Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременност в последните седмици преди раждането?
Какви са нормалните стойности на кръвното налягане на бременната жена?
Какви проблеми могат да изпитат бременните жени през последните седмици преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременност в последните седмици преди раждането?
В последните седмици преди раждането някои симптоми на бременност могат да включват болки в гърба, кръста и ниския корем, подобни на менструални спазми, стягане на корема, киселини, често уриниране, безсъние, подути крака , тазови болки и редовни контракции. Тези симптоми могат да показват предстоящо раждане.
-
Какви са нормалните стойности на кръвното налягане на бременната жена?
-
Какви проблеми могат да изпитат бременните жени през последните седмици преди раждането?
-
Какви са нормалните стойности на албумина и общия белтък в кръвта на бременната жена?
-
Какви са някои съвети за по-лесно раждане?

Или ще замине на самолета с бабата или ще отиде на двора за постоянно, само да се стопли. Не е мое и не мога да дам на някой друг да го гледа, защото наистина нямам време и за него, а скоро с още едно дете просто не се виждам как ще му ходя по гъза.
Освен това преди бях като кит и растях навсякъде, сега предимно на корем и цици, само в началото уплътних малко и баджаците и дупето. За кг не мога от сега да се тормозя. ММ и детето отдавна се бъзикат с мен и ми викат Пандич (от панда) 😀
явно не е готово бебето. Още 10 дни при мен. Вчера тоновете бяха добри, контракции нямаше, но като говорихме показах на доки, че ми се втвърдява коремът, отделно вечерно време си усещам леки придърпвания/срязвания, но нищо дискомфортно. Продължавам да вървя по 10 000 крачки.
Благодаря wildthing