Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 811
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Съжалявам, не съм обърнала внимание, защото и цената стои...  Търси в амазоните, еВау...
https://www.ebay.co.uk/itm/Victorias-Secret-SCANDALOUS-Eau-De-Pa … :wqwAAOSwVQNc-ceO
https://www.ebay.co.uk/itm/Victoria-Secret-Scandalous-50ml-Perfu … :Or8AAOSwoDVeU7vq

# 241
Само да подскажа, че в Parfimo цените пак тръгнаха надолу Wink Ако някой дебне нещо да проверява!

# 242
Ами да уточня тогава, че парфюмите, които съм поръчвала и съм доволна, всички са от доставчик Емаг. Иначе не само че не ми се рискува с непознати доставчици от сайта на Емаг, но и обикновено предлаганите от тях са най-изгодни и пускат често кодове, които само техни стоки намаляват.

# 243
Вчера получих това от Е Маг (бях споделила линк в темата), доставчик Е Маг, за 54 лв и безпл. доставка - чудно! Нямам забележки, познавам аромата от преди.

Скрит текст:

А преди малко поръчах NINA RICCI LUNA Eau de Toilette за жени 50 ml.,  за приятелка

Скрит текст:
35,10лв  - parfimo

CARTIER LA PANTHÈRE
Eau de Toilette за жени 75 ml ТЕСТЕР  също на добра цена

Скрит текст:
53,50лв

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 00:23 от Ellinor*

# 244
  • Стара Загора
Мда, днес почаках и цените в парфюмо паднаха. Но пак за около 2 часа на двете маски, заради които се съгласих да пускам поръчка, скочиха със стотинки. Бяха по 20 лв, станаха 20,60 и 20,70 лв. Не ми се циганеше повече, че и без това бяха от 1 до 3 бр. Веднага едната стана в червено като поръчах и щях да се ядосвам, ако я бях изпуснала.

Да кажа, че комплект Daisy EDT с 50 мл, малък лосион и душ гел е на много добра цена! Само 63 лв. Дебна го отдавна, но съм затрупана и пасувах за съжаление. Флаконче от 10 мл за чанта също е изгодно - 11,90 лв. Вчера беше с 10 лв отгоре.

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 23:48 от iv4enceto_91

# 245
  • Пловдив
Да, наистина😂 сутринта поръчах парфюм за 115лв и като погледнах след 5 минути беше станал 127лв😉

# 246
  • Бургас
Ще ревна. Парфимо направиха прилично осмомартенско намаление И!!! кодовете за намаление все още работят
Скрит текст:
PFBG5  -5 лв за поръчки над 50 лв
SAVE12  -12 лв за поръчки от 100 лв нагоре
, но предвид, че този месец купих 3 парфюма /два от които все още не са дошли/ не ми се полагат повече поръчки. КРАЙ! няма да поръчам! Няма!
Скрит текст:
Феновете на The Different Company да Фърлят е"но оче

# 247
Да бе, "промоция". Две неща за коса, които следя, от вчера до днес са скочили с 15лв?!? И сега с промоция са по 5-6лв повече от снощи...

# 248
Похвалвам Елфрагранс, в понеделник имаше зареден Инсоленс на много приятна цена, поръчах и днес вече е при мен Blush Много е хубаво, че даже казват по кое време ще дойдат, иначе с куриерите е мани.
От Мейкъп ми дойдоха спиралата и гланца, мисля, че всичко е наред. Също в петък поръчах и в понеделник бяха при мен.

# 249
  • виртуално
Почти всичките неща, които следях в парфимо , са с вдигнати цени.
По-често съм успявала да взема нещо на сметка извън обичайните им промоции

# 250
Похвалвам Елфрагранс, в понеделник имаше зареден Инсоленс на много приятна цена, поръчах и днес вече е при мен Blush Много е хубаво, че даже казват по кое време ще дойдат, иначе с куриерите е мани.
От Мейкъп ми дойдоха спиралата и гланца, мисля, че всичко е наред. Също в петък поръчах и в понеделник бяха при мен.
нова или стара бутилка е инсоленса?

# 251
Някой знае ли дали в Делириум ще има някакво намаление за 8 март

# 252
Нова. В гет.бг имаше тестер на старата, ако те интересува.

# 253
Някой знае ли дали в Делириум ще има някакво намаление за 8 март
Има сега получих смс. До 25 % на определени марки и продукти, както и комплимент при покупка. Обади се и попитай по телефона.

# 254
Благодаря densi
Направо ще отида довечера
Дано има на Jo malone

Общи условия

Активация на акаунт