Карти Таро тема 23

• 35 923
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте отново! Никой не ми отговори на въпроса от преди 3-4 дни, но аз пак ще питам Simple Smile От скоро си тегля карти за всеки ден. Постоянно са в позиция обърнати. След това преглеждам тестето - има и прави и обърнати. Трябва ли нещо да значи това, че постоянно тегля обърнати? Благодаря предварително!

Най - добре изправи всички карти в тестето. Много хора изобщо не използват обърнати карти, а за начало е желателно да са само прави.

# 226
Момичета,
Във връзка с днешния ни разговор с А.Ник която ми даде един много добър съвет измислих начин по който да рекламирам труда си.
На въпроса как ще се отрази този метод на продажбите изтеглих: 10 пентакли - страшния съд - 9 чаши.
По страшния съд и 9 чаши съдя, че ще има голяма промяна. Открих, че в комбинация означават самодостатъчност. Да, като работя върху това не ми е нужен никой и нищо и потъвам приятно в работата и съм истински щастлива (дано това е знак за повече работа).
10 пентакли пък е страхотна карта за приходи и бизнес.
Това означава ли че имам карт-бланш да действам по този план? Или си тъна в илюзии, все пак 9 чаши не е точно картата на илюзиите, но е картата на желанията.

# 227
Здравейте отново! Никой не ми отговори на въпроса от преди 3-4 дни, но аз пак ще питам Simple Smile От скоро си тегля карти за всеки ден. Постоянно са в позиция обърнати. След това преглеждам тестето - има и прави и обърнати. Трябва ли нещо да значи това, че постоянно тегля обърнати? Благодаря предварително!

Най - добре изправи всички карти в тестето. Много хора изобщо не използват обърнати карти, а за начало е желателно да са само прави.
Благодаря за съвета! Понеже четох мнения, че ако от самото начало не се започне и с обърнати карти след това е трудно да се тълкуват. Ще последвам съвета😊

# 228
Момичета,
Във връзка с днешния ни разговор с А.Ник която ми даде един много добър съвет измислих начин по който да рекламирам труда си.
На въпроса как ще се отрази този метод на продажбите изтеглих: 10 пентакли - страшния съд - 9 чаши.
По страшния съд и 9 чаши съдя, че ще има голяма промяна. Открих, че в комбинация означават самодостатъчност. Да, като работя върху това не ми е нужен никой и нищо и потъвам приятно в работата и съм истински щастлива (дано това е знак за повече работа).
Това означава ли че имам карт-бланш да действам по този план? Или си тъна в илюзии, все пак 9 чаши не е точно картата на илюзиите, но е картата на желанията.

Много бавно ще се случат нещата. В комбинациите има търсене на помощ, подкрепа, от други хора, може и пари от близки / Папата от предишната и 9 чаши, 10 пентакли / и повече молби и надежди отколкото действие. Конкретно по тази комбинация, това което си намислила, зависи от други хора / 10 пентакли + Страшния съд / и вероятно ще ти откажат подкрепа. 9 чаши + Страшния съд е търсенето на помощ, но по неправилния начин и доста бързо ще отмине " задовоството" от идеята. Нещо не е преценено и обмислено достатъчно добре. Отново липсват мечове.........ума, мисленето, действието, рекламата в интернет примерно, разнасянето на информация.

# 229
Здравейте,момичета!Искам да попитам ,ако някой има време и желание да ми изтегли карти.Преди да започне цялата суматоха с корона вируса бях съставила план да започна свой бизнес.Бях потърсила информация за всичко и бях на крачка да започна.Имах и близка приятелка с която споделях всичко.И разбира се ,докато аз изчаквах да видя как ще се развият нещата с корона вируса,тя ми открадна идеята и я направи реалност за себе си.Много се разочаровах.Искам да попитам как ще се развият нещата в бъдеще?Ще създам ли бизнесът,който искам?И най вече дали ще има успех?Благодаря предварително.Хубав ден!🌞

# 230
Момичета,

Много бавно ще се случат нещата. В комбинациите има търсене на помощ, подкрепа, от други хора, може и пари от близки / Папата от предишната и 9 чаши, 10 пентакли / и повече молби и надежди отколкото действие. Конкретно по тази комбинация, това което си намислила, зависи от други хора / 10 пентакли + Страшния съд / и вероятно ще ти откажат подкрепа. 9 чаши + Страшния съд е търсенето на помощ, но по неправилния начин и доста бързо ще отмине " задовоството" от идеята. Нещо не е преценено и обмислено достатъчно добре. Отново липсват мечове.........ума, мисленето, действието, рекламата в интернет примерно, разнасянето на информация.
А.Ник. благодаря, че се ангажира с мен! Пуснах си вече рекламата.
Защото това е форум за развитие все пак мога да кажа това което е ясно. Не съм искала и няма да искам пари и подкрепа от семейството ми. Но да, мислех в началото че правилния начин е да ползвам инфлуенсъри, даже писах на един такъв подходящ, нямам отговор (което може да значи че не възнамерява въобще да се занимава с това). Най вероятно картите показват тая нагласа която може би още ми е в главата. И да - имах надежда, че така ще стане през инфлуенсъри. Може би картите ми казват да търся алтернативи.
Днес пуснах интернет реклама, ще ви държа в течение Simple Smile

# 231
Мисля,че a.nik е права. Страшният съд винаги сочи външни условия.
А 9 чаши въобще не приемам като самодоволство и самодостатъчност,а по-скоро една ехидност и надменност.Картите са ти показали,че очакваш външна подкрепа ,но ще получиш нещо съвсем различно.

# 232
Мисля,че a.nik е права. Страшният съд винаги сочи външни условия.
А 9 чаши въобще не приемам като самодоволство и самодостатъчност,а по-скоро една ехидност и надменност.Картите са ти показали,че очакваш външна подкрепа ,но ще получиш нещо съвсем различно.
Благодаря за коментара Менарини. Ами получих ги и затова се преориентирах към надявам се по смислен начин за реклама Simple Smile

# 233
  • София
Здравейте момичета! Simple Smile

Отдавна не съм хващала Таро, но от няколко дни се усещам, че искам да си изтегля карти. Усещам и все отлагам. Днес вече притегателната сила ме надви. Simple Smile

Въпросът е: Какво ме очаква следващия месец и половина?
Картите са: Крал на мечовете, Звездата и Двойка жезли

Изтеглих и три уточняващи: Девет чаши, Шест чаши и Магьосникът

Изтеглих и скритата: Силата

Ще съм благодарна ако някой помогне с тълкуването. Какво мислите? Simple Smile

# 234

Отдавна не съм хващала Таро, но от няколко дни се усещам, че искам да си изтегля карти. Усещам и все отлагам. Днес вече притегателната сила ме надви. Simple Smile

Най- общо казано -  раздвижване, връщане в стари ситуации или отношения / 6 чаши + Звездата/ , нещо с което уж си приключила, но ще установиш, че не си. Силата заедно със Звездата и 6 чаши говорят за зависимост, емоционална. Заради Магът, ще има в цялата ситуация изненада, нещо, което не си придвидила, нещо за което си си "затваряла" очите, сега ще излезе наяве. Тъй като е на трета, мисля, че ще се справиш и нищо чудно най- после веднъж завинаги да разрешиш окончателно да се " измъкнеш"  / Крал меча /  от старите обвързващи отношения или ситуации / Силата / Може и да става въпрос за работа, но все пак си мисля, че превес ще са отношенията.

# 235
  • София
Скрит текст:

Най- общо казано -  раздвижване, връщане в стари ситуации или отношения / 6 чаши + Звездата/ , нещо с което уж си приключила, но ще установиш, че не си. Силата заедно със Звездата и 6 чаши говорят за зависимост, емоционална. Заради Магът, ще има в цялата ситуация изненада, нещо, което не си придвидила, нещо за което си си "затваряла" очите, сега ще излезе наяве. Тъй като е на трета, мисля, че ще се справиш и нищо чудно най- после веднъж завинаги да разрешиш окончателно да се " измъкнеш"  / Крал меча /  от старите обвързващи отношения или ситуации / Силата / Може и да става въпрос за работа, но все пак си мисля, че превес ще са отношенията.
Направо идея си нямам какво ще е всичко това... хвърли ме в шах и размисли Simple Smile

# 236
Скрит текст:
Скрит текст:

Направо идея си нямам какво ще е всичко това... хвърли ме в шах и размисли Simple Smile
[/quote]

Е, не съм написала, че ще е нещо кой знае колко значимо или тежко за преживяване, нито пък е задължително да са любовни драми....може да се върнат стари отношения дори със съученици, приятели, роднини, бивши колеги и др. Изтеглени са прекалено много " уточняващи карти, които показват и други аспекти, но аз отговорих " най - общо" За месечни прогнози и за да се види ситуацията по -  подробно, хора занимаващи се сериозно с Таро, нареждат Келтски кръст. Той наистина показва доста точно и подробно както сътояние така и случване.
Не го мисли, има време, месец и половина си е доста време. Simple Smile

# 237
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Най- общо казано -  раздвижване, връщане в стари ситуации или отношения / 6 чаши + Звездата/ , нещо с което уж си приключила, но ще установиш, че не си. Силата заедно със Звездата и 6 чаши говорят за зависимост, емоционална. Заради Магът, ще има в цялата ситуация изненада, нещо, което не си придвидила, нещо за което си си "затваряла" очите, сега ще излезе наяве. Тъй като е на трета, мисля, че ще се справиш и нищо чудно най- после веднъж завинаги да разрешиш окончателно да се " измъкнеш"  / Крал меча /  от старите обвързващи отношения или ситуации / Силата / Може и да става въпрос за работа, но все пак си мисля, че превес ще са отношенията.

Е, не съм написала, че ще е нещо кой знае колко значимо или тежко за преживяване, нито пък е задължително да са любовни драми....може да се върнат стари отношения дори със съученици, приятели, роднини, бивши колеги и др. Изтеглени са прекалено много " уточняващи карти, които показват и други аспекти, но аз отговорих " най - общо" За месечни прогнози и за да се види ситуацията по -  подробно, хора занимаващи се сериозно с Таро, нареждат Келтски кръст. Той наистина показва доста точно и подробно както сътояние така и случване.
Не го мисли, има време, месец и половина си е доста време. Simple Smile
[/quote]
Хахаха, благодаря ти А.ник Simple Smile Както се изрази ти, има "раздвижване" и го усещам. Simple Smile

Ето и Келтския кръст който си наредих по този въпрос. Някой ако иска и му е интересно може да тълкува Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 16:19 от Совичката

# 238

Совичка, в картите ти виждам бързо и рязко прекратяване на отношения или разрешаване на някаква тегава ситуация и отдалечаване. Може да е раздяла, а също е възможно да е охлажане на страстите и осмисляне на някакво положение с трезв ум. Ще се появят нови идеи или възможности, които да обмисляш.
Трите допълнителни карти не знам пояснителни към кои са, но да кажем, че като че ти се иска да се върнеш в зоната си на комфорт и да събереш сили, за да продължиш след това в избраната посока.

# 239
  • София
Скрит текст:

Совичка, в картите ти виждам бързо и рязко прекратяване на отношения или разрешаване на някаква тегава ситуация и отдалечаване. Може да е раздяла, а също е възможно да е охлажане на страстите и осмисляне на някакво положение с трезв ум. Ще се появят нови идеи или възможности, които да обмисляш.
Трите допълнителни карти не знам пояснителни към кои са, но да кажем, че като че ти се иска да се върнеш в зоната си на комфорт и да събереш сили, за да продължиш след това в избраната посока.
Цитат
а също е възможно да е охлажане на страстите и осмисляне на някакво положение с трезв ум. Ще се появят нови идеи или възможности, които да обмисляш.
Това усещам!!!!! Simple Smile И както каза А.ник "раздвижване".... защото ми се иска да се върна в зоната си на комфорт.
Може да погледнете Келтския кръст, днес се опитах да го наредя за същия въпрос. Simple Smile
Много ми се иска да разбера какви ще са тези нови възможности, защото в момента няма нищо на хоризонта, но да не прекалявам. Simple Smile
Благодаря ви момичета. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт