Карти Таро тема 23

• 34 811
  • 720
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Здравейте, зададох въпрос какво значимо събитие може да ми се случи до края на годината?
Картите , които изтеглих са:
Деветка чаши
Крал жезли
Колесницата
Събитие , което ще се случи доста бързо, може би някъде на събиране . Само крал жезли не знам как да го тълкува, ако е като личност, то е свързано с мъж.Понякога Колесницата я тълкуват като някои или връзка на разстояние.
Вие как мислите , някакво друго мнение?
Лека вечер.
Привет! Без претенции да съм специалист в тарото, но свързвам Крал жезли с успех в бизнес начинанията. Нещо наистина ще се случи и по Колелото. Успехът бих казала е сигурен, но до колко зависи от теб самата не знам, защото Колелото е Сляпата фортуна. Може Крал жезли да е по-възрастен мъж, който ще помогне. Единствено основата не е добра😕 9 чаши не е стабилна основа на нещо. Иначе желание има, има и кой да помогне. Пожелавам да е хубаво ☺

# 361
Здравейте, може ли мнение по карти
9 пентакли Смъртта Асо Жезли
Какво мисли за нашите отношения?
Начална връзка е,

# 362
  • гр. София
Начална връзка е,
Вижда се, че е нова връзка. Добре ще ти се отрази. Ще те извади от самотата. Задръж така поне за сега. Привличането в момента е повече физическо, но пък знаеш ли... искрата е запалена ☺

# 363
Начална връзка е,

Тук в тези карти, според мен,  е по - важно да си отговориш, какво мислиш ти? Готова ли си за нови отношения, след като не си преодоляла старите?
Иначе казано, комбинацията показва, че нямат голям шанс тези нови отношения, но не това е вежното, по - скоро е необходимо да приключиш старото за да дойде новото. Имаш желание, започнала си да мислиш за промяна, но не си готова, според мен.
Подкрепям и мнението на Ванда 17.

# 364
  • на последния етаж
Въпросът беше дали питащата дама ще има (още) деца - Слънцето, 5 Жезли, Кулата.
Според мен има някакво неразбирателство между партньорите по въпроса, желание от страна на питащата, но по-скоро в крайна сметка нещата няма да се получат.

# 365
Въпросът беше дали питащата дама ще има (още) деца - Слънцето, 5 Жезли, Кулата.
Според мен има някакво неразбирателство между партньорите по въпроса, желание от страна на питащата, но по-скоро в крайна сметка нещата няма да се получат.

Питащата много силно се е вкопчила в идеята за дете, бърза, като че ли няма време. Тук особеното е, че й е по - важно самото забременяване, а не отглеждането и грижата и отговорността за дете. Всъщност, хубаво ще е да се замисли, защо толкова силно желае тази бременност, какво й липсва,  какво не вижда, а го има? Има опасност, докато чака нещо да се случи в бъдеще време, да пропусне това, което е в сегашно, толкова голяма е фиксацията в нещо, което евентуално може да предстои.

# 366
  • на последния етаж
Благодаря, a.nik! Flowers Hibiscus

# 367
Зададох в -с ще ми пише ли днес до края на деня
Умереност Рицар Жезли 5 жезли
Как мислите?
Утре ще дам ОВ🍹🍹🍹
Рицаря дале ще разтърси това спокойствие, което стига и до гняв накрая 🤪

# 368
Здравейте. Искам да ви попитам за комбинацията звезда,луна обърната и слънце.Въпроса беше свързан с бременност,а тези карти паднаха преди да изтегля останалите  -асо меч,императрица и глупак обърнат.Трябва ли да се обръща внимание на тези карти. Благодаря

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 15:32 от Jaienvie

# 369
  • гр. София
Как мислите?
Утре ще дам ОВ🍹🍹🍹
Струва ми се, че Умереността ще доведе до някакъв баланс и ще успокои петте жизли. 5 жезли не е гняв, а по-скоро борба, понякога само вътрешна, критикуване,  упорство. А и това е Рицар жезли,  не Рицар меч. Да не ходите някъде заедно и там да се осъществи комуникацията?

# 370

Здравейте, тези карти ми излязоха при въпрос как ще се развие връзката ни.
Тълкувам ги, че ще продължим заедно. Вие как мислите?

# 371

Здравейте, тези карти ми излязоха при въпрос как ще се развие връзката ни.
Тълкувам ги, че ще продължим заедно. Вие как мислите?

По мое мнение, явно  очакваш да предприеме нещо, но няма да стане с тези карти. И тези дни може да чуеш/ научиш нещо по отношение на връзката.

# 372
Как мислите?
Утре ще дам ОВ🍹🍹🍹
Струва ми се, че Умереността ще доведе до някакъв баланс и ще успокои петте жизли. 5 жезли не е гняв, а по-скоро борба, понякога само вътрешна, критикуване,  упорство. А и това е Рицар жезли,  не Рицар меч. Да не ходите някъде заедно и там да се осъществи комуникацията?

Давам ОВ
Не ми писа 🌊
Няма планове да ходим или не е казал

# 373
Здравейте. Искам да ви попитам за комбинацията звезда,луна обърната и слънце.Въпроса беше свързан с бременност,а тези карти паднаха преди да изтегля останалите  -асо меч,императрица и глупак обърнат.Трябва ли да се обръща внимание на тези карти. Благодаря
Какво значи въпросът да е свързан с бременност? Какво точно сте питала? Няма как да гадаем какво имате предвид.

# 374
Как мислите?
Утре ще дам ОВ🍹🍹🍹

Давам ОВ
Не ми писа 🌊
Няма планове да ходим или не е казал

Комбинацията показва, че е излишно да упорстваш в тези отношения. Много енергия влагаш. Трудно ти е, но с бързане няма да се получи, търпение, може и да тръгнат в по - добра посока.

Общи условия

Активация на акаунт