, защото близките месеци няма да отвори въобще.Но това не важи само за този хотел, а за всички или поне големите хотели.Най-вероятно това ще се случи и с морските, курортни хотели. Sad

aiwabg, и аз искам да ида на море, стига ония отгоре да позволят това.Сега ни баламосват,че ще има късен сезон, но всичко е бля-бля на думи само, за да не се надигнат хората.Дано греша!

# 552
  • There I was on a July morning
peterky2002, съгласна съм, че аз и ти, в качеството си на съвестни данъкоплатци не сме длъжни да плащаме загубите на хотелиерите и ресторантьорите. Затова ще те  помоля да коригираш цитатите в предишния си пост. Мнението, което цитираш е на друг потребител, а не моето.Hands Plus1

Импровизираните парници, които видях като проект за организация на плажа и в други теми,  мисля, че не стават. Ако не ни убие коронавирусът, това ще го стори парниковият ефект.Smile

aiwabg, тази "интересна статийка" стъпва на резултатите от бързите  тестове, каквито правят почти всички частни лаборатории. Както многократно е споменавано, точността не им е присъща черта. Поради тази причина, а има и други, не мога да приема за верни заключенията на доцента.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 19:13 от Скубиду

# 553
Сега с риск пак да ми изтрият коментара ще кажа, че всичко е един голям театър, цирк.
Целта е точно тази, заробване на населението.Ако сега не стане чудо, да им се объркат плановете сме свършени.Повече права няма да имаме.
Имам информация, че наш голям хотел в града ще освободи скоро персонала си, защото близките месеци няма да отвори въобще.Но това не важи само за този хотел, а за всички или поне големите хотели.Най-вероятно това ще се случи и с морските, курортни хотели. Sad

aiwabg, и аз искам да ида на море, стига ония отгоре да позволят това.Сега ни баламосват,че ще има късен сезон, но всичко е бля-бля на думи само, за да не се надигнат хората.Дано греша!
И всичко, което се случва по целия свят в момента, всъщност е един голям цирк и театър, а крайната цел е заробване на населението? Интересна гледна точка...
Успех в конспирациите 👍

# 554
  • В.Търново
Точно. В началото и аз си мислех, че е вирус това, който ще мине един ден, но целта е друга. Всеки има право да вярва в нещо. Аз вярвам в това.

Общи условия

Активация на акаунт