Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 787
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Част от моите неща в кошницата хвръкнаха с по 3-4 лв.
Поправям се- имам увеличение и с по 10 лв. Rolling Eyes

# 211
  • BG-DE
И при мен така се получи, щом така качват цените да не би да готвят 8 мартенско "намаление" 😂

# 212
И аз следя няколко парфюма в Parfimo. Днес забелязах, че на всички цената е скочила леко. Явно ще поръчам след 8-ми март. 😁

# 213
Подсетихте ме и виждам, че комплекта Good girl е с 12 лв по-скъп в момента. Кода все още важи, но безплатна доставка над 100 лв няма. Ще взимам утре от Douglas явно.

# 214
Влизам да подшушна, че като чета доста хора чакат Габриел Есенс така на по-хубава цена. В момента в Парфюми Шоп е 139,99 лв. ЗА 50 мл. и се появява код, с който става точно 135,79 лв. Аз го поръчах и дано всичко е наред с парфюма. Мисля, че тази цена е повече от добра:bowtie:. За справка в Парфимо е 194лв!
То хубаво за Габриел Есенс, ама вече го няма в Парфюми шоп. Ех, как го исках, значи.
И за всички други, които още го искат, отново е наличен - https://www.parfumi-shop.net/product/32926-chanel-gabrielle-essence.html! Аз поръчах, Кристалче, благодаря за пореден път! Макар че ми е малко притеснено и на мен, за пръв път поръчвам от този сайт.. знам, че е ок, но все пак... Твоят дойде ли?

Кристалче , не се притеснявай за Габриел-а .Още като излезе на пазара, парфюми шоп го пуснаха на добра цена и код за отстъпка 10  % , излезе ми 180 лв за 100 мл, а във фришопа беше 195 за 50 мл. Перфектен е , продукт е и съм много доволна.
Благодаря и на теб за мнението! Зачудих се дали да не отстрелям направо 100 мл, защото пак е изгоден, но се въздържах, тъй като предстои да купувам още парфюми..

Иначе напоследък си пазарувам обичайно от -spam292- и makeup.bg - имат хубави цени, безплатна доставка, като първият дори ми идва в рамките на деня. Wink parfimo нещо не ми се чакат и да, постоянно играещите им цени ме изнервят.. Все пак си ги следя де..

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 23:13 от Сиси ♥♥

# 215
  • Стара Загора
Мда, крем за тяло беше 15,20 и днес е с 3 лв отгоре...

# 216
Мдааа, Парфимо продължават с номерата, моят наблюдаван също е с 7лв.нагоре. Хаха, тъпаци, сега ме дразнят не само, че се циганят за тази доставка, ами и с тези изпълнения...Ще видим дали ще поръчам от тях.
В Парфимо шоп нет има намалени парфюми и козметика Шанел.

# 217
  • Стара Загора
Сега влизам и отново нагоре. От 22 на 24 лв двете маски, които мислех да поръчам. Бях сложила за 100 лв в кошницата, но ще пасувам. Не ми е за 6 лв увеличение, а за тарикатлъка.Grinning

# 218
Аз чакам един крем за лице. Влезнах да видя дали още е същата цената, на която поръчах. Ами не е, увеличен е със 7 лв.

# 219
  • Пловдив
Ееее, пак го изпуснах Габриел-а. Трябва и посред нощ да стоя и да го дебна. Те сигурно пускат по една бройка. От два дни на всеки час влизам, ама имам и работа и не мога да вися постоянно по сайтовете. Да пуснат повече бройки, че всички да са доволни.

# 220
Аз вече не слагам нищо в любими.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 09:16 от Didito1342

# 221
Не  мисля, че добавянето в любими има голямо значение. Това е софтуер и може да променя и следи нещата в сотици комбинации -  по брой посещения, по групи, ценови диапазон, налични бройки и прочее. Имаше неща, които следях, но не бяха в кошницата, които сега са с -7 лв Simple Smile (може да са били в на някой друг или пък не)  Иди ги разбери...

# 222
  • Sofia
Аз три дни слагах в кошницата и се чудех дали да поръчам един парфюм. Всеки ден цената мърдаше надолу и  накрая се изкуших . Сега е с 40 нагоре.

# 223
  • Бургас
Сиси ,на мен вчера ми се обадиха от Парфюми Шоп и попитаха дали е удобно в сряда да си получа Габи Есенс.Че как да не е?Bowtie  Ще пиша като го взема ,пиши и ти Heart Мимоз ,благодаря и на теб за включването и съм вече спокойна.Не съм купувала Шанел от сайт затова така ми беше малко притеснено ,обичам парфюмите им много внасят настроение ,обожавам ги! Chance Eau Fraîche ми беше поомръзнал малко ,но усетих липсата му и мисля да си го поръчам ако всичко е наред с Есенс пак от тях.Не мога летните дни без него!

# 224
Имам Chanel от parfumi-shop, elinor, makeup и не помня още от кой сайт, но от някой от първата страници и не съм попадала на фейк. Последно получих от сайта на Chanel с превозвач и по мое скромно мнение не видях разлика нито външно, нито в качеството.

Общи условия

Активация на акаунт