Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 586
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,  bouquet

Мари-7,нещо не си ме разбрала бе душко.Моята застраховка е холандска,но пак не стига да покрие всичко около бременността и раждането Sick.За щастие мога да я сменя с по -скъпа  #2gunfire #2gunfireпо Коледа.

Момичета,днес ходихме на кафе с Дани lalalala,беше наистина много приятно,надявам се следващия път да сме повече newsm10.

Звездичке,
жалко,че си толкова далече,но ще пием по едно и за теб cheers

Много целувки от
Ели smile3503

# 76
  • северно море
Izviniavai,ama az naistina ne te razbrax :oops:Az sled okolo 2 meseca shte si pravia xolandska zastraxovka.Kam UNIVE i symata dokolkoto sam zapoznata na mesec e 100ev.Dano i tozi pat ne barkam. :roll:Pozdravi na vsichki

# 77
мари-7,моята е на AGIS и миналата година беше 136 евро,а тази година понеже вече няма разлика между частни и здравен фонд  е 106. SickПак е много,но нямаме избор. #2gunfire #Cussing out
А ти мама ли си и ако да на кого?  bouquet
Ели

# 78
eddita,
шефа ми беше поставил за задача  около нова година да сравня застрахователните компании , за да видим каква застраховка да предложим на служителите ни...
Най - евтината се оказа Аверо Ахмеа...но разбира се с намалението , което обикновенно застрахователите предлагат на компаниите...
И сега и двамата с мъжа ми сме към нея Crazy
...а ти към коя си се насочила? newsm78

Mari-7,
 аз бях към Юниве... и предимството им е че страшно бързо обработват документи newsm10

Понеже на вички  Basis застраховката е еднаква... само допълнителните се различават...Като обикновенно всяка компания предлага около 3 допълнителни...евтина- скъпичка и най- скъпа
Евтината обикновенно  си е чист басис пакет +някакви измишльотини...т.с. е за здрави холандци, който се разболяват към 50 Crazy И разлика м/у другите две е най- вече за болниците, че ако те приемат във болница ще ти осигурят ВИП стая, НО само ако болницата разполага с такава и ако тя е свободна  Crazy с една дума забрави Mr. Green При нас дори директора ни не е с най- скъпата застраховка Mr. Green
 Опитах се да обясня дано сте ме разбрали Crazy

# 79
Звездичка,
аз мисля да си остана в AGIS,защото поне им знам номерата... rotfImbo-от две години съм в техния цирк Mr. Green.Ще избера обаче по- скъпичка,точно защото тази която имам си е чиста проба базис пакет-нищо не ми осигурява #2gunfire.

Хей,мами!
Разбрахте ли какво са си извоювали българските майки с няколко демонстрации newsm10:платеното майчинство в БГ става 9 месеца,а след това имат право и на детегледачка ако искат да се върнат на работа smile3521 newsm53 newsm44.
Браво на тях!  bouquet
А на вас желая приятен ден ...доколкото е възможно в тоя дъжд Sick Weary!

Поздрави ЕЛИ

# 80
Здравейте и от мен момичета.Добре дошли на всички нови в нашата темичка.Днес почивам и съм се заловила с къщната работа.И без това времето е отвратително и не става за разходки.Ще си седим с дребния вкъщи...да му се порадвам малко,че почти не го виждам CryЩе мине време докато свикна.За среща съм навита.Аз съм в центъра на Холандия и всичко ми е почти на равни разстояния,така че няма значение.Амстердам също е близо,само че не съм шофъорка и ще трябва моя да ме закара.И най удобно ми е в неделя.
Отивам да действам.Поздрави  bouquet

# 81
eddita,
 като им знеш номерата си е като да имаш най- изгодната застраховка Joy

мими23,
 аз пак се обърках нещо.... ти не си ли на работа? newsm78

# 82
eddita,
 като им знеш номерата си е като да имаш най- изгодната застраховка Joy

мими23,
 аз пак се обърках нещо.... ти не си ли на работа? newsm78
Какво ти става днес?!?!  Laughing Laughing Laughing
Да не си се размечтала нещо Grinning
Работя,ама не всеки ден...петък и неделя почивам.Следващите две седмици ще почивам във вторник вместо в петък по изключение..
Не живея в Амстердам,но съм близо.Живея в Ларен,когото и да попиташ ще ти каже къде е,всички го знаят.Близо е до Хилверсум,Бусум,Хаузен...На 30 мин. горе долу от Амстердам.Можеш на някоя карта да видиш също.

# 83
мими23,
 днес е петък... как няма да мечтая.. 3 дена мЪрзелуване  Joy

Аз си мислех че работиш всеки ден без събота  и неделя...значи остава да мислиш къде ще е малки за 4 дена, нали? Rolling Eyes..

# 84
Мими23,
ами хайде тази неделя да си спретнем една среща..ти наистина си близо,но кажи към колко часа се излюпвате и кога ще ти е удобно да дойдеш насам.Аз мога да те чакам на централна гара например.
Поздрави Ели  bouquet

# 85
мими23,
 днес е петък... как няма да мечтая.. 3 дена мЪрзелуване  Joy

Аз си мислех че работиш всеки ден без събота  и неделя...значи остава да мислиш къде ще е малки за 4 дена, нали? Rolling Eyes..

Малкия го записахме вече на градина от 1 септември за 3 дена и половина.В понеделник работя след 13:00 часа така,че ще го водя преди работа.

eddita,Нямам нищо против да отскоча до Амстердам и да си направим една срещичка,но тази неделя не мога,че имаме други планове.Инак Ян ще ме докара с колата,не е проблем...мястото ще го уточним.Колкото повече се съберем,толкова по добре.

# 86
Звездичке,намери ли мас???Кажи къде и как изглежда,че и аз ще почвам да си правя маска.За същата ли става въпрос,дето толкова много я обсъждат в Красива мама с Тривитаминол.Аз това съм го чувала много отдавна и съм виждала много добри резултати,но не се престраших да опитам.Сега обаче косата ми е много дълга и на кичури и е изтъняла и повяхнала та реших да пробвам с тази маска-чудо.Ако става въпрос за същата,кажи дали намери и тривитаминол,как се казва тук и къде го има.Ако не ще накарам майка ми да прати от БГ.
Лек и приятен ден на всички.Не спря да вали,не се наваля значи.Аз днес съм на работа така че отивам да се оправям.Поздрави  bouquet

# 87
  • северно море
Zdraveite,Eddita sega shte stavam maika malko mi rano de.Edva v tretia mesec sam.Pozdravi na vsichki  bouquet

# 88
Здравейте момичета,
хубаво августовско временце,а? newsm11
Приятен уикенд на всички!  bouquet  bouquet

Мари-7,
това го разбрах,и аз съм в третия месец #Crazy,но мислех. newsm78.да не би да имаш и друго дете smile3503 ...за това попитах.Ама и ти си близо до Амстердам, newsm53нямаш ли желание да си спретнем едно събиране lalalala?
Поздрави Ели

# 89
Цитат

Последна редакция: нд, 13 авг 2006, 22:18 от 7of9

Общи условия

Активация на акаунт