Карти Таро тема 23

• 34 398
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета имам нужда от помощ при тълкуване.
За чувства на мъж към жена изтеглих 10 жезли - висшата жрица -кралица жезли.
Искам още тук да кажа че и мъжа и жената са обвързани с други хора!
Според мен  мъжът чувства че евентуални отношения с жената биха му усложнили живота, биха били товар за него, но евентуално гледа на нея като на потенциална любовница (заради висшата жрица). Нямам идея как да тълкувам кралица жезли в комбинацията. Евентуално че му носи радост, забавлява го.
Ще ми помогнете ли Simple Smile
Според мен човекът усеща тежест, чувство за вина за това, че не може да избере между двете жени. Определено му е много тежко и трудно. Не мога да разбера какви са му чувствата. Освен, ако Кралица Жезли не изобразява другата жена като огнена, страстна и изключително хитра
Моята приятелка не е хитра, но е много дейна, дръзка, никой не е безразличен към нея и мъже и жени - едните не я харесват другите много я харесват. А тоя човек е някакъв странен и и дава смесени сигнали. Може и в главата му да има избор, но те нищо не са имали още, за да има нещо на масата. Може би още на тоя етап е започнал да мисли. Не знам. Но да, кралицата най вероятно показва нея. А висшата жрица как я тълкуваш?
Единият вариант е да изобразява точно самата нея като другата жена, любовницата. Той вижда в нея идеалната любонвица
Другия вариант е мъжът да проявява силно развита интуиция, да си дава отговари  на скрити неща, но малко се съмнявам да е този вариант.
По скоро я вижда в ролята на любовницата, която ще му носи много страстни емоции, ще пали пожари, много силно сексуално привлечен е от нея😉
Мисля че много правилно изгради конструкцията Illusion. А той много е сбъркал, но ще видим. От известно време тя се чувства много сама във връзката си...в такива моменти всичко е възможно.
Ако твоята приятелка резонира с описаните на кралица Жезли, въпросния мъж е "жив изгорял" 😁
Тази кралица много добре знае какво прави и не толерира под никаква форма манипулации.
Ще дадеш обратна връзка после каква е развръзката 😊

# 136
  • гр. София
Според мен  мъжът чувства че евентуални отношения с жената биха му усложнили живота, биха били товар за него, но евентуално гледа на нея като на потенциална любовница (заради висшата жрица). Нямам идея как да тълкувам кралица жезли в комбинацията. Евентуално че му носи радост, забавлява го.
Според мен човекът усеща тежест, чувство за вина за това, че не може да избере между двете жени. Определено му е много тежко и трудно. Не мога да разбера какви са му чувствата. Освен, ако Кралица Жезли не изобразява другата жена като огнена, страстна и изключително хитра
Моята приятелка не е хитра, но е много дейна, дръзка, никой не е безразличен към нея и мъже и жени - едните не я харесват другите много я харесват. А тоя човек е някакъв странен и и дава смесени сигнали. Може и в главата му да има избор, но те нищо не са имали още, за да има нещо на масата. Може би още на тоя етап е започнал да мисли. Не знам. Но да, кралицата най вероятно показва нея. А висшата жрица как я тълкуваш?
Единият вариант е да изобразява точно самата нея като другата жена, любовницата. Той вижда в нея идеалната любонвица
Другия вариант е мъжът да проявява силно развита интуиция, да си дава отговари  на скрити неща, но малко се съмнявам да е този вариант.
По скоро я вижда в ролята на любовницата, която ще му носи много страстни емоции, ще пали пожари, много силно сексуално привлечен е от нея😉
Ще си позволя и аз ☺ И на мен ми се струва, че картите показват скритата връзка и страстта между тях. Той я усеща, като идеалната жена,но не за майка и съпруга, а чисто като жена - мислеща,  страстна, но и малко хладна. Дали обаче това не е максимума на тези отношения?! Много огън и страст да не натежат в еден момент☺

# 137
Ще си позволя и аз ☺ И на мен ми се струва, че картите показват скритата връзка и страстта между тях. Той я усеща, като идеалната жена,но не за майка и съпруга, а чисто като жена - мислеща,  страстна, но и малко хладна. Дали обаче това не е максимума на тези отношения?! Много огън и страст да не натежат в еден момент☺
Ще видим. Аз много я обичам тази жена и искам да бъде много щастлива. Но няма да се месят в делата на съдбата.
Аз мисля и че тя се чувства привлечена, но това че е обвързан и не е заявил категорично че има интерес към нея я спира на тоя етап.

# 138
Здравейте, момичета!Този път въпросите касаят мен и имам нужда от помощ.Имах тел.разговор с бившия, към който още имам чувства.
Как се е почуствал той след разговора?-Асо пентакли-7чаши-Паж чаши-Мисля, че отразяват мен, моето силно желание да го чуя и фантазиите ,които имам.
Ще има ли развитие на отношенията след този разговор-6мечове-6пентакли-3жезли- с тия 3ж накрая, май нищо няма да стане, пък и няма дворцова карта да задейства нещо.
Ще съм благодарна на вашите тълкования!
Бъдете здрави и усмихнати!

