АГ рискова бременност - Плевен

• 993
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета,

Не намерих тема, в която да е коментиран скоро въпросът, затова създавам нова.

Бих била благодарна, ако ми препоръчате лекар, в гр. Плевен, във "Втора клинична база", който да следи рискова бременност и да е наясно с тромбофилия.

# 1
А защо точно трябва да е във Втора база?

# 2
Защото нямам доверие на частните клиники. Изпатих си от едната, много, много лошо и предпочитам да се доверя на лекари, които са наясно какво правят. Също така, в други теми, видях разкази на други момичета, които са преживели ужасни неща в едната частна клиника, в която и аз преживях моя ужас, което още повече ме кара да се съмнявам в компетентността им. Явно не е единичен случай. Знам, че има и много жени, които са се следили и раждали там и са доволни, но напоследък чувам само за издънки от тяхна страна. Това е причината да предпочитам ВКБ.

# 3
Кой Ви постави такава диагноза?! Ако нямате такава- изписана в лекарско заключение, епикриза, медицинска експертиза, трябва да търсите друг специалист. Ако въобще може да се говори за тромби, то те се образуват по множество причини. Например некачествена дрога.

# 4
Здравейте!
Виждам, че темата е старичка, но все пак да попитам...
Бихте ли ми препоръчали добър АГ в Плевен, който да разбира от рискови бременности с тромбофилия?
Какво мислите за д-р Бързашки?

Общи условия

Активация на акаунт