Холандска темичка - за настоящи и бъдещи мами

• 14 512
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Kalinka , ти не мисли от сега за раждането.
Иначе за нормалността. Ние сме си съвсем нормални ще да знаеш. Живеем вече в 2006 година. Медицината се е развила, защо да раждаме задължително, като пра-пра-пра...-бабите ни?! Номера е всеки да ражда както иска, т.е. да имаш правото на избор.  

А не знам какво ви обещават в пакета на цифровата ТВ, обаче ние имаме на Chello и май несериозните програми са в повечко...  Wink

zwezdi4ka, ами тези хора ще ме уморят с тези снимки. Тези дето им разправят колко апетитно изглеждало на снимката - съвсем ме довършиха...но толкова добри отзиви, ще взема да пробвам. И ще взема да щракна някоя снимка да й услужа на мацката.  Wink

# 136
7of9 , аз винаги първо пробвам рецептата и тогава се разписвам.. и да ти кажа честно че нейната снимка,  не ме привлече особено... но и аз като теб поради големия интерес реших да пробвам и добре че го направих - като изядеш последния картоф, ти се иска да си направила по-голямо количество или поне при мен така се получава  Embarassed Аз имам снимка на мойте първи"златни картофки" на 10-11 страница мисля Crazy Mr. Green

Kalinka,
 дори и преразказана историята си струва...ама дали е стигнала до добър край се съмнявам, понеже сега с тези нови закони и тн... човека трябва да успее да си намери  наистина много добра работа Rolling Eyes
 Дано да я качат.. бих я изгледала с удоволствие   Flutter

# 137
  • Там,където се събуждам щастлива.
Тези картофки много често ги правя, но прибавям и пушен шпек на блокчета. Обаче ги правя със зехтин, за да не е много мазно.

За предаването: ще трябва да чакаме. Казаха, че след 2 седмици ще ми отговорят.  Joy

Между впрочем, вчера звънях на една туристическа фирма в 17 часа и ми казаха, че ще ми се обадят те, защото много натоварено. Все още чакам  newsm78  newsm78

Случайно някой да знае адрес на сайтове, където има качени български книги / цялата книга имам впредвид/?

# 138
Случайно някой да знае адрес на сайтове, където има качени български книги / цялата книга имам впредвид/?
Ако някой не ти даде преди мен сайтоове ще гледам довечера като се прибера да ти пусна няколко, че са ми на компа в къщи... Rolling Eyes
 Обаче да ти кажа ми се стори , че наскоро  имаше някъде тук подобна тема( май даже беше в Клюклюто)...така че ако работи търсачката потърси, ако има време и желание Wink

Цитат
Между впрочем, вчера звънях на една туристическа фирма в 17 часа и ми казаха, че ще ми се обадят те, защото много натоварено. Все още чакам   
Какво чакаш звънни им ти  Crazy

2 седмици- 2 седмици..като трябва ще чакаме...няма как Tired

Цитат
Тези картофки много често ги правя, но прибавям и пушен шпек на блокчета
И аз мисля другия път да сложа на мъжа ми месце, а пък на мен си малко гъбки  chef

# 139
Kalinka пак замисля бягство от холандския климат...Къде сте намислили да ходите? Simple Smile
На мен пак ми се ходи на някой от островите на север...края на септември... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 авг 2006, 22:54 от 7of9

# 140
Здравейте момичета

знам че е малко късно,но чак сега успях да се справя с качването на снимките Joy
надявам се да ви харесат Simple Smile Simple Smile

Ако кликнете на тях,може да ги видите и в голям формат.

Целувки на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
  • северно море
Dobro ytro na vsichki.Editta mnogo sa xybavi snimkite.Kolko ti e goliamo bebenceto?Na men mi kazaxa che moeto e dosta goliamo koeto me pritesni,daje imashe samnenia za dve.A zabravix da popitam kak mina sreshtata v Amsterdam.Lek den na vsichki.Niakoi moje li da mi kaje kak tochno se izpolzva  kredor.Blagodaria predvaritelno,lek den momicheta Hug

# 142
Mari-7,
До изход е Кредора. Аз използвам фонетичен и ми трябваха 500 мнения  Embarassed, за да не бъркам някои букви.  Laughing Laughing Laughing

# 143
Kalinka , ти не беше ли точно на север...  чак се сетих, че имаше някой от там...и аз ти говоря за островите... ooooh!

# 144
7of9,
Тъкмо щях да ти напиша, че ти определям среща тук:

Terschelling е страхотен, въпреки че не съм ходила от 2 години. Ameland също ми харесва, въпреки че съм била само през зимата. И Texel е супер.

