Новите ви книги - 21

• 101 211
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
И аз приключих с покупките за тази година:

# 631
  • Sofia

Добрах се до НДК и почти се разорих 🥳🥳🥳

# 632
Ето ги моите нови книжни похождения , една от книгите ми е подарък от една много мила съфорумка! Безкрайно много й благодаря!🌷
Има и за детето.
Книгоразделител с Иван Вазов.

# 633
  • Крайбрежен район
Ето и моите. Books Първата вече я чета. Много вдъхновяваща книга. Sparkling Heart Препоръчвам горещо! Hands Plus1

# 634
Дидка, книжките за Мортина за колко годишни са подходящи? Изглеждат ми много интересни. А и ми харесва как децата приемат без предразсъдъци всякакви шантави от гледна точка на възрастните истории. 😊 Та момиче зомби ми звучи супер 😊

# 635
  • Wonderland
Новите ми придобивки от днес, поръчани от онлайн панаира на книгата на Озон. За пръв път поръчвам от тях и съм очарована от бързата доставка Blush

Общо взето и четирите книги, които поръчах (едната не съм я сложила - "Как да оцелееш като родител 2") са на принципа "Имам първата/първите книга/и, трябва да си взема и следващите" Joy

От миналия месец. Намалението на Сиела за 1 Ноември Blush

Приказките на Братя Грим ги дебна откакто са издадени. Къде са изчерпани, къде не ми беше до покупки..., но успях да се сдобия с нея.
Книгите на Малерман си ги купувам откакто бях пленена от "Кутия за птици" и досега нито една от книгите му не ми е харесала толкова Hug Дори и продължението - "Малори"

Алманаха...към него си имам някаква странна любов Hug Много хора не ги харесват (не гледам предаването), но книгите будят в мен любов...

# 636
  • София
Дидка, книжките за Мортина за колко годишни са подходящи? Изглеждат ми много интересни. А и ми харесва как децата приемат без предразсъдъци всякакви шантави от гледна точка на възрастните истории. 😊 Та момиче зомби ми звучи супер 😊
Не сме ги чели още, че са за рождения и ден. МИсля, че 6+ ги дават. Моята е на 9, почти на 10. Simple Smile

# 637
# 638
  • София
Това са вече наистина последните ми книги за годината Simple Smile
От размяна със съфорумка Simple Smile

# 639
  • София
Никога последното не е наистина последно. Heart Eyes

# 640
  • София

Очаквам още за Коледа Hug

# 641
  • Бургас
Много нови книги имам, но ще покажа само първата издадена от изд. Горгона наслада за сетивата

# 642
  • Русе
Подарък от мен за мен. 🥰📖❤️❄️🎄

# 643
От промоцията на Прозорец:

Според мен, цената на тази за котките е прекалено висока за такъв малък формат книга, но все едно - отдавна бях намислила да я взема.

# 644
Под елхата:

Общи условия

Активация на акаунт