# 139
Здравейте, момичета!Този път въпросите касаят мен и имам нужда от помощ.Имах тел.разговор с бившия, към който още имам чувства.
Как се е почуствал той след разговора?-Асо пентакли-7чаши-Паж чаши-Мисля, че отразяват мен, моето силно желание да го чуя и фантазиите ,които имам.
Ще има ли развитие на отношенията след този разговор-6мечове-6пентакли-3жезли- с тия 3ж накрая, май нищо няма да стане, пък и няма дворцова карта да задейства нещо.
По 6 мечове и 3 жезли мисля, че няма какво да търсиш повече там, изчерпало се е и те чакат нови хоризонти в личен план Simple Smile

# 140
  • София
Според мен е почувствал леко задоволство от разговора ви. Възможно е да се чувства леко объркан или да има някакви нереални очаквания към теб, но определено не изглежда да е подходил с лошо.
На втория въпрос според мен трябва да загърбите трудностите, които сте имали по пътя си, да изравните енергиите си от към вземане и даване, така че да няма ощетени и чак тогава може да постигнете напредък в отношенията

# 141
Според мен е почувствал леко задоволство от разговора ви. Възможно е да се чувства леко объркан или да има някакви нереални очаквания към теб, но определено не изглежда да е подходил с лошо.
На втория въпрос според мен трябва да загърбите трудностите, които сте имали по пътя си, да изравните енергиите си от към вземане и даване, така че да няма ощетени и чак тогава може да постигнете напредък в отношенията
Да,приятен разговор беше и за двамата усещаше се хубаво настроение и както каза ти доволен.Днес пак редих:1.Какво мисли след разговора-отново 7 чаши, 2.Какво ще предприеме като действие-Влюбените и  3.Какво ще стане м-у нас -отново 3жезли.
Хмм,повтарят се карти.Четох за 3жезли,че миналото не окончателно приключено,а в бъдещето още не си стъпил напред към новото,че си по средата,като избор и вс една малка стъпчица може да промени положението,за това отново днес теглих,а то пак тая карта 😥
Някой би ли ми теглил ще има ли развитие на отношенията ни примерно до 3мес.,моля !🌷

# 142
Здравейте.  Може ли някой, който разбира повече от мен да хвърли едни карти по тези въпроси
1. Какво ще ми се случи в скоро бъдеще
2. Ще се омъжа ли скоро
3. Догодина ще съм ли на сегашната си работа
4.Ще запиша ли магистратура септември
Много, много благодаря

# 143
Здравейте.  Може ли някой, който разбира повече от мен да хвърли едни карти по тези въпроси
2. Ще се омъжа ли скоро
Много, много благодаря

Ти хвърли ли си карти? Какво излезе? Това не е безплатен гледачески форум, а помощ и споделяне на тълкуване.

# 144
2. Ще се омъжа ли скоро
Много, много благодаря

Ти хвърли ли си карти? Какво излезе? Това не е безплатен гледачески форум, а помощ и споделяне на тълкуване.

Все още се уча, нямам опит още не ги разбирам, засега съм благодарна на тези които разбират

# 145
  • BG
Скрит текст:
2. Ще се омъжа ли скоро
Много, много благодаря

Все още се уча, нямам опит още не ги разбирам, засега съм благодарна на тези които разбират

Подканят те да изтеглиш карти и да ги споделиш тук, за да ти се помогне с тълкуването! Wink

# 146
Теглих, помагайте
1. Какво ще ми се случи в скоро бъдеще-слънцето
2. Ще се омъжа ли скоро- 9 меча
3. Догодина ще съм ли на сегашната си работа-5 меча
4.Ще запиша ли магистратура септември-асо пентакли
78 карти са и са ми много объркани. Всички изтеглени са с лице на горе

# 147
Теглих, помагайте
1. Какво ще ми се случи в скоро бъдеще-слънцето
2. Ще се омъжа ли скоро- 9 меча
3. Догодина ще съм ли на сегашната си работа-5 меча
4.Ще запиша ли магистратура септември-асо пентакли
78 карти са и са ми много объркани. Всички изтеглени са с лице на горе
Много са ти въпросите. За всеки въпрос трябва да си изтеглиш по принцип 3 карти. Аз си тегля по 1 за дневна карта само и ако искам да си отговоря на въпрос с да /не.
Ще пробвам да отговоря с да/не при въпросите, които си задала така че да имат да или не или може би за отговор.
Не, няма да се омъжиш скоро, но тук препоръката ми е да си поставяш срок. Какво е скоро за теб?
Не, няма да си на сегашната си работа.
Да, ще запишеш магистратура, но съветвам да теглиш пак, защото асата дават точен отговор само когато в тестето има и обърнати карти. Предполагам че ти като начинаеща не гледаш с обърнати карти, затова и твоите са подредени. Тегли пак.

# 148
Не са подредени, разбъркнам цепя с лявата ръка на 3 и редя. Ще пробвам пак с по 3 и по-ясни въпроси. Благодаря
1. Какво ще ми се случи до 3 месеца
2.Ще се омъжа ли до 3 години
3. Октомври ще работя ли още на сегашната си работа
4. Ще запиша ли магистратура септември, където искам
1.асо жезли -обърнато, кулата-обърната, глупакът-обърнат
2.обесеният,крал на жезлите-обърнат,7пентакли-обърната
3.8 пентакли-обърната,смърт,кралица на чашите„
4.5пентакли,5чаши-обърната,паж на жезлите

# 149
Blu berry сега се опитай да ги тълкуваш сама
За начало: започвай с по малко въпроси и подредби, аз лично толкова много въпроси и карти ме объркват

Общи условия

Активация на акаунт