ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 509

• 25 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Варненска клюкарка
Марги, снимката се появи в последната седмица докато снимаха последните 2 серии, но надписа беше че е стара, от хотелска стая на острова. Джейн пък беше донесла един материал пак за острова.  Там ставаше въпрос как Ча и още някой отиват да чукат на вратата на Хазал да я викат на закуска и да обсъдят плана за деня, тя излиза с мокра коса и полугримирана, вътре е това момиче Айшегюл, двете вече пият кафе, ония двамата също влизат и после някой друг отива да подбира и тях и ги понавикали че се бавят.... Джейн беше изтълкувала грешно нещата че Хазал е в стая с майка си, нали и тя така се казва, а тя не е била там... Каня се да потърся профила на Джейн сигурно тези неща стоят, имаше и още няколко интересни, особено едно където част от екипа са на гости у Чачови в т.ч. Хазал, и майка му сервира на гостите разни почерпки.  Имаше нещо как излизат да пушат навън... не се сещам точно.... Това преди началото или съвсем в началото на снимките....Не съм сигурна дали беше ги взела от първата тема от онлайна или от ФБ където се пазеха такива неща, само че беше постнала несвързания превод от Гугъл, не съм сигурна беше ли сложила и оригиналния турски текст. Пък може и аз да съм го пускала през Гугъл...

А, подсети ме, точно за тоя Джанер Куртулан е омъжена гримьорката. Видях снимка от сватбата, изобщо не беше се променила. Сватбата беше по времето на ЛН с Елич и Баръш.

Аз пък съм чела че го наричат ходещ секс, и сега също ама по-рядко.

Хазар с нейния човек омотан в дъждобран.

# 421
Здравейте ,започваме нова седмица. Flowers Tulip

Руските девушки коментират ,че Гинчо подарил на подопечените си Хазал Кая и ЧУ верижка . Гинчо имал същата .Дали е така ,кой знае ,разсъждават си.  Видях верижката ,има нагледно фото,не мога да я сложа от моб .устройство .
Новото попълнение в агенцията е Исмаил Филиз . Чачовият аркадаш . Ще видим какво ще направи за него .

Много е смешен с дъждобрана възлюбения на Хазар . Онлю или Онур се казва,щото при рускините прочетох Онур.
Бъзикат се че така се пази от коронавируса . Дядката е в рисковата група ,да се пази . Предпазното истинско облекло е скафандър ,като космонавтите.
Лекарите така ходят при заразените .
Всичко е хаос ,но ще Оцелеем!

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 13:50 от femmi2

# 422
  • Варненска клюкарка
Това може ли да е профила на Юсуф или е някой фенски? Карл Маркс, Че Гевара, Далай Лама, първомайски демонстрации... странна работа.
https://www.instagram.com/yusufakgunrealdeal/

Аз на страницата на агенцията виждам само грима подопечени - Ча, Хазал и Мерве Болуур. Ни Исмаил, ни миската, нито някой друг...
http://www.enginaykanat.com

ПП Фемо на Инеса пак и се привиждат разни несъществуващи неща -  за медальоните говоря.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 17:26 от Беллора

# 423
  • Пришълец
На Юсуф официалния акаунт мисля, че му беше поверителен. Макар че не съм сигурна напълно и онзи който съм гледала доколко е истински.

Феми, Онур е името, Юнлю - фамилията. Външният му вид много подвежда, не е стар, на 46-7 години е...

# 424
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, прегледах го профила, до най-първия пост. Да, най-вероятно е на самия Юсуф. Още на втория пост Джерен Сена Акдениз, същата и с име Джерен Сена Акгюн Wink - кастинг директор в АРАфилм, която обяснимо я има и на други снимки в профила на Юсуф, е сложила коментар по повод разменени реплики на Юсуф с Фатих Сьонмез "Не го правете, всички гледат."  Peace

Копнах нещо от друга тема, което много ме разсмя. Laughing
Текстът гласи - Самоизолирани сме за времето на коронавируса. Никой не може да влиза освен: Киану Рийвс, Матю Макконъхи, Джордж Клууни и онези пожарникари, държащи кученца, които видяхме на календар.

# 425
Трима ли са останали при Гинчовата агенция ? Нерде са една руса май е певица ,тя беше при него . Един мъж забравих му името ,бяха заедно в Русия .
Доколкото помня в добър проект играе въпросния .
Това за Исмаил е измишльотина .

Бел ,викаш Инеса е във фаза Joy Видях верижките на снимките ,ся дали са от Гинчо е друг въпрос .

Киво е изписан от болницата още се възстановява . Жена му се грижи за него и готви . Кивовата тема коментираха ,че Башак е пазарувала продукти онлайн и благодарила на доставчика . Пневмонията е сериозно нещо.Ще оздравее  кой знае кога ще почнат да снимат проекти Worried
Нетфликса са замразили снимки .

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 14:27 от femmi2

# 426
  • Варненска клюкарка
Серел Йелери се казва русата, но не я виждам отваряки линка на агенцията. Али Ерсан Дуру напусна Енгин преди няколко месеца, сериалът в който играеше свърши отдавна и не беше успешен, просто го държаха на екран по неизвестни причини повече от други неуспешни.  За Енгин Йозтюр кнаете, уж големи приятели бяха ама и там отече... Имам чувството че Гинчо нещо много се е отпуснал по живота зад океана, ама така от дистанция нещата не могат да се държат в пътя.... Допускам и че влиянието на Дуда може да е доста силно над Ча, и Гинчо да се чувства като третия излишен ама така ще е като всъщност е повече приятел а по съвместителство и мениджър. Последното го казвам заради промяна на обичайната компания състояща се от кръчмари, Гинчо, Илка плюс още няколко лица, за сметка на Киво и жена му, плюс Чачовата кадъна, роднините им....  и толкоз.
Всъщност като отворя линка не виждам и опцията да рацъквам сайта на агенцията на английски, а така на турски може и да пропускам някои неща. Отдавна нищо не е обновявано.

И с просто око се вижда че верижките са различни.

Проф, за съжаление аз и до най-първия пост не мога да прегледам, снимките не мога да увелича и да видя какво  пише.... Веднага ми излиза поле за парола и регистрация. Мразя да имам регистрации на 1000 места, ама като гледам тези дни ще трябва да си направя в Инста.
Странни неща го вълнуват Юсуф.

# 427
Бел и при теб ли е така ? При мен също не ми дава опция да разцъкам подробно на Гинчо . Мислех защото съм през телефона . Не знаех че Али Ерсан Дуру е напуснал . За адаша на Енгин и аз съм се замисляла защо напусна като бяха и приятели . Вероятно е станало нещо или няма драма и само така си мислим .
Левент го утрепаха в трети сезон .
Все още не съм изгледала тази част . От гифки и разкази разбрах някой неща .
Не е загуба ако не се гледа ,но Ча е превъзходен ,особено как пуши ,пие, стреля ,люби кадъните с повишено либидо нали баджаначкееее Joy Мята ги като котарак . С поглед разтопява и на всички се раздава .Като ме сполети музата и стих ще напишем.
Добре ,че можем да го видим такъв, защото иначе ще си останем без нищо. Преди не беше такъв контрола .

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 17:29 от femmi2

# 428
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, аз нямам регистрации никъде. Намерила съм по-големи пирати от мен Laughing , които пък са намерили начин да предложат ровене из инстаграма без регистрация. Wink Сърдечно им благодаря. Laughing

От сторито на Хазал
Отделно вчера Деметка, а днес Хазал споделят призиви на различни болници за спешни нужди от кръв от определени кръвни групи.

# 429
  • Пришълец
Феми, да вметна, че Левент не го убиват, а е по-скоро самоубийство. Докато Хакан е без ризата той го напада, камата е в ръцете му и е на път да го убие. Напомня малко за последната сцена с Лейля, тъй като и в случая има контрол над съзнанието и действията. Само, че тук Хакан се бори по мъжки с Левент, кара го да се осъзнае, а той преди да се прониже му казва, че ако са имали още време е можело да станат истински братя. И следва онова със зловещото отражение на Хакан.
(И пак се питам къде му е логиката в това набързо да умъртвят Лейлята и то така нелепо. Не можа Хаканчо сам да ѝ изтръгне ножа, ами се наложи една жена да го спасява от друга Сигурно ми е криво щото в ролята беше Айча и до Чачун много ми хареса Е, без него не ми е интересна и не следя новите ѝ изяви, но това са подробности:))

Това дето пуши и пие е в епизода след смъртта на Левент, преживява ги нещата. На тръгване от бара в огледалото пак вижда Везира с неговото лице и прави огледалото на парчета. Ама много мощен. Такъв със сигурност преди не сме го виждали. Дамите са като джуджета до него, че и като цяло всички останали Joy

Баджаначке, понеже и любовните сцени са обект на обсъждане... Ча няма равен И не защото от нашето по-хубаво няма. Още от първия сериал, освен с ГГ имаше и други две награбвания, ами не отбива номер, раздава се

Колко по-добре изглежда Хазар в сериала, след снимки като тази с любимия ѝ не е изключено човек да сънува кошмари.

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 23:21 от 'Маргарита

# 430
Марги , Чачослав в Протектора не мога да го нарека пълен ,дебел . Мощен може .
Отпуснат е ,има какво да се желае в тяло и фигура . Иначе причос и в лицето е бонбонче ,естествен . Хареса ми  как тренира  бокс ,мускул ,бицепс Heart Eyes Онзи сив потник е тамъм . Първи сезон го има с потниче ,като момченце .

Марги ,ти изгледали го Протектора или помниш от разказите ?
Алекс разказа и добре ми припомни сега че се бореха мъжки и Левент сам се прониза .От мъка пие Хаканчо.  На нашия му отива да пие ,пуши да е лооош това имах предвид . Огледолото е демоничен .
Сценарии  Марги . Разбира се че Защитника няма се остави на една жена, хеле пък на любимата да го трепе . Глупаво е ,мислят зрителите че не ги забелязваме тези неща ,но грешът . Не може себе си да опази , камо ли града.
Не трябваше Лейля да умира ,а да я оставят в сериала . Айча не я бях гледала никъде . Само с Ча съм я гледала в проект.Харесаха ми двамата .Нападнаха я заради любовната сцена . Не беше готова за това .

С Алперен в Мразовито са сладки химичат си Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 апр 2020, 23:39 от femmi2

# 431
  • Пришълец
Почти го изгледах, два епизода ми остават:)
А така, в първи сезон както казваш като момченце, ама сега в третия предполагам едни 15- 20 кила отгоре.
И забелязвам, че ризата не го дават как я облича, изключено е да я намъкне. Joy Или си е на него или е оставена някъде встрани за кратко, но Зейнеп не пропуска да му напомни да си я сложи.
Да де, той е природно красив, един такъв намахан, но става въпрос за друго. Внушителен е по размери. То и лицето му е придобило други такива, тялото Joy
Ако го видиш преди да се топне в басейна и да предприеме пътуване в миналото със сланинките в коремната област и уголемени гърди може би ще кажеш друго Joy

Последно в музея ми хареса, влязъл е във форма, какво му коства да си я поддържа...

# 432
Маргарелке ,напредваш с фантастиката .
Ризата не я дават ,как я навлича . Отесняла му е ,не мой да я намъкне ,нова трябва да шият Joy
Виждала съм го в басейна ,не изглежа добре ,не си крива душата .Нетфликса лабаво го дават ,не са му мрънкали да извае тяло .
Определено в музея е във форма Heart
Така да се поддържа ще е супер .
Висок е на ръст. Хазалка сме нежни и младолики.Като застанем двете ще сме като ученички. Laughing Важно е обичта и разбирателството. Природата ни е създала различни . Ча и Дуда също .

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:44 от femmi2

# 433
  • Варненска клюкарка
Марги, така е, Ча от първия Протектор е с 15-20 кг отгоре. Който гледа сезоните на куп ще остане много изненадан. Пък интереса спада право пропорционално на  увеличаването на габаритите на главния.
Аз от първоначалното ми набързо прехвърляне с мишката, не съм се връщала да доглеждам, нямам желание.  Знам че този тип сериали не могат да претендират за Оскар по отношение на съдържанието и не съм и очаквала кой знае какво,  доброто... злото... обичайните неща, ама поне да бяха наблегнали на ефектите. Или да разчупят образа на главния, да не е само черно и бяло,  да го направят скрита лимонка, Ча има заложби за такива неща. Образът на Хакан първия сезон беше по-естествен, Ча по ентусиазиран и нещата изглеждаха най-добре.
Логика не намерих нито в убийството на Лейла, нито в измитането на Айча.  Тя и досега си остава най разцъкваната турска актриса в най-голямата база данни за актьори и проекти IMDb . Повече даже и от самия Ча.

Пилето ни снощи умря Confused През годините толкова пъти съм я отписвала, а снощи при минимум симптоми се случи това... много ми е мъчно и снощи и тази сутрин като не чух обичайното пиукане хубаво си поплаках Confused
Снимките са от събота сутринта докато си пиех кафето а тя стоеше на слънце на прозореца.
Беше с нас 8 години.
Скрит текст:

# 434
Ох,миличкото пиленце и на мен ми се насълзиха очите. CryЖивотинките душа носят.  Нашата котка като умря плаках:cry: Сега имаме женска ,прави пакости понякога .
Бел ,на синчето сигурно му е мъчно .
Сега е било писано да се случи.

Четох ,Протектора е дръпнал ,ама може да се бъркам ,щото го минах набързо .
В чужбина добре се приема .
О,за ефектите и тогава и сега мърмора ,че са малко и искааам още добре направени . Smirk
Ча в началото му личи ентусиазма ,все пак нещо ново и с престижна ам. компания . Като почнаха да разтягат сезони и да се чудат какво да измислят .
Не искам още глупави продължения . Ако ще продължава с Нетфликса да е с нов проект. Интересно какво са намислили за Киво ,но ще почакаме първо да оздравее и какво ще стане с пандемията. Идва и лято ,хората как ще ги задържат по къщите . И на мен ми е тегаво .

Последна редакция: вт, 07 апр 2020, 15:04 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт