Карти Таро тема 23

• 34 273
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте на всички,

занимавам се с таро на любителско ниво, но все още имам доста какво да уча, чета темите тук.

Направих една подредба със зададен въпрос, дали намисленият юовек ме следи в социална мрежа. Имам такива подозрения. По-скоро за предишни месеци, сега може би вече не. Но зададох въпроса дали общо ме следи в мрежата.

Картите, които изтеглих са 6 пентакли, 5 чаши, колесницата и 2 жезли.

Ще се радвам на коментари

По тези карти едва ли те следи. По - скоро са отразили ти дали си " излязла" от тези взаимоотношения или си  някъде там ......" в предишните месеци" и може ли твоята 5 чаши да задвижи Колесницата ти така както е застинала там по средата?!

# 541

Момичета,

Мн интересни карти
Какво пречи на М. В любовта 1 ред карти
И как да премахне тези пречки 2 ред карти
Разбито сърце, стари чевства, носталгия, некподелена любов мн показателни карти

Моля дайте мнение

# 542

Момичета,

Мн интересни карти

Моля дайте мнение

Липсва и желание да продължи напред.

# 543
Как се казва това Таро.Много са хубави картите.

# 544
  • гр. София
The light seer's tarot

Момичета,

Мн интересни карти

Моля дайте мнение
Каквото и да е разкъсало душата на М., то вече е приключило. Вижда се депресията и нежеланието са продължи напред. Нека мине малко време и ще види светлинка в тунела.
Извинявам се за двата последователни поста!

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 17:49 от AnMary

# 545
The light seer's tarot
Благодаря!

# 546
Приятелка ми изтегли карти, за да види каква година предстои за мен. Някой може ли да ми разясни (ако позволите подробно, че хич не ме бива в тези неща Grinning)?
Скрит текст:

# 547
Приятелка ми изтегли карти, за да види каква година предстои за мен. Някой може ли да ми разясни (ако позволите подробно, че хич не ме бива в тези неща Grinning)?
Скрит текст:

Приятелката, която е теглила картите, нищо ли не " разясни" ? Защо са толкова на брой картите, коя е първата, коя последната и т.н. ?

# 548
Здравейте!
Въпрос за развитие на отношения до месец:Кралица пентакли-3жезли-Справедливост, отдолу-Асо пентакли.Бях чела, че Справедливостта на първа и трета позиция винаги е НЕ.
Какво ще предприеме той, след като тя го е подтикнала да говорят, а той се измъкнал,че не е момента сега:Кралица мечове-Крал мечове-4мечове - май приключват, нищо няма да предприеме.
Историята им е стара със събиране и раздели, според мен е време тя да обърне страницата.
Моля ви за мнение!Хубав ден!

# 549
Отрязал я е.Приключена история .И по Справедливостта на 3-та ,няма какво да изясняват.Вече е все едно.

# 550

По тези карти едва ли те следи. По - скоро са отразили ти дали си " излязла" от тези взаимоотношения или си  някъде там ......" в предишните месеци" и може ли твоята 5 чаши да задвижи Колесницата ти така както е застинала там по средата?!

Благодаря за отговора. Да, трябва сама да си задвижа колесницата напред, вече съм в процес.

# 551
Здравейте момичета! Преди около седмица се разделих с човека до мен. Това ми носи огромна болка, тъй като смятам, че това е сродната ми душа и знам, че има чувства и от двете страни. Има ли път назад? Ще бъдем ли някога отново заедно?

# 552
Скрит текст:

Приятелката, която е теглила картите, нищо ли не " разясни" ? Защо са толкова на брой картите, коя е първата, коя последната и т.н. ?
Ами, просто исках второ мнение, съжалявам, ако съм публикувала нещо грешно, все пак не разбирам от тези неща. Първата снимка е главната ми карта, мисля че останалите са 1, 2, 3...

Според нея сърцевината на годината ще е в това да работя върху вярата в собствените си способности във времена, които са трудни и може би нечестни. Това трябва да се случи, защото съм в период, в който вселената ме поставя в трудни ситуации, за да се превърна в нещо впечатляващо.
Първата карта се води главната ми карта, че трябва да намеря баланс и сърцевината на вярата ми в самата себе си.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 01:31 от zoakenshield

# 553
Скрит текст:
Скрит текст:

Ами, просто исках второ мнение, съжалявам, ако съм публикувала нещо грешно, все пак не разбирам от тези неща. Първата снимка е главната ми карта, мисля че останалите са 1, 2, 3...

Според нея сърцевината на годината ще е в това да работя върху вярата в собствените си способности във времена, които са трудни и може би нечестни. Това трябва да се случи, защото съм в период, в който вселената ме поставя в трудни ситуации, за да се превърна в нещо впечатляващо.
Първата карта се води главната ми карта, че трябва да намеря баланс и сърцевината на вярата ми в самата себе си.

Дано не си платила за тези " насоки", особено това - "вселената ме поставя в трудни ситуации, за да се превърна в нещо впечатляващо"
Според мен, картите са отразили ситуацията в която се намираш в момента и тя не е отскоро. Не можеш да " помръднеш" застинала си и докато не решиш сама да промениш и поемеш отговорнст за себе си, никаква вселена и нищо " впечатляващо" няма да стане. Мисля си, че става въпрос за любовни истории и ако е така, то предстоят още разочарования и ти самата си склонна да стоиш в такива отношения.

# 554
Здравейте,може ли да помоля ако някой има желание и време да ми погледне на карти? Ще съм много благодарна ако някой може да ми каже,какво да очаквам за напред в бъдеще,ще се подобри ли финансовото ми състояние? И,дали ще остана с човека с когото съм сега? Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт