Формула за успешна връзка няма в крайна сметка. Има такива, които ги гледаш и им се чудиш той какво намира в нея /или тя в него/, има и други, които изглеждат страхотно, ще речеш, че са се избирали с кастинг... Шарен свят.
Аз и да не го прочета, съм съгласна с горното. Формула няма. Виждаш един човек и може първо да те впечатли външността му и да не потръгне.... Общуваш известно време с друг който първоначално не би погледнал и то неусетно сте вече на друго ниво... Живот. Това което вижда Ча, ние няма как да го видим, защото той не гледа на нея като на актрисата красива или не красива, талантлива или не талантлива, а на жената която го е привлякла, разпалва го или обратното, успокоява го... сложно е..... Няма как да знаем след като и за него самият не знаем нищо. А предвид срока на отношенията им нещата са изпитани във времето и каквото и да се случи, тя ще си остане в историята като първата която е поискал да покаже.... Отдавна съм се отказала да се ядосвам, пък и Дуда не е глупава и не прекалява с изявите си.
Още малко от падругите. гледам го и не мога да си обясня как някои по това време го считаха за дебел, ми той кат фиданка

И тука е много хубав

По канал Д поредното излъчване на ЗП, за кой ли път вече....
Да го кажа тука под секрет, хареса ми ГГ в Истанбулската невеста по БТВ и откраднах идеята за прическа от нея

По вида посрещаш, но после преценяваш човека според характера му.
Тя вероятно идва от самочувствието на човек знаещ как изглежда и как въздейства на околните. Личи му и на онези снимки от актьорския курс, където е с прическа ала цар лъв, не е известен, но всички моми са му лепнати 

-