Карти Таро тема 23

• 34 857
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
Слипи, нищо не очаквам да се случи между вас.
Той ми се струва леко неадекватен, малко лудичък, в най-добрия смисъл на думата, шемет Simple Smile И на теб не ти е ясно какво точно става, а той сякаш не се и вълнува от това. Всичко му е като на закачка и до там.
Благодаря Силки!
И на мен ми беше странно това, но не познавам друг човек с друго такова точно описание. Моето точно отношение е раздразнение - безразличие - писна ми.
Нищо не чакам по скоро чакам в някакъв момент да спре да ми се включва когато не очаквам. Защото се стресирам.
Поне е нагледен знак за това хората да спрат да теглят карти онлайн. Нищо вярно няма, дори случайно налучкване. Но могат да вкарат явно някой в страшен филм ако им се довери...

# 256
  • там, където ми харесва
Здравейте, изтеглих си карти с въпрос дали ме очаква в бъдеще нова връзка?Като срок може и година.Вече като си гледам и блокирам нищо не ми идва от вътре .Някакво предположение по тези карти, които са:
Светът Тройка чаши Шута

# 257
Здравейте, изтеглих си карти с въпрос дали ме очаква в бъдеще нова връзка?Като срок може и година.Вече като си гледам и блокирам нищо не ми идва от вътре .Някакво предположение по тези карти, които са:
Светът Тройка чаши Шута
Аз ги тълкувам като край на една твоя житейска фаза и началото на нова. Мисля че по скоро ще излизаш ще се забавляваш отколкото да създаваш сериозна връзка.
А защо такъв дълъг срок от 1 година?
Нека по опитните също изразят мнение да не те подведа.

# 258
Светът Тройка чаши Шута

Несериозен въпрос - несериозен отговор! Желането и въпросът са малко като без ясна цел и затова ти отговарят и по този начин. И между другото, внимавай тези дни с постъпките и действията, да не изпаднеш в глупаво / Глупакът + 3 чаши / състояние и ситуация.
Много ми хареса отговора на Таро, като една голяма ухилена физономия са тези три карти.

# 259
Светът Тройка чаши Шута

Несериозен въпрос - несериозен отговор! Желането и въпросът са малко като без ясна цел и затова ти отговарят и по този начин. И между другото, внимавай тези дни с постъпките и действията, да не изпаднеш в глупаво / Глупакът + 3 чаши / състояние и ситуация.
Много ми хареса отговора на Таро, като една голяма ухилена физономия са тези три карти.

А.Ник. аз също искам да попитам картите дали ще се влюбя, дали ще срещна нов човек, как ще се развие любовния ми живот но не знам как и се въздържам.
Може ли да ми кажеш как се задава правилно на картите такъв въпрос и какъв е максималният срок за който може да се пита? Simple Smile

# 260
Моля за помощ в тълкуването ,тъй като съм пристрастна.На въпрос -какви са чувствата на Х към У ?
Висшата жрица , 9чаши ,Жрецът и доп. Любовниците

# 261

А.Ник. аз също искам да попитам картите дали ще се влюбя, дали ще срещна нов човек, как ще се развие любовния ми живот но не знам как и се въздържам.
Може ли да ми кажеш как се задава правилно на картите такъв въпрос и какъв е максималният срок за който може да се пита? Simple Smile

Sleepy B
Ако съдя по картите ти, които публикуваш от известно време, то ти и сега си " влюбена" или увлечена, така че няма смисъл да питаш за влюбване. Дали ще срещнеш " нов" човек, това наистина не знам как да се пита.  Аз всеки ден на път за работа срещам нови хора..........Честно казано, не знам, не съм чела никъде и нямам достатъчно опит за такива въпроси.

An70ly Питащата по - добре да не се занимава с обекта на чувствата, не си заслужава защото има конкуренция.

# 262
a.nik благодаря

# 263
  • там, където ми харесва
Светът Тройка чаши Шута

Да , трябва да перифразирам въпроса или за известно време да не питам картите.
Благодаря Ви се пак.