А ти къде си била?

За дигиталната: аз гледам много английска телевизия и техните сериозни предавания са предимно на каналите, които нямам в кабела. А и документалните филми са на определн канал. Евентуално към Home ще сме. Ама и аз ще имам време за гледане  ooooh!....

Едита, много сладко момченце имаш....  bouquet 

Последна редакция: нд, 20 авг 2006, 23:05 от Kalinka

# 145
Kalinka, на хубаво местенце си живееш ти...на нас на север много ни харесва. А среща, като едното нищо...само мъжа да може да си вземе няколко дни отпуска. Ние сме били на Амеланд и много ни хареса. Но бихме се пробвали и на някой от другите...например Texel...а защо точно за него казваш, че е супер?

Ето тук има малко мои снимки от Амеланд.

Ахааа, BBC (1-4 +primе, то други май не са ни пуснали  Rolling Eyes ). И ние доста гледаме, даже и Съседи-те.  Wink А документалните наистина са много интересни. Имаше едно филмче за китовете, от което успях само една серия да изгледам Crossing Arms. Дано се сетят да го дадат пак.

# 146
7of9,
 Много хубави снимки. Хоби ли ти е? Понеже си ходила само до Амеланд, ти пожелавам да отидеш и на другите острови / както и на всички други момичета тук/. Снимката, която бях пуснала е близо до терминала на лодката за Тerschelling, в нашия град.
Виждам, че вие карате колела, така че още по-свободно ще можете да разгледате целите острови.

Тerschelling ми е слабост,но като се сетя последното ми пребиваване там и  Sick Организирахме го от курса, като прощално събиране, и нашият учител реши, че всички могат да карат колело, като него. И като ни накара 15 км да караме / аз, която се качвам само, ако се наложи..../. Следващият ден го прекарах в леглото.

А Texel e специален, заради тях:

от специална порода са и пролетно време е пълно с бебета. Атмосферата е друга. Трябва да се почувства, така че свободни дни и....хоп се отзовавате там.

Оранжево небето,

Аз не мога да уча само думи, ами в контекст. От майка ми съм придобила навика и да уча думата на самият език, тоест да не си я превеждам. И сега има думи, които знам какво значат, правилно ги употребавам, но трябва да се замисля , за да ми дойдат на английски или на български. Ти свърши ли с курса? От тук нататък?

Дани,

Как е малкото човече?

Звездичка,

Все се каня да те питам ти какво работиш? И много благодаря за линка. Вече го разгледах....

Поздрави и на всички останали момичета   bouquet

# 147
Привет моми4ета!как е настроението тая седмица?
Ели мина сре6тата в 4етвъртък?
7оф8 невероятни снимки,6те 4акаме за нови ,но и с твоето присъствие Simple Smile
Калинка ние сме добре с дреб4о растем,тати все о6те тарсиб работа а ние си стоим в ка6ти.имам намерение да по4на курсове по ьолан. но незнам о6те каде и кога?за6тото по цял ден затапявам newsm78
Звезди4ке сега 6те пробвам да слога снимка пък 6те видим кво 6те стане?
моми4ета вие с какво се занимавате?работите ли и какво? малкия пла4е така 4е 4АО

# 148
Kalinka,
 работя в  администрация.. крайно немотивираща работа, но поне парички падат.... Crazy

7of9
,
 аз пък не съм и чувала за Амеланд   Embarassed

danidobrinova
, ако имаш допълнителен въпрос...казвай  Hug

Успешна седмица, момичета  bouquet

# 149
Kalinka  , значи ако  ще се ходи на Тексел ще е напролет. Тъкмо малкия по ще се сеща да гледа.  Между другото искаме някое по-спокойно място. За това и ходим извън сезона...
А за случката с колета - разбирам те. Аз като прекаля и после не мога да си седна на д-то. Чудех се дали да не се пробвам с тези лежащите колела.  Rolling Eyes

danidobrinova, шанса аз да съм на снимка е малък.  По тази причина аз съм предимно на видео...макар и зад видеокамерата да съм по-добра от мъжа ми.   newsm53

zwezdi4ka, ми ние се чудехме къде да идем за 3-4 дни. Понеже преди това с кола сме обикаляли на север и много ни харесва, решихме да идем на някой от островите. Та и затова знам за тях... а понеже ходихме извън сезона - беше много спокойно. Кравите от снимката се чуваха как хрупат. И не видяхме човек цели 2 часа!!!!!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт