Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 776
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
  • София
https://douglas.bg/den-na-jenata/promocija-top-aromati кой каза, че иска един Металик на ТФ?
Много ме зарадваха Дъглас. Обикновено намалят на-големите опаковки, а при тях най-малките. Супер! Само, че вчера направих две поръчки и ще въздържа от нова. А и не е намален парфюма, който исках.
А този Металик някой помирисвал ли го е? Обмислям дали са си го самоподаря?
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Metallique-55766.html

# 181
https://douglas.bg/den-na-jenata/promocija-top-aromati кой каза, че иска един Металик на ТФ?
Много ме зарадваха Дъглас. Обикновено намалят на-големите опаковки, а при тях най-малките. Супер! Само, че вчера направих две поръчки и ще въздържа от нова. А и не е намален парфюма, който исках.
А този Металик някой помирисвал ли го е? Обмислям дали са си го самоподаря?
https://www.fragrantica.com/perfume/Tom-Ford/Metallique-55766.html
Да, аз, доста тих и дисциплиниран за парфюм на Том Форд. Не мога да кажа, че не ми хареса, но не бих го купила. По-скоро ми е безразличен, няма характер за мен.

# 182
  • Бургас
Габи Есенс го няма вече наистина ,хаха  ,честито на поръчалите! А недей Металик без проби ,Копче.За мен е много кофти изпълнение ,пробвай си го първо.Hug Честита Баба Марта!:kiss:

# 183
  • Sofia
Копче, до твоя линк към фрагрантика бях убедена,  че е мъжки. Grinning Мирише хладно на минерали. Не го възприемам добре.

# 184
От Венера грабнах едно червено 50 мл бутилче Бушерон ен Руж за 55 лв и съм топ доволна,получих комплименти ,а мм каза че е жесток,а той не е много много щедър на подобни реплики,вече всички у нас ме смятат за чалната с тази моя страст и хич не им прави впечатление нови аромати/стари и т.н

# 185
  • София
Копче, до твоя линк към фрагрантика бях убедена,  че е мъжки. Grinning Мирише хладно на минерали. Не го възприемам добре.
Май сте прави момичета, че не е за сляпа поръчка този парфюм!
Аз не харесах думата алдехиди в ароматната пирамида. Чета коментара на последното момиче, оставило отзив във Фрагрантика, че мирише на кръв и се отказвам Worried. Признавам, че цената е трепач, обаче!

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 10:46 от kopche

# 186
  • Пловдив
Металик много ми харесва, но не съм сигурна, че в момента ми трябва, макар офертата да е страхотна.
При мен трайността е сериозна. Има лека мъжкарееща нотка, но нищо натрапващо се.

# 187
Да, има кървава нишка. Много странен парфюм, но не е лош. За насляпо обаче никога не е.

# 188
  • София
Някой питаше за намаление на LANCÔME IDÔLE. В парфюми-шоп цените са добри. 50 мл - 119.99 лв. 75 мл - 149.99 лв.

# 189
Аз питах, поръчах с кода от Parfimo. Много благодаря! 🌺

# 190
  • Sofia
Честита Баба Марта, парфюмни. Бъдете здрави, засмени и от парфюми опиянени! 🔴⚪

Аз също го пробвах Металика, обаче не го помня... Днес, ако стигна до Дъглас, ще го пробвам пак..

Миналата вечер разпръсквах Удовата Орхидея Мансера из стаята, също и на ръката, и МП ми направи комплимент - много хубаво съм миришела. 😁

Вчера пак си бях с Перфектното Тобако на Дюпон, прекрасен.

Още не знам какъв ще е парфюмът за деня. 😁

Едит: Сега виждам, че съм объркала темата  за поста си. Извинявам се. Simple Smile)

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 14:10 от sunattraction

# 191
Кристалче , не се притеснявай за Габриел-а .Още като излезе на пазара, парфюми шоп го пуснаха на добра цена и код за отстъпка 10  % , излезе ми 180 лв за 100 мл, а във фришопа беше 195 за 50 мл. Перфектен е , продукт е и съм много доволна.

# 192
  • София
Да, има кървава нишка. Много странен парфюм, но не е лош. За насляпо обаче никога не е.
Така е. Потвърждавам. Тествах в Сефора днес.
Мирише на нещо... Като.. Нищо. Определено е парфюм, който спокойно подминавам. С лека нотка на Мухозола от моето детство.

Затова пък тествах Номад Абсолю и определено той заслужава внимание. Землист, тревист, свеж. Но пак не е много мой.

# 193
  • До сърцето...
Нотино: Редките нишови парфюми сега 15% по-евтини с код 15scentbg. Само до неделя!

Жива и здрава да си  Flowers Bouquet Благодарение на теб рождениците от тоя месец ги уредих (при това щадящо за моя портфейл).

Честит празник на всички:

# 194
Нищо ли няма да намалят за осми март ?Някакви кодове .... Уж имат надписи ,ама защото това което търся не е намалено и се ядосвам!

Общи условия

Активация на акаунт