# 264
Добър вечер! Преди малко реших да си изтегля карти на въпроса каква изненада ме очаква през месец юни, понеже днес ми беше много готино цял ден и ми дойде да питам нещо такова.
Обаче картите ме хвърлиха в някакъв ступор и направо усетих такава силна енергия, каквато рядко изпитвам като работя с тях.
Исках 3, но с последната падна още една
Светът, Кулата, Смъртта и Глупакът. Първата ми мисъл беше без дори да се замислям, айде, ще пътувам някъде и ще стане нещо и направо си заминавам от тоя свят. Не ми се поясняваше даже. Реших само да изтегля една пояснителна за кулата - асо жезли обърнато.
Имате ли някакво мнение? Не ми се мре. 😁

# 265
Добър вечер! Преди малко реших да си изтегля карти на въпроса каква изненада ме очаква през месец юни, понеже днес ми беше много готино цял ден и ми дойде да питам нещо такова.
Обаче картите ме хвърлиха в някакъв ступор и направо усетих такава силна енергия, каквато рядко изпитвам като работя с тях.
Светът, Кулата, Смъртта и Глупакът. Първата ми мисъл беше без дори да се замислям, айде, ще пътувам някъде и ще стане нещо и направо си заминавам от тоя свят. Не ми се поясняваше даже. Реших само да изтегля една пояснителна за кулата - асо жезли обърнато.

Може да са просто провалени планове.

# 266
  • гр. София
Няма да мреш ☺ Това, разбира се в отговор на шегата☺ Много тежки и сериозни карти си изтеглила за един малко несериозен въпрос. И аз бих казала, че някакво начинание ще се провали по Кулата и поясняващата я. Но пък Смъртта и Глупакът ми говорят за нещо ново. Обаче Светът, като първа карта може да смекчи Кулата.

# 267
Супер, благодаря ви!
Е, не е супер, като се имат предвид картите, но.. И енергията, която почувствах беше тежка и сериозна. Надявам се да не е нещо прекалено фрапантно, защото от началото на тази година животът ми е низ от фрапантности, но каквото такова.
За сега нямам никакви планове, които да се провалят, но ще дам обратна връзка какво ме е сполетяло, живот и здраве хаха.

# 268
Добър вечер момичета!
Ако някоя от вас има желание да изтегли карти по моя въпрос, че моите останаха далеч. Въпроса е дали ще е сполучлива покупката ми на кола от София от мъж с инициали С.т. и дали трябва да се притеснявам. Благодаря много!

# 269

Sleepy B
Ако съдя по картите ти, които публикуваш от известно време, то ти и сега си " влюбена" или увлечена, така че няма смисъл да питаш за влюбване. Дали ще срещнеш " нов" човек, това наистина не знам как да се пита.  Аз всеки ден на път за работа срещам нови хора..........Честно казано, не знам, не съм чела никъде и нямам достатъчно опит за такива въпроси.

An70ly Питащата по - добре да не се занимава с обекта на чувствата, не си заслужава защото има конкуренция.
А.Ник благодаря за отговора. Всъщност не съм влюбена в някой конкретен човек, може би има някакви останали емоции към хора с които се разминахме и с които чат пат си пишеме и виждаме. За малко повече от половин година много уроци научих.
По скоро си представям човека с главно Ч., не съм се фиксирала но все по често се хващам да мисля къде искам да го заведа, какво искам да му покажа, какво искам да направя с него. Може би звучи лудо и не го правя нарочно. Затова и помислих дали не съм се размислила защото може би ще се появи отнякъде и по картите да знам дали да чакам. Ще се радвам някой да ми каже как да формулирам въпроса и как да отброя сроковете. Виждам че сред вас има хора които знаят как се поставя такъв въпрос и знаят как да прочетат срока. Аз не го мога и ще съм много благодарна ако ме научите как да питам и кое да гледам като срок.

П.с. Не казвам че не си пиша и виждам с хора, но ако преди бяха играчи, сега пък са такива които не ме интересуват. Ясно ми е че няма моя човек да ми цъфне на вратата.
Искам да се влюбя но не с ума си

Общи условия

Активация на акаунт