На море в България 2020 г.! - 1

• 46 302
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Сф
И без конспирации е ясно, че целият свят минава през това.Лошото е, че в бг не може много да се разчита на нещо сигурно или мисъл за обикновения човек.Защото управниците ни от време оно, са оплетени като свински черва и си гледат собств.интереси и лобита.Мафия се нарича.

# 556
  • Варна
А и да не забравите , че земята е плоска и ни управляват илюминати ! Колкото до мафията нито сме я измислили нито си имаме хабер какво значи истинска мафия - примери мноооого - като се почне от Италия , Русия , Азия и цяла Латинска Америка!
Сега щели да искат здравен паспорт . Ако искат по 2 отрицателни пср теста за 4 души прави м-у 800 и 1 000 лв. На всичко отгоре ако си в комплекс с500 - 1 - 2 000 души от 10тина държави кой откъдето свари какъв контрол - глупости .

# 557
Всеки да вярва, в каквото си иска. Поне засега все още имате това право Grinning

Moи роднини закриха малката си ТА. Върнаха парите на хората, спрямо условията в договорите.

Аз имам 4 платени почивки в БГ.
За 2 ми се обадиха да ми предложат БЕЗПЛАТНО промяна в активен сезон ! Което мен ме устройва идеално.

Обаче все още чакам решението на много великите Съни турс.

Пък който го е страх да си седи дома, без тва ще е гъч тази година ако не отворят границите. Ганьо ще се сети, че има Черно море, щото няма да има Бяло, а догодина пак ще го плюе(Църното).

Колкото до илюминатите - има ги, колко са властни вече е друга тема за разговор, която едва ли и е тук мястото Simple Smile

-------------
п.с. днешния прираст бил от Цветница, следващия щял да е от Великден. И те така.
Нещо много актуално:

# 558
  • Sofia
Хора, темата е за море в България. Море ще има, и определено не смятам, че на плажа някой ще ходи с маска, в парник или всякакви други щуротии. Нека мислим по-трезво и по-реално. Със сигурност ще има някои неудобства и промени, но не изпадайте в крайности. Пък който го е страх и му се вижда много апокалиптична картината - никой не му е опрял пистолет в главата, да ходи на море.
Та по темата - споделете хубави семейни хотели близо до тихи и красиви плажове. Преместих се тук от гръцката тема, и се надявам, че ще намерим и в България прекрасни местенца. Големи хотели и ОИ изобщо не са нашия тип почивка.
Благодаря, и слънчев ден на всички Simple Smile

# 559
Така и така темата е за море, че съм им набрал на тия нагляри:
Искам да припомня няколко неща:

https://www.bg-mamma.com/?topic=818568.msg38909725#msg38909725
https://bg-mam.ma/p/818568/38910452
https://bg-mam.ma/p/818568/39050022

И да припомним, че този им пост гласеше:
https://bg-mam.ma/p/1181310/40451075

А сега:

https://www.facebook.com/ForestBeachNaturalHolidayResort/posts/1 … nv4&__tn__=-R

# 560
  • Варна
В Германия ИП се удължава с 4 месеца. Ние сме зависими изцяло от ЕС.

# 561
  • ВАРНА
aiwabg - Какво очекваш да ти се отговори с тези неясни цитати ?  
Да ти напомня че в момента имаме критично много  ОБЯВЕНИ от ген. Мутафчийски заразени и сме на път още да удължат извънредното или да затегнат още повече кпп-тата и още повече градове под карантина.

Всички хотелиери от малките са в нокаут -  ако не отворят на 17-18-20  юни -  каквито надежди имаше допреди 5-6 дни...ще стане страшно от към фалити на 3 и 4 звездни хотели масово.

още повече че все повече вирусолози очакват вируса да се завърне с бясна сила отново октомври.....
пък и без това тук е къс сезона....
ако и в края на юни все още са затворени хотели и заведения по морето просто ще е пъклен ад от глад и фалити!

# 562
  • В.Търново
То хубаво, че има малки семейни хотели, но който е резервирал в по-голям хотел или комплекс?Днес май щяло да има европейски съвет да решават как ще се отпускат мерките в Европа.Ще чакаме...
Аз ще си ходя на море, стига да няма и тогава забрана.Те потоянно увеличават периода, правят ни на будали вече.

# 563
Източник, моля ?

# 564
  • Варна
Новини- btv.

# 565
  • ВАРНА
Да - официално...външните министри на Австрия - Германия - Швейцария - Лихтенщайн и Люксембург взеха решение да заключат границите и летищата  си до 1 септемември.
  Забраняват се и концерти и всякакви събирания на повече от двама човека до 1 септември.

Холандия също до 1 септември се заключи.

Тоест няма да идват на бг.черноморието германци - холандци - австрйци....за септември силно ме съмнява че ще дотърчат тук.

И на фона на това че се очаква завръщане на вируса октомври....не ми се мисли....то въобще ще има ли отворен хотел догодина???

# 566
  • Sofia
Източник, моля ?
Цитат на: Viviana91
link=topic=1181310.msg40615454#msg40615454 date=1587637104
Новини- btv.
Може ли линк към тази информация? Аз също гледах новините и не чух подобно нещо

# 567
И тук би било много безотговорно да отворят границите за туристи , но ще видим . Аз лично бих се радвала хотела , който съм резервирала да си остане затворен този сезон .

# 568
  • В.Търново
Варненец, не откривам информация официално за евро мерките.
Това означава ли, че и в България ще е така и море ще видим през крив макарон?

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 13:54 от Русалка_1

# 569
Аз вярвам на тезата на доц.Мангъров, колкото по рано се върнем към нормален живот ,толкова по бързо ще отмине тази Одисея...Цялото това ,,затваряне" само отлага неизбежното и унищожава икономиката
..При първа възможност отивам на море..

Общи условия

Активация на акаунт