Тук вече няколко седмици е към 40 градуса денем и не излизаме много-много. Чакам ММ да свърши работа и евентуално до някой магазин ходим. Надявам се да поразхлади малко, че и нощем не пада под 27-28.

). Гледах да влизам вече като е много наложително - предимно като започне да се изправя по кошарата. Лека-полека започна да си заспива сама, понякога се върти по 30 мин, сяда и пак ляга, но заспива без рев. 

Също е много прилепен за мен, но единственото, което правя е, да си организирам така нещата, че на мен да ми е удобно. Не ме притеснява, че ще спи в мен 2 часа, ако съм седнала удобно, сложила съм си възглавноци зад гърба и дистанционното и телефона са наблизо
. Да, никаква работа не мога да свърша така, но пък и без това ако го оставя, се буди след 10 минути и после трябва да тичам след него постоянно и пак нищо не мога да свърша. Така поне малко си почивам и аз, като е в мен. А това няма да продължи много, толкова бързо минават тия периоди, че според мен няма смисъл сега да им се противопоставям и да се мъчим, когато той изпитва такава нужда да бъде гушнат. 
Сън, ще можеш ли да пуснеш пак нова, като стигнем 50 страница? 
Сън, ще можеш ли да пуснеш пак нова, като стигнем 50 страница?
Сега уж играем, но по-нататък усещам, че ще си има нужда от обучен човек, който знае какво е препоръчително за нейната възраст. А и в яслата нямат готвене, чистене и пране, та със сигурност ще ѝ се обръща повече внимание. Аз нямам приятелки майки тук и ще е супер за нея да поиграе с други деца.