Карти Таро тема 23

• 34 319
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, да поговорим малко за Дяволът като карта, която много често ми се появява, стане ли въпрос за пари, работа и тн. Какви са вашите наблюдения и опитност свързани с нея конкретно в тази сфера?
На мен Дяволът ми се е явявал в гледания за любов. Когато в реалността си свободен да си тръгнеш, но в ума си си вързан, безпомощен, искаш но не можеш да напуснеш определена ситуация но човек. Безпомощен си. Значи и обсесия донякъде.

# 76
  • София
Да, със сигурност иска да ми каже, че съм зависима от нещо и че трябва да се освободя от тази зависимост, но как да стане. Наистина съм леко залитнала в намерението си да изкарвам пари, но мисля, че всеки човек е зависим по някакъв начин от доходите си.
Конкретно Дяволът ми се появява между Асо Пентакли и Луната. Изваждам две карти върху него - Кралица Пентакли и 10 Жезли. Назад във записките си също имам комбинации с Дяволът и то винаги когато питам за кариера и финанси

# 77
  • там, където ми харесва
Някъде бях чела , че Дяволът за професионално гледане се асоциира като филма "Фирмата" мисля, че беше , ако сте го гледали или "Адвокат на дявола" един вид зависимост от фирмата , в която работим.

# 78
Да, със сигурност иска да ми каже, че съм зависима от нещо и че трябва да се освободя от тази зависимост, но как да стане. Наистина съм леко залитнала в намерението си да изкарвам пари, но мисля, че всеки човек е зависим по някакъв начин от доходите си.
Конкретно Дяволът ми се появява между Асо Пентакли и Луната. Изваждам две карти върху него - Кралица Пентакли и 10 Жезли. Назад във записките си също имам комбинации с Дяволът и то винаги когато питам за кариера и финанси
Може би си се фиксирала в това по нездравословен начин. Дяволът указва нездравословни зависимости. Към хора, а в твоя случай към пари. Дяволът обаче винаги е и карта-предупреждение - той предупреждава в момент в когато все още можеш да се откъснеш, с разума си, с волята си

# 79
  • Pavlikeni

Ако Дяволът се пада с Асо Пентакли, че и Луната, внимавай много! Така ще те омотаят, че няма да разбереш как са те излъгали и взели парите, или измамили, колкото и сигурно да изглежда всичко! С колкото и доверен човек да имаш работа! Казвам от личен опит! Тези карти ми излизаха да ме предупредят да не влизам в даден бизнес, преследваха ме, но просто незнаех какво ми казват, докато не изгубих парите, а те бяха много..., че и бизнеса не стана, а всичко беше на 100 % сигурно ... Отваряй си очите и не се доверявай на никой!

# 80
  • София

Ако Дяволът се пада с Асо Пентакли, че и Луната, внимавай много! Така ще те омотаят, че няма да разбереш как са те излъгали и взели парите, или измамили, колкото и сигурно да изглежда всичко! С колкото и доверен човек да имаш работа! Казвам от личен опит! Тези карти ми излизаха да ме предупредят да не влизам в даден бизнес, преследваха ме, но просто незнаех какво ми казват, докато не изгубих парите, а те бяха много..., че и бизнеса не стана, а всичко беше на 100 % сигурно ... Отваряй си очите и не се доверявай на никой!
Благодаря за предупреждението.
Но в случая не става въпрос за моите пари, никъде нищо няма да инвестира. Въпросът ми беше - ще успея ли да стабилизирам финансовото си положение в близките 3м?
Имам зависимост - но на днешно време кой не е зависим от парите си? И не, не ми е на всяка цена, дори напротив. Но понеже си правя някакви планове дългосрочно и исках да видя как ще ми се развият нещата от към финанси.
Картите, които изтеглих върху Дявола - Кралица Пентакли и 10 Жезли какво искат да ми кажат - че трябва да внимавам с тази жена, че съм зависима от нея и че ще ми е доста трудно и тежко ли?

# 81
Здравейте, естествено във връзка с вируса започнах от вчера да се чудя какво може да се случи на работа?Реших да хвърля едни карти с въпрос: Ще остана ли на работа? Тъй като съм заета в туризма , но съм в много сериозна фирма.
Паднаха се следните карти:
Дама чаши Рицар пентакли Четворка жезли

Ще да ОВ след един месец сигурно.
Здравей, Лина!По тия карти, мисля че запазваш работата.Нормално е да се притесниш-Крлица чаши, Рицар пентакли дава сигурност и стабилност, а четворката жезли я свързвам със самата работа/забавления,ваканция,туризъм/

# 82
  • там, където ми харесва
Благодаря,Лола! Много точно, защото днес получих новини, че си запазвам работата. Smiley

# 83
Дами, какво мислите за следните карти:
10 пентакли, Слънцето и 8 пентакли
Въпрос: Какво я очаква Л. В любаловен план? 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

# 84
Дами, какво мислите за следните карти:
10 пентакли, Слънцето и 8 пентакли
Въпрос: Какво я очаква Л. В любаловен план? 🌷🌷🌷🌷🌷🌷
Струва ми се, че не за любов става дума, а за чисто материален интерес. Кой от двамата е обвързан?

# 85
Днес, като дневна карта изтеглих Колелото. Всичко описано за колелото като дневна карта е истина за мен уви изненадите изобщо развитието беше много неприятно:
"Ако изтеглите тази карта за това как ще мине деня ви в ежедневното си гледане, се пригответе за малко по-различен и раздвижен ден, защото е възможно да изникнат неочаквани ситуации и изненади. Всичко, което е извън сферата на очакваното, е възможно да се изпречи на пътя ви в този ден, като може да става дума за приятни и същевременно за изключително неприятни преживявания".
Това уви ме накара да се чувствам по-сама а в дни като този на изолация ми се иска все пак да държа ръката на друго същество. Ок съм със себе си но щеше да ми е много хубаво ако знаех че скоро ще срещна моето момче. Моля ви мили момичета да ми изтеглите карти без да ги тълкувате дали скоро ще срещна отново любовта. Аз като тегля карти различни от дневна, се отразяват моите мечти или страхове. Затова много ви моля да ми дръпнете 3 карти. Благодаря много на отзовалите се. Важно ми е да знам, че чакането и недаването на сърцето ми на тоя и оня си заслужава. Да съм силна и да устискам колкото трябва.

# 86
  • Pavlikeni

Благодаря за предупреждението.
Но в случая не става въпрос за моите пари, никъде нищо няма да инвестира. Въпросът ми беше - ще успея ли да стабилизирам финансовото си положение в близките 3м?
Имам зависимост - но на днешно време кой не е зависим от парите си? И не, не ми е на всяка цена, дори напротив. Но понеже си правя някакви планове дългосрочно и исках да видя как ще ми се развият нещата от към финанси.
Картите, които изтеглих върху Дявола - Кралица Пентакли и 10 Жезли какво искат да ми кажат - че трябва да внимавам с тази жена, че съм зависима от нея и че ще ми е доста трудно и тежко ли?

Не казвам, че ти ще влагаш пари или започваш бизнес. Аз споделих, случая при мен просто. Но картите те предупреждават да не се доверяваш и подмамиш от някакво примамливо и уж "обещаващо" нещо да спечелиш пари. Изобщо, те предупреждават, че може да се прецакаш към този период.ю, който си задала, за да успееш да го стабилизираш нали трябва да спечелиш пари все пак? Картите казват, че към този период 3 месеца просто не прави нищо като например да сделка, включване в бизнес, съдружие и такива неща, незнам как да обясня, че да ме разбереш правилно. Кралица Пентакли и 10 Жезли показват, че "това положение, в което си" не ти  е комфортно, нещо ти тежи и напряга. И това може да те подтикне да се подлъжеш и да те "съблазни" нещо да препечелиш.
Виж първия ми пост е достатъчен, не приемай всичко буквално, това че аз съм дала пример какво се случи при мен, не означава че същото ще е при теб, че да започнеш бизнес, че ще влагаш пари и т. н. Общото е че означават - измама, а как и под какъв случай или вариант е вече индивидуално.

# 87
Здравейте, да поговорим малко за Дяволът като карта, която много често ми се появява, стане ли въпрос за пари, работа и тн. Какви са вашите наблюдения и опитност свързани с нея конкретно в тази сфера?
Преведох нещо, казано за Дявола. Може да допълваме.

Понякога Дяволът съобщава, че човек трябва да премине тест за сила и съобразителност, за да достигне височините в бизнеса си. Но много по-често това е просто ситуация, когато човек е „продал душата си“ на нещо и е изпаднал в подчинение, от което не е способен да се измъкне. Може да изглежда по много различни начини и сферата на действие може да бъде почти всяка, като шоу бизнес, финанси, наука или политика. Има голяма зависимост от друг човек или голям натиск. Ситуацията принуждава да се извършат деяния, които рано или късно сериозно ще съжалявате и може би този момент вече е настъпил.

Дяволът говори за риска човек да предаде убежденията си, да се пристрасти, да бъде компрометиран и да бъде умело манипулиран. Невъзможност за действие по собствена преценка. Дяволът рядко описва ситуацията на открито преследване - той обикновено се появява под привлекателен вид, външно всичко може да изглежда доста прилично (филмът „Фирма“ може да послужи като добра илюстрация). Включване в несигурен бизнес, който може да свършат зле. Кълбо от тъмни измами, мрежа от лъжи и интриги, проблеми с нарушаване на професионалната етика. Това може да бъде фалшифициране на данни и документи, кражба, сенчести сделки, заобикаляне на закона, разкриване на поверителна информация, корупция. Често попадането в такава „мрежа” от съмнителни случаи е последвано от безмилостна експлоатация или обсебване с по-нататъшно усилване.

Може да показва занимания с нещо неблаговидно - диапазонът на значенията е много широк, може да бъде черна магия, проституция или измами от всякакъв вид, от курсове за лечение на  всички болести до производство на политическа реклама, бизнесът с алкохол, цигари, хазарт, интернет.
В професионален план Дяволът е тясно свързан с политиката и лихварството.
Лош съвет. Борбата за власт.

Дяволът може също да предвещава неочакван провал в бизнеса поради нечии машинации или съдбовна комбинация от обстоятелства. Ловка манипулация. Невъзможност да се действа самостоятелно.

Когато основният въпрос е материалното благополучие, Петнадесетият аркан се проявява сравнително положително, обещавайки своето постижение, макар и най-вероятно да не е с най-чистите средства. Дяволът е символ на печалба и корупция, комерсиализъм и събиране на дългове с лихвите. Той говори за концентриране на усилията изключително върху постигането на материално богатство, голяма жажда за материално, чисто физическо благополучие, фиксиране върху „добрия живот“. И рискът от деградация при преследването на тези неща е очевиден. По Дявола се проявява печалбата за сметка на другите, обогатяването за сметка на другите.
Изпадане в ситуация на зависимост и подчинение (типична ситуация на затворник). Освен това е неудържима жаждата да "гони" всички нови придобивки.
Финансови измами. Спекулациите.

# 88
Момичета, някой ще изтегли ли карти до кога ще бъде извънредното положение в България?

Изтеглих си карти дали ще ни пуснат хоум офис в това положение - императора рицар пентакли асо пентакли обърнато, отдолу 10 меча
Да ги разабирам, че да, маакр и бавно да се взема решението от императора, сиреч шефовете?
Само защо е обърнато това асо пентакли.... и долу 10 меча се надявам да показва само паниката в ума на хората, а не някаква лоша ситуация наистина и да е твърде късно за асо пентакли накрая...

Последна редакция: вт, 17 мар 2020, 14:01 от Morella Allan Poe

# 89
  • София
Благодаря ви 🤗
Започнах да си отговарям на въпросите защо и какво иска да ме предупреди Дяволът.
Тъй като съвсем наскоро стартирах нова работа, пряко подчинена съм на една жена (мениджърка), без чиято помощ и подкрепа няма да мога да се справя, поне още 2-3м ще съм плътно до нея.
Може би едно от нещата е, че съм пряко зависима от нея. Зависима съм и от други хора, за да постигна целите си и накрая да получа това, което съм заслужила.
Мисля, че тя малко принудително постъпи онзи ден, гонейки нейните си цели, но аз отказах да "гърмя патроните си сега", а ги оставям за резерва, защото ще ми потрябват. Може би "леко" се опитва да ме манипулира.

Общи условия

Активация на акаунт