Изпитани сайтове за парфюми - 22

• 67 308
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Попитах Нотино подаръци ще има само ако са излезли в поръчката. Имало е няколко бройки и са се похарчили много бързо.

# 661
  • Пловдив
Дъглас обявиха 20%, обаче скриха доста неща. Следя някои продукти и марки от месеци и до снощи бяха налични, а днес вече ги няма.

# 662
И аз имам обаждне от Нотино, но не съм го чула. Сега погледнах статуса на поръчките. Обединени са, само Paco Rabbane Black XS е сторниран, така че съм много щастлива Simple Smile. Но не знам защо, при юен спря на втория етап - очаква плащане. Защо, след като съм посочила наложен платеж?

# 663
До колкото зная качеството на бутилката на тестера трябва да е като качеството на бутилката на парфюма за продажба, тоест да няма дефекти и лющещи се части. Получих тестер от Елинор на GUERLAIN AQUA ALLEGORIA PERA GRANITA , чиято капачка започна да се лющи, златистото се излющва и се показва бялата пластмаса, даже беше залющена още с отварянето. Та прилича ми на много грозно копие, аромата също..

# 664
нотино пуснаха безплатна доставка

# 665
Разбрах, защо моята поръчка е задържана. Хората искаха да знаят, дали да пращат без липсващия парфюм. Всичко е наред Simple Smile.

# 666
Имам няколко различни и като мл. бутилчета Алегории от сайтове, някои ползвани доста. Никога и никъде няма излющени или нещо да се люлее. Ако и аромата не отговаря- връщайте.

# 667
  • BG-DE
Много ви се радвам, мацки 🤗, човек трябва да си доставя радост особено във времена на криза, а и предвид следното инфо добре е да се вземат мерки 🙂 https://money.bg/companies/lvmh-vmesto-parfyumi-shte-proizvezhda … ezinfektanti.html

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 22:29 от Menerva

# 668
Аз поръчах от Мейкъп -chloe nomade edp  50ml ,с намаление за рождения ми ден излезе 72 лв .Мисля е добра оферта.Пратили са го ,имам и товарителница ,ама много се издразних.Пета поръчка правя при тях и все без телефон я пускат.Чудя се куриера как да се свърже с мен на магия.Звънях в офиса им последния път писаха ,бърсаха и казаха ,че са го оправили и сега пак без телефон! Иначе добри са им офертите ,няма спор!

# 669
Момичета, чудих се къде да пиша, че имам по-нестандартно питане.
От известно време имам проблем с плащане с карта в нотино. Изписва ми, че или картата не е оторизирана за онлайн плащания, или банката е отхвърлила плащането. Което не е вярно, защото в други сайтове плащам без проблеми. Някой знае ли защо се получава така?

# 670
  • София
Някой има ли представа, дали може да се използва за плащане подаръчен ваучер при покупка онлайн от Дъглас?

Ако имате предвид гифт картите им, да може да се плати с тях, при избор на метод за плащане и доставка дава тази опция 😊

# 671
Взех си пратката от Нотино - при Spicebomb всичко е наред, но La Vie Est Belle L'Eclat пристигна без целофан и нямаше никакви подаръци. Все пак за тези пари не се оплаквам.

# 672
Доставиха ми поръчката от Нотино, като цяло съм доволна. Първоначално се озадачих, защото поръчах намален  ЛВЕБ Л' еклат уж само с повредена опаковка, а получих доста изтерзан парфюм, който е бил отварян и използван, тъй като нямаше празен ход и целофан. Сега видях, че Валери е писал преди мен. И аз няма да се оплаквам, защото цената е добра и макар сляпа, покупката ми е успешна, тъй като е подходяща за пролетта- приятен пудрен,  с виолетки(аз такива усещам) и лека сладост. За щастие, засега не усещам пачули.
Аз също нямам подаръци, честно казано тия 10 бройки, които вероятно са били приготвили са смехотворни. Не е редно да обявяват, че ще има не един, а два подаръка и накрая поне мостра по 1мл. да не подготвят за останалите. Ланком не вярвам да им се свиди и да не са предоставили повечко такива особено за големите онлайн и физически търговци. Но както и да е, това е положението.

# 673
Ах, вие двамата ли обрахте Еклатчетооо, докато се накумя и беше изчезнало...Останах с впечатление обаче, че е пълен флакон, неизползван, само с повредена опаковка. Явно не са много коректни относно информацията в описанието. Все едно де, важното е, че няма недоволни Wink

# 674
  • Балчик
Емаг пак са с - 20% А от makeup, забърсах виолетката на Молинард на сляпо. Дано ми хареса, че има различни мнения. Но някак си смокинята и виолетката ме провличат. Първата я нямаше и отнесох втората за 50.90 лв, тестер с капачка.
https://makeup.bg/product/366086/#/option/713766/

Някой търсеше Лагуна, добра цена, но е без капачка-87 лв
https://makeup.bg/product/454640/

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 17:09 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт