Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 26

• 34 934
  • 727
  •   1
Отговори
# 285

Е, да, той е задължителен. Него съм го гледала, гледах и филма по кината. Simple Smile

# 286
  • Вестерос
Mr.Selfridge е класика също от този тип

# 287
# 288
The emergence/Явлението - само до 8-ми епизод го намерих на български. Къде мога да гледам и останалите серии с бг субтитри?

# 289
  • София
Ами евентуално по Фокс, а от там някой ако рипне по торентите…
Заради пандемията някои сериали по каналите на Фокс минават със субтитри, а не с дублаж. Например такива бяха епизодите на Станция 19 и Стъмптаун от тази седмица.
Така че в понеделник вечер гледах Фокс от 22:00 ч. и току-виж епизода ще е с титри, а не с дублаж.

# 290
По препоръка от темата изгледах Coupling, британски ситком, много ми допадна. Искаше ми се да има още сезони. Малко като "Приятели", но в случая с типичния английски хумор.

Също по препоръка от тук, започнах да гледам Modern Love и съм доста впечатлена още от втората серия. Всеки епизод е с различни актьори, което е като серия от различни филми. Интересното е, че сценарият е написан по статии от Ню Йорк Таймс на тема човешки взаимоотношения и любовни връзки. Доста добри актьори участват. Препоръчвам и аз Simple Smile

# 291
Да, особено сериите с Ан Хатауей и Дев Пател са много хубави. И последния епизод е много интересен. Wink

# 292
охх Coupling......приятели не може и на малкия пръст да му стъпи, няма ги американските глупости, интелигентен хумор Simple Smile мога да го гледам всеки ден.

# 293
От къде да си дръпна " Защо жените убиват"?
Тенкю.

# 294
  • Sofia
Във Filmisub...има го онлайн.

Последна редакция: ср, 01 апр 2020, 18:11 от Lady Royal

# 295
Глупаво трейлърче на филм с "Демелза и Джак", Сам Клафлин, Оливия Мун Rolling Eyes Smile
Липсва ми Полдарк. Pensive

Преди два дена се опитах да гледам и филм с Ейдън Търнър и Бенджамин Уокър, но и той не ставаше. Някои май трябва да си снимат само сериали.

Изгледах Пожарите. Като гледам всичко върви по план и втори сезон може да няма, нещо като Big little lies. Този трябва да си остане с един сезон.
Скрит текст:
Младата Елена изобщо не приличаше на сегашната. Стана ми смешно как подкупи една служителка с къпкейкове. Smile Като се срещна със старото гадже си викам айде отиде като Маделин Smile, после пък си помислих, че нарочно се направи, че е искала да го види, за да може да изкопчи инфо по случая, но така или иначе той си тръгна и нищо не стана. И случката с Лекси и Пърл е недоизмислена. Как така направи аборт без съгласие от родител и с чуждо име, не искат ли документи в тази клиника/сериал? Mask Сега пък Трип ми заприлича на Сам Смит. Всяко братче прилича на певец. Grin Малката Изи с малкия пожар не искам и да я коментирам. Laughing Задължително ли е във всяка серия да гори нещо? Smile

И тук серията с англ. субс за който иска.

# 296
Гледах 9 епизода от "Emergence ", сега търся следващите, но не са качени или аз не намирам. С нетърпение ще чакам да качат.

# 297
  • София
Даниела,
Скрит текст:

# 298
  • на изток от рая
Изгледах Пожарите. Като гледам всичко върви по план и втори сезон може да няма, нещо като Big little lies. Този трябва да си остане с един сезон.

Нарочно не отворих скрития текст, за да не се развалям кефа. Но когато вмъкнах цитата, скритото излезе. Simple Smile
Отначало помислих, че някъде са пуснали всички оставащи серии, но май само една си изгледала. Или греша?
Благодаря за линка, ще се възползвам.
И все пак да попитам - нали само една серия? Влезе ми под кожата тоя сериал.

# 299
Новият сезон на Касата излиза през уикенда - вече нямам търпение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт