Кандидатстване след 7ми клас паралелки математика Варна

• 510
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте.
Все още дъщеря ми не е решила какво иска да учи, определено трябва да бъде с математическа насоченост, а не езикова. Смятам, че е малко вероятно да влезе в Математическата гимназия тъй като матурата по български език ще я затрудни. Моля ако имате информация за паралелки, които наблягат на математика да ме насочите.

# 1
Здравейте.
Все още дъщеря ми не е решила какво иска да учи, определено трябва да бъде с математическа насоченост, а не езикова. Смятам, че е малко вероятно да влезе в Математическата гимназия тъй като матурата по български език ще я затрудни. Моля ако имате информация за паралелки, които наблягат на математика да ме насочите.

Нито пишеш за кой град става въпрос, нито за кой клас.
Ако е за кандидатстването след седми клас си има специална тема. Т.е. има много теми в поредност, в които можеш да си зададеш въпроса. Но все пак бъди по-конкретна.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1179137

# 2
Благодаря за насочването не съм влизала отдавна. Написала съм, че става въпрос за Варна в заглавието

# 3
Благодаря за насочването не съм влизала отдавна. Написала съм, че става въпрос за Варна в заглавието

Влез в нея. Там пишат много хора от цяла България, но непременно напиши и град и клас, защото по поста няма как даразберат и да ти помогнат.
А вие си пробвайте и МГ, нищо не се знае. Не се ли готви детето някъде допълнително по БЕЛ, щом това е слабото място?

# 4
Писах вече благодаря. Ходи на уроци по български и сега ще започне и по математика, въпреки че задачите за мен не са проблем и мога да и помагам. В математическата Варна се влиза много трудно, ще я пишем първо нея но трабва  и друг вариант.

Общи условия

Активация на акаунт