Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 774
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
Да, в този случай и промоцията не беше много за тази тема, извинявам се.

# 151
Днес и аз взех поръчка от Makeup. Купих  Alien, но Divine Ornamentation-Limited edition със стария надпис на Thierry Mugler. Проверих кода и парфюмът е произведен на през декември 2015, исках възможно "по-стар" парфюм, защото ми се струва, че новите Mugler са променили формулите на парфюмите и.. трайността. Не съм проверила течността още, но се надявам, че е наред. Това ми е втора поръчка от сайта и съм повече от доволна.

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 00:46 от fentiss

# 152
  • Пловдив
Днес дойде One Milion от parfimo. Bg. Опакован, с бъбал хартия. Уникален е и цената от 140лв за 200мл ме срази. Веднага поръчах втори такъв.

# 153
  • София
Днес дойде One Milion от parfimo. Bg. Опакован, с бъбал хартия. Уникален е и цената от 140лв за 200мл ме срази. Веднага поръчах втори такъв.
Честит да ти е! Ама за какво са такива кофи количества? Rolling Eyes

# 154
Днес ми пристигна първа поръчка от makeup.bg, два парфюма в кутии допълнително увити с амбалажна хартия (интересно еко решение) и пакетирани в общо кашонче, супер доволна съм.

Не обичам да поръчвам от нови места, но се изкуших, защото имаха Aqua di GIO женския, който не съм виждала в реален магазин от около 10 години. Направо не можех да повярвам като го видях, сега съм се поляла с него и тъна в доволство, и да аромата е точно какъвто трябва, въпреки че вероятно е доста по-стар от 2-3 години Simple Smile

# 155
Аз съм имала една странна случка с Makeup, преди почти година, бях поръчвала само веднъж от тях и един ден съзирам наличен парфюм, който ми беше безкрайно любопитен, но никъде не откривах за проба - та въпросният парфюм на Cale Fragranze d' Autore се мъдри при тях на цена от 69 лв. Поръчах го светкавично и едва дочаках да мине седмицата. При куриерите го отварям, макар да няма опция за преглед и представете си, вътре имаше дезодорант на Ferre. Обадих им се, куриерът изпрати снимка и си го взеха за тяхна сметка. Обадиха се да ми се извинят и повече проблеми не съм имала, беше сравнително нов магазинът тогава. Още ме е яд, че не го получих. От този случай, винаги отварям пратката, дори да роптаят куриерите.

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 21:28 от silver pearl

# 156
Попаднах на един много симпатичен комплект Boss Bottled с 3 парфюма по 30 мл, при това на добра цена. Поръчах през мобилното приложение с безплатна доставка, има и код за 10% отстъпка, който май изтича утре.

https://www.emag.bg/komplekt-za-myzhe-hugo-boss-bottled-collecti … favorite_products

# 157
Само, ако искаш три различни BOSS Bottled, иначе 100 мл тестер от един вид има и по 52 лв.

# 158
Boss Bottled Tonic дори има на 50 лв, но с този сет ще пробвам също Infinite, получавам и една малка резерва от класическия Bottled EDT - за мен лично това е перфектният вариант.

# 159
Ако някой мерне LANCÔME IDÔLE на добра цена, моля да сподели ☺

# 160
Дебна го в parfimo, където има и код за отстъпка - 12лв (save12). Днес цената се вдигна малко Simple Smile

# 161
https://parfium.bg/lancome-idole-parfyum-za-jeni-bez-opakovka-edp

# 162
Дебна го в parfimo, където има и код за отстъпка - 12лв (save12). Днес цената се вдигна малко Simple Smile
Над каква сума е този код?

# 163
Поръчка на стойност над 100лв.

# 164
В Sephora имат 15 % на всички парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт