Карти Таро тема 23

• 34 794
  • 720
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте на всички в тази интересна тема.
Искам да задам въпроса си тук и, ако е удобно, някое момиче да ми изтегли карти. Бременна съм в почти 6 месец, но не знам защо имам чувството, че ще умра заради тази бременност и по-конкретно на раждането. Преди няколко дни ходих при жена, която реди карти Таро (келтски кръст) и на 9 и 10 позици излязоха съответно страшния съд и след него звездата. Жената уж каза, че всичко щяло да е наред, но аз не й вярвам много. Вече не се побирам в кожата си буквално и преносно, толкова ме е страх, че тъкмо ще изпълня мечтата си за дете и няма да мога да го гледам и да му се радвам. Та...въпросът ми е ще оживея ли след бременнистта и как ще завърши всичко. Раждането е ноември.
Приятен ден на всички.
Всичко ще бъде наред! Ще имаш успешно раждане и нищо не те заплашва. После ще се радваш на бебчо Simple Smile
Моите карти са Висшата жрица, 6 жезли, Отшелник

# 406
Искам да задам въпроса си тук и, ако е удобно, някое момиче да ми изтегли карти. Бременна съм в почти 6 месец, но не знам защо имам чувството, че ще умра заради тази бременност и по-конкретно на раждането. Преди няколко дни ходих при жена, която реди карти Таро (келтски кръст) и на 9 и 10 позици излязоха съответно страшния съд и след него звездата. Жената уж каза, че всичко щяло да е наред, но аз не й вярвам много. Вече не се побирам в кожата си буквално и преносно, толкова ме е страх, че тъкмо ще изпълня мечтата си за дете и няма да мога да го гледам и да му се радвам. Та...въпросът ми е ще оживея ли след бременнистта и как ще завърши всичко. Раждането е ноември.
Приятен ден на всички.
Всичко ще бъде наред! Ще имаш успешно раждане и нищо не те заплашва. После ще се радваш на бебчо Simple Smile

Здравей, благодаря ти за включването. Не знаех, че Отшелника може да покаже успешен край на нещо, но щом вие казвате 😊. Може би той по-скоро отразява мен самата, защото от доста време съм игнорирала всички от себе си и не излизам изобщо. Благодаря ти.

# 407
Здравейте,

Изтеглих карти за един човек, който от известно време много промени отношението си към мен. Търси повече комуникация, предимно насаме, често ме пита имам ли нужда от помощ, опитва се да ме разведрява, когато съм замислена. Питах картите - Как ще продължат отношенията ни, ще имаме ли връзка?
2 меча, 3 чаши, Кралица меч, 6 пентакли
По картите мисля, че известно време нещата ще са в застой, ще продължат, както са били. После ще се проявят някакви емоции, но ще бъдат отрязани от Кралица меч, в която виждам себе си. Накрая ще намерим  баланс чрез, който да продължим нормално комуникацията си.
Моля ви за вашите тълкувания, защото аз имам малко опит и може да не съм усетила правилно картите.

# 408
Здравейте,

Изтеглих карти за един човек, който от известно време много промени отношението си към мен. Търси повече комуникация, предимно насаме, често ме пита имам ли нужда от помощ, опитва се да ме разведрява, когато съм замислена. Питах картите - Как ще продължат отношенията ни, ще имаме ли връзка?
По картите мисля, че известно време нещата ще са в застой, ще продължат, както са били. После ще се проявят някакви емоции, но ще бъдат отрязани от Кралица меч, в която виждам себе си. Накрая ще намерим  баланс чрез, който да продължим нормално комуникацията си.
Моля ви за вашите тълкувания, защото аз имам малко опит и може да не съм усетила правилно картите.

Питам се, по тези карти, дали не искаш да отвърнеш със същото едва ли не защото се чувстваш длъжна заради вниманието и не е ли малко като компромис за теб?!

# 409
Здравейте,

Питам се, по тези карти, дали не искаш да отвърнеш със същото едва ли не защото се чувстваш длъжна заради вниманието и не е ли малко като компромис за теб?!
Права си. Така се чувствам - страшно благодарна за това, което се прави за мен, възхищавам се от прозорливостта и добротата на човека, но уви тръпката някак я няма.

# 410
Здравейте, страхотна група.
Тъй като съм начинаеща в тълкуването на карти Таро. Днес зададох въпрос: “Как ще се развият отношенията ни с даден човек (става въпрос за любовна връзка) до 1 месец?”. Картите, които ми се паднаха, са: Висшата жрица, Четворка пентакли и Слънцето.
Някой би ли могъл да ми помогне в разтълкуване на картите.
Благодаря Ви предварително!😊

# 411
Приятен ден на всички.

Здравей, благодаря ти за включването. Не знаех, че Отшелника може да покаже успешен край на нещо, но щом вие казвате 😊. Може би той по-скоро отразява мен самата, защото от доста време съм игнорирала всички от себе си и не излизам изобщо. Благодаря ти.
Отшелникът е времето, когато ще си вкъщи, отдадена само на своето майчинство. Simple Smile В тази карта няма нищо страшно, напротив говори за смислени занимания и богат вътрешен живот.

# 412
Приятен ден на всички.

Отшелникът е времето, когато ще си вкъщи, отдадена само на своето майчинство. Simple Smile В тази карта няма нищо страшно, напротив говори за смислени занимания и богат вътрешен живот.

Благодаря ти,Silky_soft, че се занимаваш да ми тълкуваш картите. Много ми се иска нещата да се развиват така, както ми ги предричате и вие и жената при, която ходих. Още веднъж, мерси много.

# 413
Тъй като съм начинаеща в тълкуването на карти Таро. Днес зададох въпрос: “Как ще се развият отношенията ни с даден човек (става въпрос за любовна връзка) до 1 месец?”. Картите, които ми се паднаха, са: Висшата жрица, Четворка пентакли и Слънцето.

Заради Висшата жрица на първа, имаш притеснения и съмнения и относно тези отношения, но ако досега са били само съмнения, то може и да се потвърдят в скоро време.  Някой не иска да направи компромис, инати се. Доста често в отношения, трудните характери всъщност са липса на чувства.

# 414

Заради Висшата жрица на първа, имаш притеснения и съмнения и относно тези отношения, но ако досега са били само съмнения, то може и да се потвърдят в скоро време.  Някой не иска да направи компромис, инати се. Доста често в отношения, трудните характери всъщност са липса на чувства.
Благодаря Ви за отделеното време!😊

# 415
  • там, където ми харесва
Здравейте, въпросът ми е какви са намеренията му? Картите са: Крал мечове Умереност Шестица пентакли
Втория въпрос е какво бъдеще имаме? Нещо като уточняващо питане.Картите са : Маг Умереност Крал Пентакли

# 416
Здравейте, трудно ми е да забременея, сега дори преживях мисед и в опит да си дам надежда изтеглих три карти Отшелника, 2 купи и 10 пентакли, въпросът беше дали ще успея да забременея. Отшелника дали не говори, че ще се забави още?

# 417
Здравейте, трудно ми е да забременея, сега дори преживях мисед и в опит да си дам надежда изтеглих три карти Отшелника, 2 купи и 10 пентакли, въпросът беше дали ще успея да забременея. Отшелника дали не говори, че ще се забави още?
Картите посочват вас, вашето състояние. Превърнали сте се в отшелник, като нищо друго не може да влезе във вашия свят. Отшелника стопира всичко останало, включително ресурсите които имате 10пентакли е семейството. 2 купи я виждам като свързващото между 1ва и 3та. Приемете ги като съвет на картите към вас. Нека случи най-доброто за вас!

Асо Пентакли ми е странна карта. Рядко ми се пада и не мога да я свържа с нищо. Изчела съм доста и пак е мъгла.
Запечатало ми се е в главата една случка и от тогава дерзая:
На рожденият ми ден аз и един господин сме някъде там по България. Сутринта баш на кафето давам идея, да си изтеглим по една карта от тестето. И нали ми е рожден ден, та и той кандиса.
И двамата изтеглихме Асо П. повтарям и двамата, при положение че ги разбърка много добре след моето теглене. В добвка деня мина великолепно и бях много щастлива.
Ей тъй не я разбирам.  Много ми се иска да стигна до "Ахаааа, това било Simple Smile"  ама не мога за сега. Ще се радвам да прочета вашата опитност.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 16:49 от AnMary

# 418
Ами, не съм станала отшелник, работя с много хора, срещам се постоянно с приятели, общувам, споделям, динамично ежедневие имам. Не се чувствам отделена или самотна. Имам цялата подкрепа на семейството ми..Нещо друго показва този Отшелник.
При мен асо пентакли излезе, когато забременях. Асата за мен са едни от най-положителните  и силни карти. Може би е показало, че желанията и енергиите ви съвпадат. Затова сте си прекарали добре.

# 419
Асо пентакли ми излиза за въпроси,които засягат мои мечти,съкровенни желания,неща които искам от сърце.Винаги се пада първа карта .Картата винаги ме радва,когато се появи. За съжаление в повечето случаи се разочаровам и радостта от картата е била напразна.Затова аз също незнам как да гледам на асо пентакли. Ако не се лъжа точно за нея някъде четох че е много специална,свързана със съдба и карма,също и че се ползва в ритуали.Ако се бъркам, моля някой да ме поправи.

Общи условия

Активация на акаунт